Hej curke!
Sretno svima na pregledima.
Ja danas nisam najbolje, kako sam se probudila jutros da decke ispratim, u 6, vise nisam spavala. Kontrakcija na kontrakciju i svaka boli, ako zaspem, probudi me, a nikad me nisu budile. U suzama sam muza zvala, jer sam se ful prepala. Sad sam se prebacila iz kreveta u boravak, i za sad nema ni jedne. Nadam se da ce ostat tak mirno. Pregled mi je u petak i nadam se da necu morat danas na hitnu.
Anomaly scan kao takav nisam radila, jer mi je svaki uzv kod mog gina bio anomaly scan, sve je gledao i sve mi pokazao. Isto tako nisam isla na 4d, ni prvi put ni sada.
Joooj macooo, baš mi je žao...al možda bi bolje bilo da si otišla na hitnu, zlu netrebalo, kaj si ti doma sama možeš pomoći, tam te bar imaju na oku..ak te opet primi nemoj čekati, bit ćeš mirnija kod njih. Drži se😘
jutro
sretno na pregledima 😙
proud ja sam sinoc more isplakala jer sam se sasrala al etp smirile su se i noc je prosla dobro ali imam grc u zelucu i samo ih cekam...danas ako mi se ponovi idem kod dr...mada mi je tako bilo jednom prije tj dana i smirilo se bila na kontroli i sve ok...nadam se da se i tvoje nrce vise u tom broju i intenzitetu javljati... 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hej curke!
Ja danas nisam najbolje, kako sam se probudila jutros da decke ispratim, u 6, vise nisam spavala. Kontrakcija na kontrakciju i svaka boli, ako zaspem, probudi me, a nikad me nisu budile. U suzama sam muza zvala, jer sam se ful prepala. Sad sam se prebacila iz kreveta u boravak, i za sad nema ni jedne. Nadam se da ce ostat tak mirno. Pregled mi je u petak i nadam se da necu morat danas na hitnu.
Anomaly scan kao takav nisam radila, jer mi je svaki uzv kod mog gina bio anomaly scan, sve je gledao i sve mi pokazao. Isto tako nisam isla na 4d, ni prvi put ni sada.
Joooj macooo, baš mi je žao…al možda bi bolje bilo da si otišla na hitnu, zlu netrebalo, kaj si ti doma sama možeš pomoći, tam te bar imaju na oku..ak te opet primi nemoj čekati, bit ćeš mirnija kod njih. Drži se😘
Ako se nastave i sad doci ce M po mene i vozit ce me na hitnu, bas se bojim.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke.
Proud i Franova hebemu za kontrakcije. Pogotovo ako su bolne. Držim fige da se ne nastave i da će barem nešto od droge pomoći.
Žao mi je što vas zezaju s anomaly scanovima i nepričljivim doktorima. Znam da nije rješenje i da je skupo ali zato idem privatno jer mi se neda razmišljati što je i kako je 😕. Ali vjerujem da je nwšto jako loše da bi bilo naglašeno!
Kaj još nemam pojma osim da me ili ubi vrijeme ili hormoni pa sam se blah nekako jadna a nemam nikakvih problema da budem tak...
Bit će bolje sutra.
😘😘😘 Pusice
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro
sretno na pregledima 😙
proud ja sam sinoc more isplakala jer sam se sasrala al etp smirile su se i noc je prosla dobro ali imam grc u zelucu i samo ih cekam…danas ako mi se ponovi idem kod dr…mada mi je tako bilo jednom prije tj dana i smirilo se bila na kontroli i sve ok…nadam se da se i tvoje nrce vise u tom broju i intenzitetu javljati… 😙😙
Najgore mi je kaj sam i normabel bila popila i mg i sve i nije stalo i mijenjam polozaj u krevetu, ma sve sam probala, al nista nije pomagalo. Bas se uplasis, uzas!
Jesam ja vec navikla na njih, al znas ono, uvijek bi mi nesto pomoglo i smirilo se, jutros nista nije radilo.
Nadam se ipak jednom mirnom danu i kod tebe i kod sebe. 😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke!
Joooj macooo, baš mi je žao…al možda bi bolje bilo da si otišla na hitnu, zlu netrebalo, kaj si ti doma sama možeš pomoći, tam te bar imaju na oku..ak te opet primi nemoj čekati, bit ćeš mirnija kod njih. Drži se😘
Vjerujem da te strah ali sve mantramo za tebe i da Aleks ostane u buši najdulje moguće. 😘😘😘😘
I normalno da te strah..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro
sretno na pregledima 😙
proud ja sam sinoc more isplakala jer sam se sasrala al etp smirile su se i noc je prosla dobro ali imam grc u zelucu i samo ih cekam…danas ako mi se ponovi idem kod dr…mada mi je tako bilo jednom prije tj dana i smirilo se bila na kontroli i sve ok…nadam se da se i tvoje nrce vise u tom broju i intenzitetu javljati… 😙😙
Najgore mi je kaj sam i normabel bila popila i mg i sve i nije stalo i mijenjam polozaj u krevetu, ma sve sam probala, al nista nije pomagalo. Bas se uplasis, uzas!
Jesam ja vec navikla na njih, al znas ono, uvijek bi mi nesto pomoglo i smirilo se, jutros nista nije radilo.
Nadam se ipak jednom mirnom danu i kod tebe i kod sebe. 😘
Kužim te skroz, napraviš se kaj bi trebalo da lažne kontrakcije prestanu a kad ne prestanu ulovi te panika koja opet naravno ne pomaže.
Bitno da se sada s smirilo i da imaš plan za dalje.
Ponavljam uz tebe smo ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy puno ti hvala! Ljubim 😘😘
Dr. Kos, iz Ginekosa je jedan od popularnijih doktora na proljetnicama, osobno nisam isla kod njega, ali veeelika vecina je, bar jednom. Jako dobar ultrazvucni dijagosticar!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke!
Pozitivne vibrice ti šaljem da nebude više tih glupih kontrakcija i da bude sve ok, reci Aleksu da nikako nije na redu,kaj je s onim našim planom o kladionici koja će više prenjet, nemremo to curama uskratiti😀😀😘😘😍😍. Šalim se draga, reko da te bar malo nasmijem. Ma bit će sve ok🤞🤞💘💘
Sortiraj odgovore
Najstariji