Hocemo napravit fb grupu?
ja bih i najvise bas zbog te neke privatnosti kako koja bude za samo ude
ja cu danas otvoriti grupu a vi koje nemate fb napravite profil to vam je par minutica 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Glava stala za sada..otvorite si vi,neke ce i dalje ostat tu,ja ne mislim otvarat
Glava stala za sada..otvorite si vi,neke ce i dalje ostat tu,ja ne mislim otvarat
a daj 5vmin to napravis i nadimak si ostavis ak os,stavis ds te nitko nemoze naci i gotovo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
I meni je lakse. Skoro pa kao nova 😂
I za divno cudo dragi skuhao rucak i to za 10 😂 Ne smijem ga puno hvalit 😜
💗Baby E💗
Ni ja nisam na fejsu. Ak se odlučite za whatsapp javite.
Izgleda da smo mi trudnice extra osjetljive na južinu 🙈 Mene isto nešto danas glavobolja gnjavi. Taman dosao lijepi topli vikend da malo uživam s mužem i eventualno odemo do centra a on otišo sa frendovima vozit se na motoru, tak da se druzim doma sa pesicama i gledamo tv 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
, tak da se druzim doma sa pesicama i gledamo tv 😊
kakve pesice imas? ☺
Ja sam se isto bas veselila toplom vikendu. Imamo jezeru u blizini mjesta di zivimopa sam imala u planu prosetat sa zarucnikom. Da se malo maknem iz kuce. Ali on radi za vikend popodnevnu smjenu. Tako da cu bit zadovoljna i s filmovima
Nisam ni ja na fb tako da ostajem ovdje.
Glavoboljnima zelim brz oporavak 😘
Mene ne boli danas ali ne volim juzinu i bez glavobolje. Posvadala sam se s muzem, to mi je dovoljno glavobolje za danas. 😤
17.7. 💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji