Btw dobro jutro! Vec sam u tramvaju pa nemam osjecaj za bonton 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Blackie, hvala ti na pojasnjenju u detalje, mislim po svemu da bi ga najradije napravila samo da saznam spol :P Koji god rezultati bili nastavila bi trudnocu, a bome dosta kosta. <3
14.06.2014. L ♥
Vi koje imate djecu koje velicine robice predlazete za pocetak??mene strah kaj ako uzmem malo ili vece
Ja sam uzela 62 i sreca da jesam, bilo mu je u pocetku malo vece, zavrnula sam rukave, doslo mu je na knap u tren oka. Rodio se sa 3350g i 50 cm i u roku mjesec dana narastao je za 7 cm.
14.06.2014. L ♥
Jutro curke.
TeaC odlično za hobice, p.s. i ja bih jednu ali za sebe 😂..
Jama ja sam svojima na početku uzela 3 bodića, hlacica i 3 ona jednodjelna odjelca vel 56 i vel 62. Brzo prerastu, dobiješ puno odjeće kada krenu posjete a i ako usfali sva sreća dućani su na svakom koraku pa mužići mogu skoknuti 😄😄.
Moji su znali po jednom nešto odjenut i više ne jer prerastu. A znam kojiko je teško odoliti pogotovo kad je sve toliko slatko.
Jessy čestitke na curki. Mislim da je omjer 4 frajera i 3 princezice (frajerice 😆).
P.S. ubit će me ova južina.. boli glava, ne spavam, umor...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro! Preslatke te hobice 😍 Ja nisam bas za puno robe, kako ce rast tako cu kupovati. Cekam da vidim sta je medu nogama pa cu vidjeti kaj ce mi sestricna dati od svoji blizanaca. Ali svi kazu najbolje kupovati 62 mozda pokoji bodi 56. Ugodan vam vikend cure! Danas u planu raskitit sve! ☺
Hvala Blackie 😊
Ja isto jedva čekam spol da počnem kupovati oblekicu. S tim da moj muž ima preko 2 metra pa ne znam kolko je pametno još kupovati jer beba može biti dosta velika on sam je imao 4,5 kg kad se rodio 😆
I mi bi trebali raskititi bor danas.. al mislim da ću ga ipak sutra
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro i mi danas pospremamo bor. Joj nikako nisam spavala. Zaspala sam poslije 22 i već za sat i pol sam se probudila naspavana. Cijelu noć sam se vrtila po krevetu. Koma. Zadnjih nekoliko noći ne spavam najbolje.
Neznam da li je do vremena ovog ludog ili trudnoće.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Što se odjeće tiče ne mislim nešto puno kupovati jer šogorica ima puno toga,samo ću čekati da saznamo spol.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Ja sam do sada odspavala i budim se,a glava boliiiii,ova juzina ce me slomit
Ja evo također probudila se pred pola sata. Glava rastura, ne znam da li to od trudnoce ili ove promjene vremena vani. Kako god nije dobro..
Nego mame, je li koja od vas bila pusacica u trudnoci?
Sortiraj odgovore
Najstariji