Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    16. Prosinac 2017. 19:52

Pozdrav cure... Evo ja se selim iz foruma u forum. Nadam se da cu na ovom ostati do kraja..🤗. Najprije onaj forum "tko planira i radi na bebi" , pa "smedi iscjedak u ranoj trudnoci" i evo sad malo ovdje. Trudna sam 7+3 i nije mi jos izracunala termin. Nadam se da cu ostati na ovom forumu do kraja..   proslu trudnocu nisam imala srece, i ova se pokazala u pocetku lose. No ja se nadam najboljem

bejb23
    16. Prosinac 2017. 20:11

Blackie nadam se da ce drugi pokusaj biti uspjesniji 😂 Al ne trebas zurit. Tek je 16.
    Jama, i moj dorucak je bio burek sa sirom. Cim sam otvorila oci pomislila sam na njega i zovem mm da i njega kupi na povratku a covjek za minut bio na vratima s toplim burekom. Kupio da me iznenadi jelo mi se ne jelo 😂 
    My life nadam se da ce sve biti ok. Drzim fige 😘

💗Baby E💗

16. Prosinac 2017. 20:54

My life

Pozdrav cure… Evo ja se selim iz foruma u forum. Nadam se da cu na ovom ostati do kraja..🤗. Najprije onaj forum "tko planira i radi na bebi" , pa "smedi iscjedak u ranoj trudnoci" i evo sad malo ovdje. Trudna sam 7+3 i nije mi jos izracunala termin. Nadam se da cu ostati na ovom forumu do kraja.. proslu trudnocu nisam imala srece, i ova se pokazala u pocetku lose. No ja se nadam najboljem

Sretno.. Nadam se da ćeš ostati s nama

baarbaraa29
    16. Prosinac 2017. 21:38

Curke torta vas sutra obecano ceka! 😊
    Joj ako mi nesto ovdje fali to je burek 😢
    Ja dosla s vecere i mogu vam reci da je bilo neocekivano dobro!
    Cak smo dobili i poklone! Torbe. I to cak mogli i boju birat.
    My life daj Boze da kukas s nama kad pocnu temperature 20+ kako vise ne znamo kako i kud sa stomacima i vrucinom!😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    16. Prosinac 2017. 22:59

bejb23

Blackienadam se da ce drugi pokusaj biti uspjesniji 😂 Al ne trebas zurit. Tek je 16.
    Jama, i moj dorucak je bio burek sa sirom. Cim sam otvorila oci pomislila sam na njega i zovem mm da i njega kupi na povratku a covjek za minut bio na vratima s toplim burekom. Kupio da me iznenadi jelo mi se ne jelo 😂
    My life nadam se da ce sve biti ok. Drzim fige 😘

Dobrodošla i vjeruj,nadaj se najboljem

Honey
    16. Prosinac 2017. 23:00

My life dobrodošla i ostala tu sa nama! Samo pozitivno!!!! 😘

Tinchyca
    17. Prosinac 2017. 08:15

My life  Čestitam! Baš mi je drago da je sve ok! 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    17. Prosinac 2017. 09:25

Jutro curke! Iako dodes kasno kikachi nekako osjete te se ranije i zbude.
    My life dobrodošla i odbrojavala s nama do kraja.
    Baarbaraa bitno da je bilo super a i poklon je uvijek super.
    Jama kad ti poželiš burek odmah se i meni želi
    Blackie stigneš danas kad kreneš ide brzo. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    17. Prosinac 2017. 09:50

Jutro! Ja se sokirala kad sam se probudila pa mi muz kaze da je 9 sati. Jesam legla u ponoc ali jos nikad nisam tako dugo ostala u krevetu. 😅 Ja uvijek oko 7 vec na noge ili pola 8 najkasnije. A valjda je trebalo i meni i mojoj bebici 💗

Honey
    17. Prosinac 2017. 09:53

Jucer muz slozio noona krevetic 😍 

I stazicu da mu se zena vise ne razbije ❤ bio je bas vrijedan pa sam ga pustila da cuje do 2ujutro 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.