K6788 i to sam probala pa nista 😭
Lezim u mraku, miru i tisini, tek maloprije uzela mob u ruke da vidim sta mogu konzumirati.
💗Baby E💗
Lezim u mraku, miru i tisini, tek maloprije uzela mob u ruke da vidim sta mogu konzumirati.
Jedini lijek koji se može primjenjivati tijekom cijele trudnoće i tijekom dojenja, kao blagi analgetik i antipiretik, je paracetamol do maksimalno 4g/dan.
Evo to sam pronasla na internetu
Jedini lijek koji se može primjenjivati tijekom cijele trudnoće i tijekom dojenja, kao blagi analgetik i antipiretik, je paracetamol do maksimalno 4g/dan.
Evo to sam pronasla na internetu
Meni rekla dr opće prakse da mogu lupocet i lekadol pa kad baš moram popijem lekadol
Ja vam nisam na fb..ja sam sad lekadol jer nije za zivjet kako me boli i paracetamol slobodno
Hvalaaa vam cure 😘
I ja cu sad lekadol. Brz oporavak svima 😘
💗Baby E💗
Danas nam je dan d..samo da vise stane bolit
Upravo tako. Ja evo vise ne znam kako se namjestit. Otkad sam se probudila ne popušta. Razmišljam da i ja uzmem tabletu.
meni se strašno spava a i oteka mi zub...neznam šta je..bojim se zubara ka vraga al morat ću to pogledat....stvarno nam je dan D....
Ja sam na fb-u i sviđa mi se ideja, najvise radi kolike tolike privatnosti.
Sto se tice cigareta, pusila sam prije trudnoce, sad ne, zlo mi je od same pomisli na njih zbog pseceg njuha, nanjusim ih na kilometar i zeludac mi se okrece od smrada.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji