jutro i od mene. meni je jučer dr. prepisala omega 3 od almagee. cutam.da je fkt preskupo. je l' netko uzimao neku alternativu?
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Bojana, super mi je vidjeti uslikano što ste sve kupili, sad imam još par stvari za staviti na popis :D
Što se tiče anomaly scana u bolnici, već sam čula da to odrade tako malo... Nepotpuno i ne objasne skroz o čemu se radi. To je jedina stvar koju sam išla privatno. Za slučaj da te nešto muči možda ima nešto preko ponude dana ili sl. To procijeniš sama. Samo nemoj biti nervozna zbog toga što je netko bio odsutan dok ti je radio scan...
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Na kraju je napisala da posteljica prelazi ušće neznam koliko milim. Uglavnom odgovor moje doktorice je- kad nekog pošalje oni misle da nešto nije u redu i u svemu vide sumnju. Mladi i neiskusni. Posteljica mi uopće ne prelazi ušće. A na uzv bebinog srca ona šalje sve trudnice s gestacijski ali u 34 tjednu. Nadam se da ce nekome pomoći da se ne razočara i splasi kao mi 😘
Inace, sve ste mi medene! Laku noć!
Ma samo da je bar rekla ne brinite se u vecini slucajeva vam se povuce gore ili ako ostane morat cete strogo mirovati il tako nesto. A ne ostave te onak bez icega. Al dobro da je bas lose pa valjda bi rekla, vidit cu za dva tjedna idem k svojoj.
I da, dobro jutro curke 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jutro drage klokanice. dal je koja radila 4d i gdje, dal ste bile zadovoljne
Sudeci po situaciji u cekaonici, u Zg je baby boom 😂😂😂
Imam osjećaj da je svugdje 😂😂 ne znam jel sad samo vise primjećujem trudnice il nas je stvarno toliko puno 😂
Jutro!!!
Neznam da li imate takvih problema ali ja noćas nisam zaspala do 4 ujutro. Ovako mi jos nikada nije bilo.
Mina- rekla mi je da nije zabrinjavajuće jer sam tada bila 19 tj. Trudna. Ali me npr. Pitala jesam li imala septum maternice. Onak wtf? Nikada nikakav problem nisam imala.
Ivanolora-sutra idem privat na 5D, iz razloga sto nikako nisam zadovoljna anomaly scanom. Košta 600 kn. Preko aplikacije Hello mum ću dobiti snimku uzv-a i slike. Uz naravno kompletan i detaljan pregled. Sutra mogu napisati dojmove.
Sretno svima koji imaju pregled danas.
Jutro!!!
Neznam da li imate takvih problema ali ja noćas nisam zaspala do 4 ujutro. Ovako mi jos nikada nije bilo.
Mina- rekla mi je da nije zabrinjavajuće jer sam tada bila 19 tj. Trudna. Ali me npr. Pitala jesam li imala septum maternice. Onak wtf? Nikada nikakav problem nisam imala.
Ivanolora-sutra idem privat na 5D, iz razloga sto nikako nisam zadovoljna anomaly scanom. Košta 600 kn. Preko aplikacije Hello mum ću dobiti snimku uzv-a i slike. Uz naravno kompletan i detaljan pregled. Sutra mogu napisati dojmove.
Sretno svima koji imaju pregled danas.
javi dojmove 😉
Hej curke!
Sretno svima na pregledima.
Ja danas nisam najbolje, kako sam se probudila jutros da decke ispratim, u 6, vise nisam spavala. Kontrakcija na kontrakciju i svaka boli, ako zaspem, probudi me, a nikad me nisu budile. U suzama sam muza zvala, jer sam se ful prepala. Sad sam se prebacila iz kreveta u boravak, i za sad nema ni jedne. Nadam se da ce ostat tak mirno. Pregled mi je u petak i nadam se da necu morat danas na hitnu.
Anomaly scan kao takav nisam radila, jer mi je svaki uzv kod mog gina bio anomaly scan, sve je gledao i sve mi pokazao. Isto tako nisam isla na 4d, ni prvi put ni sada.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji