Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    K6789
    06. Siječanj 2018. 14:36

Hocemo napravit fb grupu? 

franovamamita
    06. Siječanj 2018. 14:42

K6789

Hocemo napravit fb grupu?

ja bih i najvise bas zbog te neke privatnosti kako koja bude za samo ude
    ja cu danas otvoriti grupu a vi koje nemate fb napravite profil to vam je par minutica 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    06. Siječanj 2018. 14:44

Glava stala za sada..otvorite si vi,neke ce i dalje ostat tu,ja ne mislim otvarat

franovamamita
    06. Siječanj 2018. 14:45

J@m@

Glava stala za sada..otvorite si vi,neke ce i dalje ostat tu,ja ne mislim otvarat

a daj 5vmin to napravis i nadimak si ostavis ak os,stavis ds te nitko nemoze naci i gotovo 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

06. Siječanj 2018. 14:46

Ja ostajem tu, nemam fejs i ne želim ga imati😊😂

bejb23
    06. Siječanj 2018. 14:58

I meni je lakse. Skoro pa kao nova 😂 
    I za divno cudo dragi skuhao rucak i to za 10 😂 Ne smijem ga puno hvalit 😜 

💗Baby E💗

Tinchyca
    06. Siječanj 2018. 15:05

Ni ja nisam na fejsu. Ak se odlučite za whatsapp javite.

Izgleda da smo mi trudnice extra osjetljive na južinu 🙈 Mene isto nešto danas glavobolja gnjavi. Taman dosao lijepi topli vikend da malo uživam s mužem i eventualno odemo do centra a on otišo sa frendovima vozit se na motoru, tak da se druzim doma sa pesicama i gledamo tv 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    06. Siječanj 2018. 15:08

, tak da se druzim doma sa pesicama i gledamo tv 😊

kakve pesice imas? ☺

K6789
    06. Siječanj 2018. 15:08

Ja sam se isto bas veselila toplom vikendu. Imamo jezeru u blizini mjesta di zivimopa sam imala u planu prosetat sa zarucnikom. Da se malo maknem iz kuce. Ali on radi za vikend popodnevnu smjenu. Tako da cu bit zadovoljna i s filmovima

Blackíe
    06. Siječanj 2018. 15:31

Nisam ni ja na fb tako da ostajem ovdje. 
    Glavoboljnima zelim brz oporavak 😘
    Mene ne boli danas ali ne volim juzinu i bez glavobolje. Posvadala sam se s muzem, to mi je dovoljno glavobolje za danas. 😤

17.7. 💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.