Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    18. Prosinac 2017. 19:55

Meni je osobno pocelo super vrijeme od 13-14tt. Bas sam osjetila povrat energije i sve. Pa se strpite jos malo 😀 
    Blackie super za malecke 😍 
    Mylife nisi najstarija haha, al mislim da imas najstariju djecu 😉

• Kerolajn
    18. Prosinac 2017. 20:43

dobrodosle nove cure :) Lijepe trudnoce zelim :)
    Kak ste s kilama? Ja sam vec na +6 ili 7 
    Stvarno puno jedem... i ne jedem bas najzdravije... ovak mi je sve ok, nisam imala mucnine i naravno da sam se ugojila.. Kak ste vi? Kaj da radim sa sobom??? 

🖤 6.6.2018 🖤

Honey
    18. Prosinac 2017. 21:30

Hahahahaha, ajoj Kerolajn. Meni si bas zgodna, na onoj slici sa zekom iz guinessa, ne vidim tu visak. Ali ono sto bi trebala je birati zdravije namirnice. I jedi sto cesce. Evo primjer mog menija danas, dorucak dvi zlice zobenih+banana na kolutice+svi suhe smokve+150g jogurta, i cimeta stavim preko svega. Za jedno dva i pol sata sam pojela saku badema, nisam imala vocku. Dva sata kasnije pojela sam dvi sarme sa snitom kruha. Za dva sata red mikado cokolade. Za tri sata pojela pljukance u sugu sa kozicama i zelenom sal. Ja jedem 3 glavna obroka dnevno + 1-2 meduobroka. I tako vec godinama. Stalno imam isto kila. Do sada dobila 1kg. Radim u uredu, znaci sjedim cijeli dan. Neznam mozda je problem u neredovitoj prehrani? Ja dok sam bila pusac nisam jela redovito, dorucak niksd, imsla sam 7kg viska i hrpu celulita. 

Mya
    18. Prosinac 2017. 21:42

baarbaraa29

Imam osjecaj da smo sve neke mrljave 😂 ili mi se cini zato sto ja lezim s oblogom na glavi!
    Kad pocinje to "vise energije" i kraj mucnina?😞😟
    Blackie odlicno! Samo nek bebice rastu!!
    My life samo pozitivno! 💗
    Mi sutra imamo pregled i opet pripremam spisak pitanja hahah!

Ja cekam taj nalet energije,jos uvijek mi se ništa ne da,na sve se moram tjerat

Mya
    18. Prosinac 2017. 21:49

Kerolajn

dobrodosle nove cure :) Lijepe trudnoce zelim :)
    Kak ste s kilama? Ja sam vec na +6 ili 7
    Stvarno puno jedem… i ne jedem bas najzdravije… ovak mi je sve ok, nisam imala mucnine i naravno da sam se ugojila.. Kak ste vi? Kaj da radim sa sobom???

Jedi kad god te trazi,ali manje,laganije i zdravije definitivno..ja recimo ne volim slatko i sad kad me trazi ja samo voce jedem i to dnevno dosta,svaki meduobrok voce

Honey
    18. Prosinac 2017. 22:01

Pa ja bas ne jedem kad god me trazi. Jedem kad sam gladna. Trazi mene cevape pola sata poslije dorucka, al to je zelja, i ne pojedem ih 😁 Ne jedem ni ja bas slatko, ali kad mi dode pojedem red cokolade, ali ne pola cokolade, pojedem dvi mandarine a ne kilu mandarine i tako... jedem kao i inace, a sad vise mislim o zome jer ne zelim probleme sa trudnickim secerom i slicno.. 

• Kerolajn
    18. Prosinac 2017. 22:09

Hvala cure :) Budem probala malo vise voca ubaciti. AL kad pojedem vocke i onda prodem pored fridza i kad ono, mogla bih jedan mali sendvic...joooj morat cu lokot stavit na frizider 

🖤 6.6.2018 🖤

Honey
    18. Prosinac 2017. 22:17

Hahaha, ubaci ti vise povrca. Voce se i onako ne preporucuje puno, do tri dnevno 😉

Mya
    18. Prosinac 2017. 22:21

Ja po malo i ne cekam glad da me uhvati,srecom sve me laganije trazi,pase mi,osim one jedne veceri kad me burek probudio

18. Prosinac 2017. 22:22

Jel moguće da sam osjetila malenog već? Gledam tv i držim ruku niže na trbuhu.. Kad ono.. Tup... Hm.. Mislim umišljam.. I onda opet tup.. Pa još jedan tup.. 😁... Neznam... Al svejedno sam sretna😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.