Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    06. Siječanj 2018. 22:21

Ima koga tu ? Ja sam uzasno u komi ..jel koja korisila baby watcher ?

Mya
    06. Siječanj 2018. 22:29

Ja nisam..sta te muci??

06. Siječanj 2018. 22:37

Nisam ni ja... 

bojana27
    06. Siječanj 2018. 22:39

Ma imala sam pobacaj 2016 i 2017 godine i evo sad sam trudna 14 tjedana , u utorak sam bila na hitnoj i raden mi uzv ali nista objasnjeno ..pokusavala sam s tom nekom spravicom cut otkucaje ali ne nalazim ih a susjedi koja je 32 tjedna nadem oz prve 

Mya
    06. Siječanj 2018. 22:51

Ne znam kako te mogu pregledat i ne reci nista ili da ne trazis objašnjenje...iskreno ne znam kako to funkc.i mozda mu je teze naci u ranim tjednima,nemoj se plašiti,a sve u redu na kraju.vjerujem da su te ta dva neuspjela puta slomila,ali moras mislit i nadat se pozitivnom..ili pozuri pregled kod ginekologa

bojana27
    06. Siječanj 2018. 23:00

Narucena sam tek 18.1 i ima da do tada izludim , stalno sanjam gubitak trudnoce i zato sam se tu i prikljucila da bar malo imam s kim popricat i sl :(

Mya
    06. Siječanj 2018. 23:05

Moraš sredit misli i vjerovat u najbolji ishod za vas koliko god te prošlost koci i prati taj strah..tvoja beba te treba smirenu.makni se od negativnih misli,citanja po netu i do 18.-og sa pozitivnom energijom

Mya
    06. Siječanj 2018. 23:12

Ako ce te umirit,to sta sam nasla je da nekima se cuju otkucaji na baby wachteru od 12,nekoj od 14.tjedna,individualno od zene do zene

Honey
    06. Siječanj 2018. 23:17

Cure meni dan bio super! Sve napravili doma sta smo mislili, rucali, prosetali se 5km sad opustanje uz film. 
    Glava nas nije boljela! Nadam se da je vama sa glavoboljom bolje, slobodno se pije paracetamol, a to znaci lekadol i lupocet jer su oni zapravo paracetamol. Ja nemam fejs i necu ga raditi. Napravile ga cure na proljetnim, i sad nas je 4-5 koje smo ostale na klokanici tamo na temi. Neke su se zalile da je previse toga sta se objavljuje pa ne stignu pratit. Tko voli nek izvoli 😊 
    Bojana imenjakinjo 😀 dobrodosla! Da te malo umirim, vidim da si van sebe, a obzirom na iskustva nije ni cudo. Jako mi je zao za prva dva puta, ali sada najvise sto trebas je probati ostati smirena i misliti pozitivno. Zasto si bila na hitnoj? Vjerujem da nesto nije u redu da bi ti rekli. Sigurno je sve ok. Sto se babywatchera tice, imaju ga dvi cure na proljetnim i koliko ja znam on lovi otkucaje TEK OD 14tt. Beba je sada jako mala, svega cca 8cm. Nije neobicno sto ne mozes naci otkucaje kod sebe, tesko je kod tako male trudnoce. Ako imas drugih poteskoca ili krvarenje svakako se javi doktoru, ali kazem mala je trudnocaza babywatcher. 

K6789
    06. Siječanj 2018. 23:20

Honey

Cure meni dan bio super! Sve napravili doma sta smo mislili, rucali, prosetali se 5km sad opustanje uz film.
    Glava nas nije boljela! Nadam se da je vama sa glavoboljom bolje, slobodno se pije paracetamol, a to znaci lekadol i lupocet jer su oni zapravo paracetamol. Ja nemam fejs i necu ga raditi. Napravile ga cure na proljetnim, i sad nas je 4-5 koje smo ostale na klokanici tamo na temi. Neke su se zalile da je previse toga sta se objavljuje pa ne stignu pratit. Tko voli nek izvoli 😊
    Bojana imenjakinjo 😀 dobrodosla! Da te malo umirim, vidim da si van sebe, a obzirom na iskustva nije ni cudo. Jako mi je zao za prva dva puta, ali sada najvise sto trebas je probati ostati smirena i misliti pozitivno. Zasto si bila na hitnoj? Vjerujem da nesto nije u redu da bi ti rekli. Sigurno je sve ok. Sto se babywatchera tice, imaju ga dvi cure na proljetnim i koliko ja znam on lovi otkucaje TEK OD 14tt. Beba je sada jako mala, svega cca 8cm. Nije neobicno sto ne mozes naci otkucaje kod sebe, tesko je kod tako male trudnoce. Ako imas drugih poteskoca ili krvarenje svakako se javi doktoru, ali kazem mala je trudnocaza babywatcher.

Vec sam se zapitala di je danas Honey. Cijeli dan te nema kod nas😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.