Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    06. Siječanj 2018. 11:37

dan
    jebena juzina em mi je zlo i vrti mi se slabo mi je...
    ja sam od svog sve podjelila pa cu morati sve kupovati...necu pretjerivati prebrzo rastu...
    cure sta mislite da napravimo zatvorenu grupu na fejsu i tamo tipkamo ? ako niste za zaboravite moju trudnicku ideju 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• baby123
    06. Siječanj 2018. 12:44

ćao cure!!!!!!!!evo da vam se i ja pridružim.prije tri tjedna sam radila test i naravno plus kao kuća...u srijedu sam na pregledu pa će mi tad reć sve a i termin,al po mojim kalkulacijama je to negdi krajem osmog...nadam se ugodnom družennju...ovo mi je treća trudnoća!!!!!!!!!

• baby123
    06. Siječanj 2018. 12:48

K6789

Ja evo također probudila se pred pola sata. Glava rastura, ne znam da li to od trudnoce ili ove promjene vremena vani. Kako god nije dobro..
    Nego mame, je li koja od vas bila pusacica u trudnoci?

daaaa ja sam..bože mi oprosti....u prošle dvi a i u ovoj...sad sam prišla na slim eto da bar malo ne štetim....

K6789
    06. Siječanj 2018. 12:57

baby123

K6789

Ja evo također probudila se pred pola sata. Glava rastura, ne znam da li to od trudnoce ili ove promjene vremena vani. Kako god nije dobro..

daaaa ja sam..bože mi oprosti….u prošle dvi a i u ovoj…sad sam prišla na slim eto da bar malo ne štetim….

Jesu ti bebice rođene zdrave? 
    Ja pusim one najslabije, i to 3-4 max po danu(dok nisam ostala trudna pusila sam kutiju i pol). Ali opet ne znam, svatko govori drugacije

Tinchyca
    06. Siječanj 2018. 13:08

franovamamita

dan
    jebena juzina em mi je zlo i vrti mi se slabo mi je…
    ja sam od svog sve podjelila pa cu morati sve kupovati…necu pretjerivati prebrzo rastu…
    cure sta mislite da napravimo zatvorenu grupu na fejsu i tamo tipkamo ? ako niste za zaboravite moju trudnicku ideju 😂😂😂

Joj ja nisam na fejsu mozda whatsapp? 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

K6789
    06. Siječanj 2018. 13:13

Tinchyca

franovamamita

dan
    jebena juzina em mi je zlo i vrti mi se slabo mi je…
    ja sam od svog sve podjelila pa cu morati sve kupovati…necu pretjerivati prebrzo rastu…

Joj ja nisam na fejsu mozda whatsapp? 😁

Ja koristim fb, whatsapp, viber. Ako su druge mame zainteresirane zasto ne? 😊

bejb23
    06. Siječanj 2018. 13:14

Nove djevojke dooobro dosle :)) 
    Evo samo da se javim. Citam vas redovno ali nisam imala sta pametno napisati pa sam mudro sutila 😂 
    S nama je sve ok, danas i mene glava ubija. Pripisujem sve juzini. Moze se piti samo paracetamol? 🙄 jos nisam nista popila u nadi da ce stat al samo mi na gore ide tako da pitam prije nego popijem. 

💗Baby E💗

bejb23
    06. Siječanj 2018. 13:17

Mene nema na fb ali ako se odlucite premjestiti tamo budem ga napravila tako fa budem u tijeku 😉

💗Baby E💗

K6789
    06. Siječanj 2018. 13:20

bejb23

Nove djevojke dooobro dosle :))
    Evo samo da se javim. Citam vas redovno ali nisam imala sta pametno napisati pa sam mudro sutila 😂
    S nama je sve ok, danas i mene glava ubija. Pripisujem sve juzini. Moze se piti samo paracetamol? 🙄 jos nisam nista popila u nadi da ce stat al samo mi na gore ide tako da pitam prije 

Mene je glava pred tjedan dana jako rasturala. Neki kazu da mogu pit lupocet, neki lekadol. Ja sam odlucila izbjegavat tablete pa sam si skuhala caj, umirila se i stavila si onako mlaki oblog preko čela. Prestalo me nakon 20 min

• baby123
    06. Siječanj 2018. 13:28

K6789

baby123

K6789

daaaa ja sam..bože mi oprosti….u prošle dvi a i u ovoj…sad sam prišla na slim eto da bar malo ne štetim….

Jesu ti bebice rođene zdrave?
    Ja pusim one najslabije, i to 3-4 max po danu(dok nisam ostala trudna pusila sam kutiju i pol). Ali opet ne znam, svatko govori drugacije

mojim"bebicama"je sad 11ipo godina i 9ipo...hahahha jesu hvala bogu i nadam se i sd sretnom ishodu...meni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.