Pozdrav cure... Evo ja se selim iz foruma u forum. Nadam se da cu na ovom ostati do kraja..🤗. Najprije onaj forum "tko planira i radi na bebi" , pa "smedi iscjedak u ranoj trudnoci" i evo sad malo ovdje. Trudna sam 7+3 i nije mi jos izracunala termin. Nadam se da cu ostati na ovom forumu do kraja.. proslu trudnocu nisam imala srece, i ova se pokazala u pocetku lose. No ja se nadam najboljem
Blackie nadam se da ce drugi pokusaj biti uspjesniji 😂 Al ne trebas zurit. Tek je 16.
Jama, i moj dorucak je bio burek sa sirom. Cim sam otvorila oci pomislila sam na njega i zovem mm da i njega kupi na povratku a covjek za minut bio na vratima s toplim burekom. Kupio da me iznenadi jelo mi se ne jelo 😂
My life nadam se da ce sve biti ok. Drzim fige 😘
💗Baby E💗
Pozdrav cure… Evo ja se selim iz foruma u forum. Nadam se da cu na ovom ostati do kraja..🤗. Najprije onaj forum "tko planira i radi na bebi" , pa "smedi iscjedak u ranoj trudnoci" i evo sad malo ovdje. Trudna sam 7+3 i nije mi jos izracunala termin. Nadam se da cu ostati na ovom forumu do kraja.. proslu trudnocu nisam imala srece, i ova se pokazala u pocetku lose. No ja se nadam najboljem
Sretno.. Nadam se da ćeš ostati s nama
Curke torta vas sutra obecano ceka! 😊
Joj ako mi nesto ovdje fali to je burek 😢
Ja dosla s vecere i mogu vam reci da je bilo neocekivano dobro!
Cak smo dobili i poklone! Torbe. I to cak mogli i boju birat.
My life daj Boze da kukas s nama kad pocnu temperature 20+ kako vise ne znamo kako i kud sa stomacima i vrucinom!😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Blackienadam se da ce drugi pokusaj biti uspjesniji 😂 Al ne trebas zurit. Tek je 16.
Jama, i moj dorucak je bio burek sa sirom. Cim sam otvorila oci pomislila sam na njega i zovem mm da i njega kupi na povratku a covjek za minut bio na vratima s toplim burekom. Kupio da me iznenadi jelo mi se ne jelo 😂
My life nadam se da ce sve biti ok. Drzim fige 😘
Dobrodošla i vjeruj,nadaj se najboljem
My life Čestitam! Baš mi je drago da je sve ok!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke! Iako dodes kasno kikachi nekako osjete te se ranije i zbude.
My life dobrodošla i odbrojavala s nama do kraja.
Baarbaraa bitno da je bilo super a i poklon je uvijek super.
Jama kad ti poželiš burek odmah se i meni želi
Blackie stigneš danas kad kreneš ide brzo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro! Ja se sokirala kad sam se probudila pa mi muz kaze da je 9 sati. Jesam legla u ponoc ali jos nikad nisam tako dugo ostala u krevetu. 😅 Ja uvijek oko 7 vec na noge ili pola 8 najkasnije. A valjda je trebalo i meni i mojoj bebici 💗
Jucer muz slozio noona krevetic 😍
I stazicu da mu se zena vise ne razbije ❤ bio je bas vrijedan pa sam ga pustila da cuje do 2ujutro 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji