Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    K6789
    05. Siječanj 2018. 12:14

mateya1993

Mi se planiramo vjenčati samo kod matičara ali nakon rođenja i to bi bilo vjenčanje i krštenje i gotovo. Samo roditelji,kumovi i braća. Obavili bi to s večerom i gotovo. Ostatak rodbine nek se duri kaj me briga

Takoder i mi isto tako. Otic cemo kod maticara, naravno najbliza rodbina(roditelji i braca/sestre) te kumovi. Nitko vise. Ali to tek za 2 godine. I da mi zarucnik napinje da bi on da se vjencamo kod maticara prije nego bebica dode ja bas i ne bi. 
    Nikad se ne zna, mozda i popustim😂

Tea👶
    05. Siječanj 2018. 12:39

Dajte zene ni malo se ne opterecujte, mi smo se htjeli vjencat prije nego ostanem trudna, pa je opet bilo milion pitanja, da zasto radimo malu svadbu, mogli smo pricekat jos malo pa napravit normalnu svadbu, a da sam ostala trudna bez vjencanja bilo bi isto tako 100 zamjerki. Malo njih je gledalo na to da je moje zdravlje u pitanju i nasa sreca i zelja. 
    A ovo za necakinju 😂😂😂 znaci umrla sam od smijeha. Ja obozavam bebe, ali nista vise nego inace. Hahahha show su ljudi ej...bas si me nasmijala

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

K6789
    05. Siječanj 2018. 12:41

Kad vam se poceo vidjeti trbuscic? Ja sam trudna 9 tjedana imam osjecaj kao da je to taj trbuscic ali mislim da je ne moguce. Mislim da je to vise onako napuhanost

HappySeal
    05. Siječanj 2018. 12:58

I ja sam se u tom periodu osjećala ogromno i mislila da svi vide, ali realno, vjerojatno još nemaš trbuh. Meni se ne vidi još uvijek. 

27.6. 💙

mateya1993
    05. Siječanj 2018. 13:03

K6789

Kad vam se poceo vidjeti trbuscic? Ja sam trudna 9 tjedana imam osjecaj kao da je to taj trbuscic ali mislim da je ne moguce. Mislim da je to vise onako napuhanost

Ja sam evo ušla u 10 tjedan i čini mi se da se lagano počelo nazirat. Svaki dan se promatram 

💖 Nikol -12.08.2018💖

franovamamita
    05. Siječanj 2018. 13:32

dan cure
    ja i dalje po noci lumpujem a po danu spavam 
    raskitila bor,malo pospremila i zamjesila tjesto za pitu i lezim tlak me danas bas muci mjerila sam ga sad je 70/40 
    barbara drago mi je da se dogodiko cudo i da ide na bolje ☺
    confused i ti i busica ste bas lijepi 😙
    k dobro nam dosla i uzivaj ja sam takoder rodila prvo mlada tek napunila 21 i ne zalim ni malo ☺
    jos sam htjela nesto napisati ali toliko ste natipkale da mi je tesko pohvatati 😂 ja imam pregled 10.01.i ak bude sve ok idem onda u shoping po malo 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Siječanj 2018. 13:43

franovamamita

dan cure
    ja i dalje po noci lumpujem a po danu spavam
    raskitila bor,malo pospremila i zamjesila tjesto za pitu i lezim tlak me danas bas muci mjerila sam ga sad je 70/40barbara drago mi je da se dogodiko cudo i da ide na bolje ☺
    confused i ti i busica ste bas lijepi 😙
    k dobro nam dosla i uzivaj ja sam takoder rodila prvo mlada tek napunila 21 i ne zalim ni malo ☺
    jos sam htjela nesto napisati ali toliko ste natipkale da mi je tesko pohvatati 😂 ja imam pregled 10.01.i ak bude sve ok idem onda u shoping po malo 😂

Ajoj, pa to je jako nizak tlak🤔

K6789
    05. Siječanj 2018. 13:43

Ja sam isto rekla ic u shopping uskoro. Nesto mami nesto bebici. Iako dosta toga vec imam doma za dijete, krevetic, kadu, kolica. To sto je malo skuplje i vece rijeseno je. Ali npr citala sam na internetu za dudice i bocice. Svatko daje svoje misljenje koje je najbolje. A ja se osjecam zbunjeno

Honey
    05. Siječanj 2018. 13:47

Takav je i moj tlakic, inace sam niskotlakas a sad je u trudnoci bas bajno, uz taj tlak mi je otkucaj srca 90-100. 
    I ja otkinula na necakinju hahahaha 

Tea👶
    05. Siječanj 2018. 13:59
    Sadrzaj DMove vrecice
    Sadrzaj DMove vrecice
    Testerici iz DMove vrecice
    Testerici iz DMove vrecice

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.