Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    06. Siječanj 2018. 13:33

K6788 i to sam probala pa nista 😭 
    Lezim u mraku, miru i tisini, tek maloprije uzela mob u ruke da vidim sta mogu konzumirati. 

💗Baby E💗

K6789
    06. Siječanj 2018. 13:36

bejb23

Lezim u mraku, miru i tisini, tek maloprije uzela mob u ruke da vidim sta mogu konzumirati.

Jedini lijek koji se može primjenjivati tijekom cijele trudnoće i tijekom dojenja, kao blagi analgetik i antipiretik, je paracetamol do maksimalno 4g/dan. 

Evo to sam pronasla na internetu

06. Siječanj 2018. 13:44

K6789

bejb23

Jedini lijek koji se može primjenjivati tijekom cijele trudnoće i tijekom dojenja, kao blagi analgetik i antipiretik, je paracetamol do maksimalno 4g/dan.

Evo to sam pronasla na internetu

Meni rekla dr opće prakse da mogu lupocet i lekadol pa kad baš moram popijem lekadol

Mya
    06. Siječanj 2018. 13:46

Ja vam nisam na fb..ja sam sad lekadol jer nije za zivjet kako me boli i paracetamol slobodno

K6789
    06. Siječanj 2018. 13:49

Danas ocito sve imamo probleme s glavoboljom.

bejb23
    06. Siječanj 2018. 13:51

Hvalaaa vam cure 😘
    I ja cu sad lekadol. Brz oporavak svima 😘 

💗Baby E💗

Mya
    06. Siječanj 2018. 13:52

Danas nam je dan d..samo da vise stane bolit

K6789
    06. Siječanj 2018. 13:54

J@m@

Danas nam je dan d..samo da vise stane bolit

Upravo tako. Ja evo vise ne znam kako se namjestit. Otkad sam se probudila ne popušta. Razmišljam da i ja uzmem tabletu.

• baby123
    06. Siječanj 2018. 13:58

meni se strašno spava a i oteka mi zub...neznam šta je..bojim se zubara ka vraga al morat ću to pogledat....stvarno nam je dan D....

LuKi5
    06. Siječanj 2018. 14:31

Ja sam na fb-u i sviđa mi se ideja, najvise radi kolike tolike privatnosti. 

Sto se tice cigareta, pusila sam prije trudnoce, sad ne, zlo mi je od same pomisli na njih zbog pseceg njuha, nanjusim ih na kilometar i zeludac mi se okrece od smrada.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.