, tak da se druzim doma sa pesicama i gledamo tv 😊
kakve pesice imas? ☺
Labradoricu i malu miješanku od 7kg 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
kakve pesice imas? ☺
kako se slazu? ja imam ogromnog tornjaka i pekinezericu od 5kg i bas su mi bili smijesni skupa ☺ ali on je uginuo neki dan imao je 13god
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
a ubija me glava a vjerovale ili ne nikada u zivotu nisam do sada popila tabletu za glavobolju..sad sam popila aspirin od 100 on mi je svakodnevna terapija pa valjda bi mogao pomoci protiv glavobolje
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja imam fejs, ali ak se odlucite za wapp moze i tamo. Meni ne smeta ovdje, volim doci neoptereceno ovdje😂
Mene vidis nije glava bolila danas, ali sam popila 2 kave nakon 100 godina, pa me mozda zato nije bolila. Valjda me trazio organizam.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja imam fejs, ali ak se odlucite za wapp moze i tamo. Meni ne smeta ovdje, volim doci neoptereceno ovdje😂
Mene vidis nije glava bolila danas, ali sam popila 2 kave nakon 100 godina, pa me mozda zato nije bolila. Valjda me trazio organizam.
Ti si onda jedna od rijetkih danas ovdje koju nije bolila glava
kakve pesice imas? ☺
kako se slazu? ja imam ogromnog tornjaka i pekinezericu od 5kg i bas su mi bili smijesni skupa ☺ ali on je uginuo neki dan imao je 13god
Ajooooj baš mi je žao ☹ Ja sam se za svoje vezala ko djeca su mi 🙈 Odlično se slažu ova mala je šefica pa ju labradorica mora slušati. Paze jedna na drugu, spavaju zajedno, igraju se.. prekrasan odnos.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja sam danas za zagreb i po adventu,cim se prestala glava i najela se fritula da bi jooooos
Ja sam danas za zagreb i po adventu,cim se prestala glava i najela se fritula da bi jooooos
Ja sam bas prigala fritule danas 😂
Nasla sam odlican recept, uspije svaki put!
https://www.coolinarika.com/recept/brze-fritule-s-jogurtom/
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Nisam ni ja za slatko. Najslade sto volim je sladoled 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji