Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    05. Siječanj 2018. 15:07

Ovaj mjesec,oko ili nakon 20.-og,kako u kojem gradu..ja imam aventovu izdajalicu i dude,bocice cu isto njihove svi mi ih predlazu jer manje zraka vuku..jesam to sam se odavno registr.ali nikako po to,uvijek u taj muller idem kad mi je pred nosom..i od pampersa mi stiglo sad ostatak hvatam haha

Mya
    05. Siječanj 2018. 15:10

Vi koje imate djecu koje velicine robice predlazete za pocetak??mene strah kaj ako uzmem malo ili vece

HappySeal
    05. Siječanj 2018. 15:20

Nemoj uzimati 50 - to većini bude premalo u startu. Preporučuje se početi s 56 (manje odjeće) i 62 (više odjeće) jer 56 prerastu u roku odmah. 

A i kako su ljetne bebe, uvijek možeš potfrknuti rukav ili im ostaviti komotnije, ne smeta. Na bodiju kratkih rukava neće se ni vidjeti razlika. 

27.6. 💙

K6789
    05. Siječanj 2018. 15:24

mateya1993

K6789

mateya1993

Ženice vi koje ste već na komplikacijama, ja sam od 27.12 na komplikacijama i ovaj tjedan sam predala papire i sve riješila u firmi i na hzzo. Zanima me dal ću prvu isplatu od hzzo dobiti ovaj mjesec ili tek od veljače? Hvala :)

Ja sam na komplikacijama od 15.12. Imala sam nekih poteskoca s papirima od firme pa sam doznake i sve predala negdje 27.12. I rekla mi je da cu uplatu dobiti oko 20.01

Hvala ti. Budem si pratila oko 20.1 pa ću vidjet. Bilo bi dobro da sjedne. Dugo je čekati do 20.2

Prati si od 15-20.01.. meni je zena koja radi tamo rekla da 20.01. Ocekujem ali kaze mi prijateljica koja je bila na bolovanju da je nekad znalo i ranije stic

K6789
    05. Siječanj 2018. 15:29

Mame, da li mi moze koja od vas objasniti sto je probir? I da li je koja od vas isla na to. Na proslom pregledu gin mi je reko da je sve ok s bebom ali da ako zelim mogu u 11 tjednu otic na probir. Ne znam sta je to. Citala sam svasta na internetu. Ne moram ici ako ne zelim ali zanima me sto to tocno je pa se mozda i odlucim ici

HappySeal
    05. Siječanj 2018. 15:33

K6789

Mame, da li mi moze koja od vas objasniti sto je probir? I da li je koja od vas isla na to. Na proslom pregledu gin mi je reko da je sve ok s bebom ali da ako zelim mogu u 11 tjednu otic na probir. Ne znam sta je to. Citala sam svasta na internetu. Ne moram ici ako ne zelim ali zanima me sto to tocno je pa se mozda i odlucim ici

Probirni testovi su testovi na kromosomske anomalije, kao što je nr Downov sindorm. Ono što moraš znati je da nisu dijagnostički. Dakle, oni ne mogu reći ima li beba poremećaj ili nema, nego te svrstavaju u određenu statističku grupu, ovisno o rizičnosti (1:250, 1:1000, 1:1000000). Probirni test je kombinacija nekoliko testova - krvi, mjera nuhalnog nabora koji se radi uzv i dobi majke. 

Ja ga nisam radila jer ne vidim smisao, a samo bi se stresirala. Neke žene rezultati smire. Ovisi o tebi. 

27.6. 💙

franovamamita
    05. Siječanj 2018. 15:43

J@m@

Vi koje imate djecu koje velicine robice predlazete za pocetak??mene strah kaj ako uzmem malo ili vece

50,56 i 62 slobodno uzmi od svega toga par komada,moj je bio 3,500kg i 50cm a nosio je 50 i 56 na samom pocetku,brzo dodu i na 62 za cas s tim ako ti beba bude preko 4kg onda od pocetka vec nosi 😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tea👶
    05. Siječanj 2018. 15:43

Curke, pokusavam doci do nekoga tko radi one hobice za bebe sto imitiraju pupcanu vrpcu. Znam da je to kao za ranije rodene bebe, ali ja bi jako voljela jednu za svoju bebu jer vjerujem nekako da djeluje smirujuce i na bebe rodene u terminu. Ako dodem do nekoga zelite li da vam javim ovdje?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    05. Siječanj 2018. 15:53

Ak iskopas javi

HappySeal
    05. Siječanj 2018. 15:55

Šta je to hobica? 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.