Barbara sretan rođendan od nas dvoje
Slatkica s tom bušicom😍... Baš ste okrugli 😄😍😘
Barbara bitno da je gostima pasala a tebe malo i hormoni muce 😉 ja se nisam odmorila treba mi jos jedsn dan 😂
Jbt Jama meni taj tvoj trbuh nije jasan 😲
Sretan rodendan Barbara! 😘🎉
Honey bravo za muza. Krevetic izgleda odlicno, jedva cekam da krenemo s kupovinom sitnica za bebace 😍
My life dobrodosla i kazem i ja daj Boze da kukamo sve zajedno na ljeto da smo si preteske 😆
J@m@ divni ste vas dvoje 😍😍
Ja jos nisam do kolaca dosla. Utorak ce biti dan D. Danas smo okitili bor i ostatak kuce i kupili smo poklone za sve necake (3). Uspjesan dan 😉
Sutra sam na pregledu! I uzbudenje i strah prisutni ali jedva ih cekam vidjet.
Mucnina me sasila i ne popusta zadnjih sat vremena. Bit ce nocas veselo.
Nadam se da ste se vi odmorile 😘
17.7. 💝💝
Pa Jama hvala obojma!
Honey ima tu istine hahah!
Blackie sretno sutra i necu ti pametarit oko straha jer mene vec par dana drzi, a idem u utorak! Javi nam lijepe novosti!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Blackie sretno na pregledu! 😘
Bome ni meni nije jasan trbuh. Gledam njega pa tjedne pa opet njega hahah 😂
Krepana sam cure moje i odo sad spavati. Laku noc i lijepe snove vam zelimo! :)
💗Baby E💗
I ja sam malo zastala da provjerim tjedne jos jednom 😂
Okruglasti ste vec skroz 😍
Hvala vam, javim sve sutra 😘
17.7. 💝💝
Hahaha, ja gledam svoje tjedna pa svoj trbuh pa Jama tvoje tjedne pa tvoj trbuh i nista jasno 😂 Al neka, bitno da je sve dobro! Cure sretno na pregledima tko ide, ja idem u srijedu jedva cekam nadam se spol saznati 😍 Dobro jutroooo!!! 😘😘
Neznam kakve ste vi na pocetku ali meni se nista neda raditi... apetit mi nestao skroz. Ne povracam ali ima cjelodnevnu mucninu. Hrana sva mi ima cudan miris. A mogla sam pojesti prije trudnoce,uh.. Mislila sam da ce to sve drugacije biti, da cu biti "sretnija" i da cu nakuhavati specijalitete a kad ono sve drugacije.. na bolovanju sam i doma i nista mi se neda. Je da moram mirovati zbog smedeg iscjetka ali bas da mi se nista neda, to mi malo bed. Jedva rucak skuham .. peglam po potrebi, za skolu starijoj djeci. samo bi lezala i spavala. Dok sam radila bilo mi to razumljivo da sam umorna ali sad spavam puno vise. Sutra imam pregled i malo me strah toga, jer uz terapiju i dalje imam taj iscjedak koji me plasi..
Sortiraj odgovore
Najstariji