Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    11. Travanj 2018. 10:40

ivy da se popravi raspolozenje 😙😙😙😙
    proud a cula sam da bih i topal tus trebao pomoci...ili kupka...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

11. Travanj 2018. 10:45

franovamamita

ivy da se popravi raspolozenje 😙😙😙😙
    proud a cula sam da bih i topal tus trebao pomoci…ili kupka…

Ma znam,  al kupat se ne smijem jer sam otvorena,  a ni na tusiranje ne idem dok sam sama doma,  jer sam bila pala jednom dok sam s Maksom bila trudna,  pa mi M uvijek pomaze uci i izaci iz kade da se ne poskliznem.
    Evo sad mi se cini sve ok.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Travanj 2018. 10:45

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Hej curke!
    Sretno svima na pregledima.
    Ja danas nisam najbolje, kako sam se probudila jutros da decke ispratim, u 6, vise nisam spavala. Kontrakcija na kontrakciju i svaka boli, ako zaspem, probudi me, a nikad me nisu budile. U suzama sam muza zvala, jer sam se ful prepala. Sad sam se prebacila iz kreveta u boravak, i za sad nema ni jedne. Nadam se da ce ostat tak mirno. Pregled mi je u petak i nadam se da necu morat danas na hitnu.
    Anomaly scan kao takav nisam radila, jer mi je svaki uzv kod mog gina bio anomaly scan, sve je gledao i sve mi pokazao. Isto tako nisam isla na 4d, ni prvi put ni sada.

Joooj macooo, baš mi je žao…al možda bi bolje bilo da si otišla na hitnu, zlu netrebalo, kaj si ti doma sama možeš pomoći, tam te bar imaju na oku..ak te opet primi nemoj čekati, bit ćeš mirnija kod njih. Drži se😘

Ako se nastave i sad doci ce M po mene i vozit ce me na hitnu, bas se bojim.

Pozitivne vibrice ti šaljem da nebude više tih glupih kontrakcija i da bude sve ok, reci Aleksu da nikako nije na redu,kaj je s onim našim planom o kladionici koja će više prenjet, nemremo to curama uskratiti😀😀😘😘😍😍. Šalim se draga, reko da te bar malo nasmijem. Ma bit će sve ok🤞🤞💘💘

Hvala ti draga 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    11. Travanj 2018. 10:46

Proud nadam se sa će se skroz smiriti,vjerujem da te prepalo 😞 ako se ponovi,bolje na hitnu pa da si mirnija..mislimo na tebe i držimo fige da ostatak dana bude bolje 😘❤️🙏

11. Travanj 2018. 11:03

pharmamma

Proud nadam se sa će se skroz smiriti,vjerujem da te prepalo 😞 ako se ponovi,bolje na hitnu pa da si mirnija..mislimo na tebe i držimo fige da ostatak dana bude bolje 😘❤️🙏

Hvala ti,  draga! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Travanj 2018. 11:07

Ljepotice moje...držite se, šaljemo vam najviše poljubaca i zagrljaja i pozitivnih vibracija da će sve biti super...
    Ja u ponedeljak idem na anomaly u Vinogradsku i kak čitam zadnjih par postova uopće se ne veselim 😂😂

• NellaM
    11. Travanj 2018. 11:28

Proud drži se.. bas mi zao i nešto me stislo kad čitam kako si zabrinuta... od srca želim da se smiri 🤞🏻😘
    Ostalim curama puse od nas 😘

Yvone
    11. Travanj 2018. 11:39

U prvoj trudnoći sam bila kod dok. Koja ima odlične aparate i odličan je dijagnostičar . Tako da idem sutra kod nje, nebi kod bilo koga. Sada radi samo privat tako da sam morala naći nekog drugog. Sadašnja je isto ok doktorica ali ima samo obični 2D uzv i rekla je da ona sve trudnice šalje na anomaly. Samo biraš hoćeš privat ili u bolnici u kojoj namjeravaš roditi. Nekak nemam mira dok to ne obavim Kak spada iako je po mojoj dok. Sve ok. 
    Curke nadam se da ce se kontrakcije skroz smiriti. Držite se!

mamica1985
    11. Travanj 2018. 11:43

Proud- drzi se, svakako odmah na hitnu ako se ponovi 😘

Dr.Kos je jedan od najboljih uzv dijagnosticara i masa cura koje znam je isla kod njega bar na jedan uzv i odusevljene su!

Prosao moj anomay scan, kod mene je ipak bilo ok iskustvo jer je dr koji me pregledavao obiteljski prijatelj pa je to druga prica, iako bi svi trebali imati takav tretman neovisno znas li ili ne doktora. Nije bas sve bajno jer je posteljica bebi ispred glave i nisko i blizu je da prijedje usce, moram mirovati da ne bibsve krenulo ranije. Beba je super, sve je kak treba, s kilazom sam na +7kg, kaze dr da je to super za 26 tjedana. Sad ce me cesce pratiti na uzv, svaka dva tjedna da vidi jel ima promjene na uscu.

mina04
    11. Travanj 2018. 13:12

mamica1985

Proud- drzi se, svakako odmah na hitnu ako se ponovi 😘

Dr.Kos je jedan od najboljih uzv dijagnosticara i masa cura koje znam je isla kod njega bar na jedan uzv i odusevljene su!

Prosao moj anomay scan, kod mene je ipak bilo ok iskustvo jer je dr koji me pregledavao obiteljski prijatelj pa je to druga prica, iako bi svi trebali imati takav tretman neovisno znas li ili ne doktora. Nije bas sve bajno jer je posteljica bebi ispred glave i nisko i blizu je da prijedje usce, moram mirovati da ne bibsve krenulo ranije. Beba je super, sve je kak treba, s kilazom sam na +7kg, kaze dr da je to super za 26 tjedana. Sad ce me cesce pratiti na uzv, svaka dva tjedna da vidi jel ima promjene na uscu.

Drago mi je da je sve dobro proslo, sad malo miruj i sve ce biti ok 😘
    Proudy nadam se da si bolje i da su stale 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.