Kako ste sa simptomima u 2 tromjesječju? Meni cicke nisu više bolne i čine mi se mekše, napuhanost više nije tolika pa mi se čini da je i buša manja. Kad se napam naraste a ujutro je malena 😂.
Isto.. Cike nisu bolne, samo bradavice još osjetljive, nisam napuhnuta više, mučnine samo ujutro, probadanje dole ak previše hodam al prođe kad odmorim
Kako ste sa simptomima u 2 tromjesječju? Meni cicke nisu više bolne i čine mi se mekše, napuhanost više nije tolika pa mi se čini da je i buša manja. Kad se napam naraste a ujutro je malena 😂.
Isto.. Cike nisu bolne, samo bradavice još osjetljive, nisam napuhnuta više, mučnine samo ujutro, probadanje dole ak previše hodam al prođe kad odmorim
Uh, još te prate mučnine! Nadam se da će i to uskoro proć.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kako je bilo,s tim da ja nisam povracala i nasprem toga kako sve zenama je,okvirno meni je bilo super pa se necu zaliti sta nisam imala apetita i mucno u zelucu,ali sad je zbilja preporod..bas nekad razm.kako je ovo stanje zbilja posebno i treba uzivat,sto manje straha i samo vjerovat da ce biti sve u redu
Meni sve isto kao i vama dvijema ali srecom bez mucnina 😁 Sad su poceli hormoni opet pucati 😆 ali dobro je, lijepo je ❤ jedva cekam taj pregled i nadam se da bu beba dala vidjet spol bas sam uzbudena 😀
Ena naravno je moguce da si osjetila i ja sam u prvoj T u 16tt ❤
Kerolajn ako si prije trudnoce bila jaaaako mrsava onda nije neki problem ako ne onda kontam da ce te dr opomenuti da pripazis malo...ja npr u prvoj sam tek u 16tt bila na +1kg i do kraja dosla do +24kg...s tim da je i voce jako varljivo pazite 😂😂😂😂😂 sad sam na +2kg i nemam puno veci apetit samo su mi oci gladnije 😂😂😂😂 al sad ce to krenuti saaaaamo cekam...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jeeyy, baš super, sretna sam si jako😁.. I da, s tim da sam po zadnjem pregledu ustvari 16+5, samo nisam promjenila na stickeru
Ena dobro jutro i ostalim trudnicama! Pa tebi je stvarno sve lijepo krenulo! Em su ti odmah saznali spol, em sad vec bebu osjetis 😍 daj malo udjeli te vibre 😀
Ena dobro jutro i ostalim trudnicama! Pa tebi je stvarno sve lijepo krenulo! Em su ti odmah saznali spol, em sad vec bebu osjetis 😍 daj malo udjeli te vibre 😀
evo vam curke svima od srca šaljem svoje pozitivne vibre.. Puuno njih... Ak vam sfali vibrica samo uzmite😁
Jutro cure!
Ne znam kako je vama bilo ali meni je bas sporo ovo prvo tromjesecje. Mozda i zato sto se bavim tim mucninama ali imam osjecaj da ce drugo tromjesecje bit dinamicnije. Cekam lupkanje i spol a i onda planiram krenuti s proucavanjem opreme 😍 I imena! Imate vi vec izabrano ime ili uzi izbor?
Tesko mi se strpiti jos malo 😂
Krece danas manufaktura kolaca. Imam vremena do cca 16, kasnije sastancim do navecer. I to ce bit veselo kad zakunjam usred sastanka od umora 😂
17.7. 💝💝
Jutro cure..meni su bas dani,tjedni poceli letit,cak prebrzo mi prolaze,nekako ulaskom u drugo tromjesečje..nesto sam vec uzela jer je bila takva prilika,a sve ostalo i imena nekako kasnije,imamo samo za deckica favorita
Sortiraj odgovore
Najstariji