Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    05. Siječanj 2018. 15:56

Aha, hobotnica. Još sam mislila kaj će im hobotnica :D 

27.6. 💙

Mya
    05. Siječanj 2018. 15:58

Kao strikane hobotnice,to vecinom za djecu ranije rodenu u inkubator stave,djeluje smirujuce..sta ja znam

Tea👶
    05. Siječanj 2018. 16:02

Da, da. Postoji poseban nacin strikanja, dimenzije, materijal i punjenje moraju biti prihvatljivi. Istrazivanja su pokazala da su bebe smirene uz te krakove. Mislim si ak nista, imat ce igracku 😂 ili cu je sebi uzet ak je nece beba 😂😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    05. Siječanj 2018. 16:11

TeaC

Da, da. Postoji poseban nacin strikanja, dimenzije, materijal i punjenje moraju biti prihvatljivi. Istrazivanja su pokazala da su bebe smirene uz te krakove. Mislim si ak nista, imat ce igracku 😂 ili cu je sebi uzet ak je nece beba 😂😂😂

Mislim da te hobbyce ne možeš naručiti i platiti. Mislim da nešto piše i u ovom članku 
    http://www.virovitica.net/hobotnica-za-nedonoscad-cro-hobbyce-za-malene-bebice-i-u-virovitickoj-bolnici/29895/
    Ali slazem se da je fora 😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Helga1905
    05. Siječanj 2018. 16:13

K6789

Ja vam evo uglavnom spavam, bas znam nekad bit jako umorna. I hormoni mi jako rade, malo sam sretna a malo bi se svađala s nekim. Tada uglavnom moj dragi ne prođe dobro hahah al razumije me u potpunosti i zna da to nije lako. Prva mi je trudnoca pa nisam u puno toga upucena i bojim se svega tog.🤔

Nemaš se čega bojati.. ja sam spavala 27 sati dnevno prvi mjesec ipo😁 ujutro se probudim plačući jer mi se još uvijek spava, pa preko dana odspavam, probudim se sretnija nego ikad u životu i talo iz dana u dan. Meni je moja gin.rekla da počnem dosta čitati i istraživati o trudnoći i što svaki tjedan donosi, pa sam to radila po cijele dane. Vjeruj kad počneš , nećeš moći stati. :)

Roko💙 2.8.2018. 💙

Mya
    05. Siječanj 2018. 16:13

Ne znam jeste čule za curu iz vukovara,radi krunice,narukvice,okvire za slike..svesta nesto..ja sam mislila okvir sa imenom kad cemo definitivno znat i narukvicu narucit..ja sam jednom prilikom narucila za prvu pricest krunicu malom sa imenom,mislim da 25,30 kn a predivno

Tinchyca
    05. Siječanj 2018. 16:34

Jessy čestitam na curki! Jel to prva curka u grupi!?? 😊

Mi se upravo vratili sa pregleda i nifty-a. Rezultati za tjedan dana pa ćemo znat jel curka ili dečkić. Danas sam radila 3D uzv u suncu i ispao je CRL 8,5 dok je prije samo tjedan dana u petrovoj bio 5,7. Jel moguće da je u tjedan dana beba narasla čak 3cm? Danas smo 13+4 .

💙30.06.2018 💙 Noa💙

K6789
    05. Siječanj 2018. 20:07

Mame, je li zna koja kratice na uzv koje jesu? Kad sam bila na pregledu bila sam trudna 6 tjedana i 6 dana. I sad ispod slikice su neke mjere, gin kaze da je ok i da se beba razvija kako treba, ali mene zanima kakve su to mjere

05. Siječanj 2018. 20:12

K6789

Mame, je li zna koja kratice na uzv koje jesu? Kad sam bila na pregledu bila sam trudna 6 tjedana i 6 dana. I sad ispod slikice su neke mjere, gin kaze da je ok i da se beba razvija kako treba, ali mene zanima kakve su to mjere

Ja sam utipkala na google kratice za uzv i izbacilo mi probaj naći

K6789
    05. Siječanj 2018. 20:18

Ena31

K6789

Ja sam utipkala na google kratice za uzv i izbacilo mi probaj naći

Nasla sam, ali trazim nesto posebno, pisem EFW1. To mi izbacuje grame. Sad me zanima jesu to grami same bebice ili sve skupa, posteljice, plodne vode i ostalog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.