Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    05. Siječanj 2018. 14:04

Tea to si u dm-u preuzela?

franovamamita
    05. Siječanj 2018. 14:07

Ena inace mi je 80/60 90/60 a ovako kad mi se bas sousti vrti mi se kad hodam i osjecam se premoreno kao da nisam oka sklopila danima...al pijem puno tekucine pa ce proci...
    honey onda suosjecas samnom 
    k meni se pokazalo ono da skuplje je bolje tako da nisam s prvim stedila ni na bocicama ni dudama,dude smo koristili aventove jer su ravne ove ostale "obicne" su zaobljene pa se urežu oko usta,a bocice smo imali tommee tippe oblikom podsjecaju na dojku a s njima se nemoze nagutati zraka,cak sam vidjela neki dan na njihovoj stranici da su sad na 30% popusta

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

HappySeal
    05. Siječanj 2018. 14:09

I ja sam jučer pokupila dm paket, a sad upravo idem redom po sajtovima i registriram se da uhvatim džaba stvari 

27.6. 💙

K6789
    05. Siječanj 2018. 14:28

franovamamita

Ena inace mi je 80/60 90/60 a ovako kad mi se bas sousti vrti mi se kad hodam i osjecam se premoreno kao da nisam oka sklopila danima…al pijem puno tekucine pa ce proci…
    honey onda suosjecas samnomk meni se pokazalo ono da skuplje je bolje tako da nisam s prvim stedila ni na bocicama ni dudama,dude smo koristili aventove jer su ravne ove ostale "obicne" su zaobljene pa se urežu oko usta,a bocice smo imali tommee tippe oblikom podsjecaju na dojku a s njima se nemoze nagutati zraka,cak sam vidjela neki dan na njihovoj stranici da su sad na 30% popusta

Hvalaa na obavijesti. Evo posjetila sam njihovu stranicu i stvarno je 30% popusta na vecinu stvari. Supeer😉

franovamamita
    05. Siječanj 2018. 14:34

K6789

franovamamita

Ena inace mi je 80/60 90/60 a ovako kad mi se bas sousti vrti mi se kad hodam i osjecam se premoreno kao da nisam oka sklopila danima…al pijem puno tekucine pa ce proci…
    honey onda suosjecas samnomk meni se pokazalo ono da skuplje je bolje tako da nisam s prvim stedila ni na bocicama ni dudama,dude smo koristili aventove jer su ravne ove ostale "obicne" su zaobljene pa se urežu oko usta,a bocice smo imali tommee tippe oblikom podsjecaju na dojku a s njima se nemoze nagutati zraka,cak sam vidjela neki dan na njihovoj stranici da su sad na 30% popusta

Hvalaa na obavijesti. Evo posjetila sam njihovu stranicu i stvarno je 30% popusta na vecinu stvari. Supeer😉

ma nista draga 😘
    e da i izdajalice ako cete kupovati one jeftine nemaju bas nekog ucinka i samo se napatite...ja imam aventovu i dobra je s tim da kontam kupiti elektricnu,kod nas su bas skupe a ja vidjela na Wishu jeftino pa cu vjerojatno naruciti 😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tea👶
    05. Siječanj 2018. 14:38

Jama da! 💜 samo se ulogiras na njihovu stranicu i prijavis da si trudna na baby odjelu ☺
    Happy predobro jel da 😂😂 sve treba uzet sto se moze, kad je vec za nas zasto da ne iskoristimo 🎉

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mateya1993
    05. Siječanj 2018. 14:52

Ženice vi koje ste već na komplikacijama, ja sam od 27.12 na komplikacijama i ovaj tjedan sam predala papire i sve riješila u firmi i na hzzo. Zanima me dal ću prvu isplatu od hzzo dobiti ovaj mjesec ili tek od veljače? Hvala  :) 

💖 Nikol -12.08.2018💖

K6789
    05. Siječanj 2018. 14:55

mateya1993

Ženice vi koje ste već na komplikacijama, ja sam od 27.12 na komplikacijama i ovaj tjedan sam predala papire i sve riješila u firmi i na hzzo. Zanima me dal ću prvu isplatu od hzzo dobiti ovaj mjesec ili tek od veljače? Hvala :)

Ja sam na komplikacijama od 15.12. Imala sam nekih poteskoca s papirima od firme pa sam doznake i sve predala  negdje 27.12. I rekla mi je da cu uplatu dobiti oko 20.01

mateya1993
    05. Siječanj 2018. 15:00

K6789

mateya1993

Ženice vi koje ste već na komplikacijama, ja sam od 27.12 na komplikacijama i ovaj tjedan sam predala papire i sve riješila u firmi i na hzzo. Zanima me dal ću prvu isplatu od hzzo dobiti ovaj mjesec ili tek od veljače? Hvala :)

Ja sam na komplikacijama od 15.12. Imala sam nekih poteskoca s papirima od firme pa sam doznake i sve predala negdje 27.12. I rekla mi je da cu uplatu dobiti oko 20.01

Hvala ti. Budem si pratila oko 20.1 pa ću vidjet. Bilo bi dobro da sjedne. Dugo je čekati do 20.2 

💖 Nikol -12.08.2018💖

05. Siječanj 2018. 15:03

mateya1993

Period do 27.12.,tj do prvog dana komplikacija ti još plaća firma, jer si to odradila. Ovaj dio od 27.12. pa do kraja mjeseca će ti isplatiti hzzo, ko i sve dalje. Novce s hzho možeš očekivati između 17og i 20og u mjesecu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.