Imam malo vecu djecu. Curu od 12 i decka 11. Mislila sam da je to to,i da cemo ostati na dvoje. No kako smo se odselili , nesto me puknulo u glavu i zazeljela se jos jedne bebe. Kao prvo ,da uzivam u potpunosti u trudnoci (sto mi za sad nejde bas ) i da budem malo doma s ovom djecom. Od kad znaju za sebe,ja radim i samo sam dvaput n godinu doma po tj.dana kad sam na godisnjem. Dok smo bili u zajednici ,to je sve bilo vise stresno i nikako nam nije islo ,s djecom sam se samo u sobi znala igrati dok me niko vidio nije. Poslje krenuli u skolu i sve ucinila ili rekla nista dobro nije bilo i kritike neke. Nisam ni pomisljala da bi vise djece imala dok se nismo maknuli. Znam da nam bude ponekad tesko i da su ova djeca veca ali su sretni. Ja imam tek 32 i ne osjecam se staro . Iscjedak me prati od petog tjedna malo kasnije. Gin.rekla da izgleda da sam miom imala ,koji je valjda s trudnocom puknuo ili sto. Jer i prije nego sam uopce test napravila,imala iscjedak smedi 10 dana i to jaki i po tomu se nisam nadala trudnoce. I to stalo i za tjedan dana opet krenulo i dalje me to muci. Po uvz je sve kako treba biti ,bez hematoma ili mioma. A ja i dalje imam. Na hitnoj rekli da to hoce u pocetku biti zbog stvaranja posteljice i da je valjda i u mojem slucaju tako. Duphaston 3x1 i mirovanje. Bez jacih bolova i jaceg krvarenja ne trebam dolaziti na hitnu. A prethodna trudnoca mi tako pocela i na kraju otisla.
Imam malo vecu djecu. Curu od 12 i decka 11. Mislila sam da je to to,i da cemo ostati na dvoje. No kako smo se odselili , nesto me puknulo u glavu i zazeljela se jos jedne bebe. Kao prvo ,da uzivam u potpunosti u trudnoci (sto mi za sad nejde bas ) i da budem malo doma s ovom djecom. Od kad znaju za sebe,ja radim i samo sam dvaput n godinu doma po tj.dana kad sam na godisnjem. Dok smo bili u zajednici ,to je sve bilo vise stresno i nikako nam nije islo ,s djecom sam se samo u sobi znala igrati dok me niko vidio nije. Poslje krenuli u skolu i sve ucinila ili rekla nista dobro nije bilo i kritike neke. Nisam ni pomisljala da bi vise djece imala dok se nismo maknuli. Znam da nam bude ponekad tesko i da su ova djeca veca ali su sretni. Ja imam tek 32 i ne osjecam se staro. Iscjedak me prati od petog tjedna malo kasnije. Gin.rekla da izgleda da sam miom imala ,koji je valjda s trudnocom puknuo ili sto. Jer i prije nego sam uopce test napravila,imala iscjedak smedi 10 dana i to jaki i po tomu se nisam nadala trudnoce. I to stalo i za tjedan dana opet krenulo i dalje me to muci. Po uvz je sve kako treba biti ,bez hematoma ili mioma. A ja i dalje imam. Na hitnoj rekli da to hoce u pocetku biti zbog stvaranja posteljice i da je valjda i u mojem slucaju tako. Duphaston 3x1 i mirovanje. Bez jacih bolova i jaceg krvarenja ne trebam dolaziti na hitnu. A prethodna trudnoca mi tako pocela i na kraju otisla.
Misli pozitivno i vise opreza dok najgore ne prode i sad koliko god ti se ništa ne da nemoj se gristi,kasnije ces sve nadoknaditi
Jel koja vec na komplikacijama,kad vam sjedaju novci,20-og u mjesecu ili?
Ne znam jesi li dobila odgovor ali zadnji out mi je teta na HZZO rekla kako komplikacije sjedaju do 25-og u mjesecu.. čekam ih s nestrpljenjem 😨
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jel koja vec na komplikacijama,kad vam sjedaju novci,20-og u mjesecu ili?
Ne znam jesi li dobila odgovor ali zadnji out mi je teta na HZZO rekla kako komplikacije sjedaju do 25-og u mjesecu.. čekam ih s nestrpljenjem 😨
Evo curke meni sjelo.. Pa si provjerite dal je i vama
Pregled je prosao super!
Mrve vrijedno rastu, sad je svaki oko 2.5 cm 😍
Samnom sve 5, ocito mi tlak prije pregleda naraste pa taman dode do 120/80 😆 Inace sam niskotlakas. Kilaza je jos ista kao prije trudnoce.
Suosjecam s umornima, ja sam vec spavala danas popodne i mogla bi opet.
17.7. 💝💝
Pregled je prosao super!
Mrve vrijedno rastu, sad je svaki oko 2.5 cm 😍
Samnom sve 5, ocito mi tlak prije pregleda naraste pa taman dode do 120/80 😆 Inace sam niskotlakas. Kilaza je jos ista kao prije trudnoce.
Suosjecam s umornima, ja sam vec spavala danas popodne i mogla bi opet.
Super za bebache! Neka je sve dobro sa svima 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
my life bas lijepo da si se odlucila na jos jednu bebu...ovaj puta ce biti sve ok :)
blackie super za tebe i tvoje bebice <3
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Eee, samo da se javim, vidim da ima svega.
Dobrodosle nove mame , sretan rodendan slavljenicama 🎀
Ja sam ziva i zdrava, sutra ce tjedni rezime i stomacic 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Imam osjecaj da smo sve neke mrljave 😂 ili mi se cini zato sto ja lezim s oblogom na glavi!
Kad pocinje to "vise energije" i kraj mucnina?😞😟
Blackie odlicno! Samo nek bebice rastu!!
My life samo pozitivno! 💗
Mi sutra imamo pregled i opet pripremam spisak pitanja hahah!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji