Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    10. Travanj 2018. 21:17

Ena vau,ti si top s velikom busom,pharmamma sad ces konacno imat vremena za vas dvoje i uzivit se u sve to,uživat u trudnoći☺

10. Travanj 2018. 21:39

Ljubav je na selu 🤣🤣🤣🤣
    Znam da sam zlocesta ali sam oplakala 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    10. Travanj 2018. 22:10

mi obavili kupnju 😂 , upalila sam upravo prvu vesmasinu ipak , znam da je rano al nemam se na koga oslonit pa cu oprat ranije zlu netrebalo , nista nece opranoj robici biti u komodi slozenoj , sve teze mi je stajat pa cu si cim prije sve to rijesit i izlezavat se do kraja 😍

franovamamita
    10. Travanj 2018. 22:17

ProudMomy

Ljubav je na selu 🤣🤣🤣🤣
    Znam da sam zlocesta ali sam oplakala 🤣🤣🤣🤣

ne spominji vriiiistala sam od smijeha pomogli su mi da na kratko zaboravim na kontrakcije 😂😂😂😂😂😂😂😂 jbt zivot pa sta je tooooo bilo 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Yvone
    11. Travanj 2018. 00:10

Pozdrav Curke! Preletjela sam malo po forumu, vise vas čitam nego komentiram. Ali moram se nadovezati na Minu- tako da se i druge cure donekle pripreme na anomaly scan u bolnici. Znači ja sam bila na Sv. Duhu- izašla van s tisuću upitnika??????? Bila je vrlo mlada dok. (Nemam ništa protiv-mora učiti) ali ova starija joj nije bas pomagala. Izašla sam tužna, razočarana, malo preplašena. Između ostalog rekla nije bila sigurna da li mi je posteljica prenisko. Da li bi to pisala u nalaz ili ne. 

Yvone
    11. Travanj 2018. 00:16

Na kraju je napisala da posteljica prelazi ušće neznam koliko milim. Uglavnom odgovor moje doktorice je- kad nekog pošalje oni misle da nešto nije u redu i u svemu vide sumnju. Mladi i neiskusni. Posteljica mi uopće ne prelazi ušće. A na uzv bebinog srca ona šalje sve trudnice s gestacijski ali u 34 tjednu. Nadam se da ce nekome pomoći da se ne razočara i splasi kao mi 😘
    Inace, sve ste mi medene!  Laku noć!

mamica1985
    11. Travanj 2018. 07:16

Jutro klokanice! Moje dvoje na posao i vrtic, ja doma pijuckam kavicu i jedva cekam krenuti na pregled da vidim princezu. :)

pharmamma
    11. Travanj 2018. 08:13

Jutro svima 😘
    Ja se još izlezavam u krevetu 😁
    mamica sretno 💕💕

11. Travanj 2018. 08:38

Dobro jutro svima. Sretno na pregledima, ugodan vam dan želim.

Mladamamica1911
    11. Travanj 2018. 09:09

Jutro curke 😊
    Sretno svima na pregledima danas 😚
    Ja sam nocas zaradila prve strije malo sam se rastužila al proc ce me 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.