Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2018. 20:49

K6789

Ena31

K6789

Mame, je li zna koja kratice na uzv koje jesu? Kad sam bila na pregledu bila sam trudna 6 tjedana i 6 dana. I sad ispod slikice su neke mjere, gin kaze da je ok i da se beba razvija kako treba, ali mene zanima kakve su to mjere

Ja sam utipkala na google kratice za uzv i izbacilo mi probaj naći

Nasla sam, ali trazim nesto posebno, pisem EFW1. To mi izbacuje grame. Sad me zanima jesu to grami same bebice ili sve skupa, posteljice, plodne vode i ostalog

Estimation of fetal weight piše, mislim da se odnosi na težinu bebice

05. Siječanj 2018. 21:13

[table][tr][td]EFW (Estimated Fetal Weight),
    TT (Tjelesna Težina)[/td]
    [td]Procjenjena težina bebe. Računa se na osnovu BPD, HC, AC, i FL. Pokazuje težinu u trenutku pregleda.[/td]
    [/tr]
    [/table]

K6789
    05. Siječanj 2018. 22:23

Ena31

[table][tr][td]EFW(Estimated Fetal Weight),
    TT(Tjelesna Težina)[/td]
    [td]Procjenjena težina bebe. Računa se na osnovu BPD, HC, AC, i FL. Pokazuje težinu u trenutku pregleda.[/td]
    [/tr]
    [/table]

Da li zna koja mamica koliko je EFW normalno u 7 tj trudnoce?

05. Siječanj 2018. 23:07

K6789

Ena31

TT(Tjelesna Težina)[/td]
    [/tr]
    [/table]

Draga preporučam ti da ne brineš toliko, ako je doktor rekao da je sve ok onda je, nemoj razbijati glavu nepotrebno,samo ćeš se nasikirati. 

K6789
    05. Siječanj 2018. 23:13

Ena31

K6789

Ena31

TT(Tjelesna Težina)[/td]
    [/tr]
    [/table]

Draga preporučam ti da ne brineš toliko, ako je doktor rekao da je sve ok onda je, nemoj razbijati glavu nepotrebno,samo ćeš se nasikirati.

Doktor je rekao da je sve ok. I da se beba razvija u skladu s tjednima trudnoce. Ali procitam svasta online i onda se brinem🙁

ivymicek
    05. Siječanj 2018. 23:20

K6789

Ena31

K6789

Ena31

TT(Tjelesna Težina)[/td]
    [/tr]
    [/table]

Doktor je rekao da je sve ok. I da se beba razvija u skladu s tjednima trudnoce. Ali procitam svasta online i onda se brinem🙁

Nemoj se sekirati.. bebica može odstupati gore dolje u težini i dužini(iako meni nije mjerena težina tako rano nego samo dužina CRL).
    Moja bebica je na 4 uzv-a bila manja za tjedan dana a na zadnjem pregledu je sve to stigao. Samo hrabro dalje... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

K6789
    05. Siječanj 2018. 23:47

ivymicek

K6789

Ena31

K6789

Ena31

TT(Tjelesna Težina)[/td]
    [/tr]
    [/table]

Nemoj se sekirati.. bebica može odstupati gore dolje u težini i dužini(iako meni nije mjerena težina tako rano nego samo dužina CRL).
    Moja bebica je na 4 uzv-a bila manja za tjedan dana a na zadnjem pregledu je sve to stigao. Samo hrabro dalje…

Meni ti na slikici pise EFW1 i onda broj grama. Pise i CRL,BPD, AC, ASD,ATD. 
    Necu se previse zamarat i razbijat glavu. Da nesto nije u redu gin bi mi rekao. 😊

Tinchyca
    06. Siječanj 2018. 07:55

Ja sam jučer trebala biti po svim prijašnjim uzv-ima 13+4 jučer dođem na uzv i bebici je crl 8,5 što odgovara 14+2 znači veća je za skoro tjedan dana. 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Blackíe
    06. Siječanj 2018. 08:09

Jutro cure 😊
    Moje cure od pocetka trudnoce na pregledima nisu jednakih mjera, to je normalno dok god nije preveliko odstupanje. Te procjene su ionako okvirne, ne moze to nikada biti skroz precizno. 
    Jessy cestitam na curi, polako izjednacavamo omjer deckica i cura ☺️
    Tinchyca drzim fige za nalaz 😘

17.7. 💝💝

Tea👶
    06. Siječanj 2018. 08:23

Evo curke u grupi "hobice za male palcice" na facebooku strika hobe i ne prodaju ih nego ukoliko zelite svoju, a bolnice u vasem okruzenju ne omogucuju hobicu u rodilistu, mozete donirati ili materijal ili novac za materijal, pa vam oni posalju vasu hobicu 💜

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.