Baarbaraa, sretaan rođendan i sve najbolje ti želim!! Uživaj u svom danu 😘😘😘😘😘💖🎂🎈🎉🎉🎉🎉🎁🎊 Najljepši poklon stiže na ljeto 😍😇
💗Baby E💗
Jutro! Ja se sokirala kad sam se probudila pa mi muz kaze da je 9 sati. Jesam legla u ponoc ali jos nikad nisam tako dugo ostala u krevetu. 😅 Ja uvijek oko 7 vec na noge ili pola 8 najkasnije. A valjda je trebalo i meni i mojoj bebici 💗
Samo odmarajte ti i bebac kad mozete :)
Krevetic je 😍
Ma bravo za briznog muzeka puzeka :)
💗Baby E💗
Honey bravo za mužića i za stazicu a i zaodlično sastavljanje krevetića. Zato si dugo spavala jer te previše iznenadio 😂.
Baarbaraa SRETAN ROĐENDAN!!! Poklončić ti raste u buši 😂. Uživaj u svom danu i finoj torti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam curke moje drage!! 🤗 Ljubimo vas puno nas dvije (moj osjecaj 😊)
Evo sam dosla kuci usred mise, uhvatila me strasna muka i nemoc! 😳
Honey nedavno sam trazila taj krevetic i ni na kraj pameti kako se zove, a vidila ga ima i godina, mozda i vise!! Odlican mi je! Jel se to kupe odma svi djelovi?
Ono za vecu djecicu ili ste vi samo taj maji?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara sretan rodendan!!! Ja procitam jutros za cheese i zaboravim u sekundi cestitati, tuka 😆
Noona je zakon ❤ kupili mi odma komplet, fali nam samo madrac za juniora (dijete do 10god.). Ova dva madraca smo dobili u kompletu. Ja prezadovoljna 💗 Je kostao 3000kn, ali je masivna bukva, imas dva madraca, i krevet za tri generacije.
dan cure
my life dobrodosla vjeruj ds ce biti sve ok i ja se trudim vjerovati moja je zadnja trudnoca isto nazalost nesretno zavrsila....a sad ce biti sve ok.. mora 💕
barbara sve najbolje ti zelim od srca 😘
honey bravo za muzica
sto se tice bureka cesto ga pecem sama i bude kao iz pekare mljac 😊
jucer sam zavrsila kolace i preforsirala se danas moram polako sve
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala zene moje!😊 Pukla torta, a meni uopce nije bila po gustu!
Kad mi vi budete dolazile pravim bolju sigurno!! Za 👑 samo najbolje!😊
Inace je uvijek odlicna, ali ovdje su sastojci za kolace koma!
Jeste se odmorile za vikend?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji