Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    18. Prosinac 2017. 22:26

Kerolajn

Hvala cure :) Budem probala malo vise voca ubaciti. AL kad pojedem vocke i onda prodem pored fridza i kad ono, mogla bih jedan mali sendvic…joooj morat cu lokot stavit na frizider

Sunce papaj ti koliko ti treba,kile ces kasnije rjesavat,bitna si ti i beba..pusti pametovanja sta treba,ne treba

Mya
    18. Prosinac 2017. 22:30

Ena31

Jel moguće da sam osjetila malenog već? Gledam tv i držim ruku niže na trbuhu.. Kad ono.. Tup… Hm.. Mislim umišljam.. I onda opet tup.. Pa još jedan tup.. 😁… Neznam… Al svejedno sam sretna😁

Kazu da 20.-i tjedan se okvirno osjeti ako je prva trudnoća,a za drugu,trecu vec u 16-om tjednu..ne znam,ali ako i jesi osjetila sigurno je poseban osjecaj,blago tebiiiiii

Honey
    18. Prosinac 2017. 22:31

Ena31

Jel moguće da sam osjetila malenog već? Gledam tv i držim ruku niže na trbuhu.. Kad ono.. Tup… Hm.. Mislim umišljam.. I onda opet tup.. Pa još jedan tup.. 😁… Neznam… Al svejedno sam sretna😁

Wow, ako je zavidim 😍 

18. Prosinac 2017. 22:33

J@m@

Ena31

Kazu da 20.-i tjedan se okvirno osjeti ako je prva trudnoća,a za drugu,trecu vec u 16-om tjednu..ne znam,ali ako i jesi osjetila sigurno je poseban osjecaj,blago tebiiiiii

Ma daaj sva sam se rastopila.. A sama sebi ne vjerujem...al opet  mislim pa nisam 3 puta umislila.. 

Mya
    18. Prosinac 2017. 22:39

A pa to,jedan udarac jos ajd mozda,ali dva,tri sumnjam da bi umislila...sad prati

ivymicek
    18. Prosinac 2017. 22:40

Ena31

Jeeeiiijjj, moguće je moguće... Sretna i ja zbog tebe 😍. Veselim se tim malim udarcima!! Jeeeeeriiiiijjjj 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Blackíe
    18. Prosinac 2017. 22:40

Barbara sretno na pregledu sutra!
    Ja se tjeram jesti sad, jer od pomisli na potencijalne mucnine mi se nista ne jede. Copkam kroz dan po malo, jedini konkretan obrok koji imam je rucak (u to doba mi obicno nije muka pa pojedem). 
    Kerolajn ja bi rekla da nije kriticno s kilama dok god ne prigovaraju na pregledu 😉 Pripazi s praznim kalorijama, ni s vocem ne treba pretjerivati jer je i to djelomicno secer. 
    Ena 😍😍😍 I ja zavidim, ne mogu jos uopce zamislit taj osjecaj 😍
    Jedva cekam povratak energije. Imam volje i uvijek ambicioznih planova ali mi tako fali energije da to sve izrealiziram. Nadam se da ce sto prije doci kraj ovom lelujavom stanju 😂😂
    I sad mi je opet posteno muka a i glava me boli 😣

17.7. 💝💝

18. Prosinac 2017. 22:46

Ha ha.. Hvala cure na pozitivi, divne ste.. Sad neću micat ruku s trbuha😀😀😍😍😘😘

ivymicek
    18. Prosinac 2017. 22:46

Kerolajn ja te razumijem skroz jer sam u 1. T bila non stop gladna... Ali sam morala uvesti režim prehrane jer bih puno natukla. Baš kao što Honey kaže 2-3 gl obroka i 2 međuobroka. Voća u manjim količinama. Povrće i proteini su tvoji frendići za glad.
    Tea veselim se tvojim bušastim tjednim izvještajima, samo neka napreduje.
    Što se tiče energije meni se vratila već oko 12 tt. Zaad mi teško bude nakon dugog stajanja ili na kraju aktivnog dana bole kukovi i trtica. Muž već tvrdi kako su mi bokovi širi 🤔😨😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    18. Prosinac 2017. 22:48

Kako ste sa simptomima u 2 tromjesječju? Meni cicke nisu više bolne i čine mi se mekše, napuhanost više nije tolika pa mi se čini da je i buša manja. Kad se napam naraste a ujutro je malena 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.