Slažem se da je prvo tromjesečje cijela vječnost.
Imam feeling ko da sam već 6 mjeseci a ne skoro 3 😂
A od pregleda do pregleda cijela vječnost.
I mi ćemo prekosutra na pregled i da vidimo kakva je ona famozna krvna slika ispala 🙈
Planiram ostat radit do kraja godine na poslu i onda koristit godišnji neka 2 tjedna pa na komplikacije. Sad u četvrtak planiram reći doktorici da bi htjela sredinom 1 mj. na komplikacije. Kakva su vaša iskustva i što se rekli dr. i jel vam bez problema dala bolovanje?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
I mi ćemo prekosutra na pregled i da vidimo kakva je ona famozna krvna slika ispala 🙈
Planiram ostat radit do kraja godine na poslu i onda koristit godišnji neka 2 tjedna pa na komplikacije. Sad u četvrtak planiram reći doktorici da bi htjela sredinom 1 mj. na komplikacije. Kakva su vaša iskustva i što se rekli dr. i jel vam bez problema dala bolovanje?
A nezz, znaju bit strogi oko komplikacija, meni je moja dala kad sam imala jako mučnine i povraćala a radim u ugostiteljstvu i bolilo me dole kod napora i dizanja teškog.. A i smjene za vikend po 12 13 sati nebi mogla više... I da mi nije dala tad sad bi morala zbog spuštene posteljice. Budeš vidjela.
Ja sam na bolovanju od samog pocetka skoro. Na prvi pregled sam dosla i bez obzira na prijasnji spontani nije mi dala bolovanje. No meni se pojavio smedi iscjedak i jednostavno nisam isla na posao i rekla sam joj da ne zelim riskirati. I dala mi odmah bolovanje. I mojoj sestri je odmah otvorila bolovanje a jos se ni tockica vidjela nije. No sestra ,sogorica , ja i neke jos cure iz okolice imamo takvo radno mjesto gdje trudne jednostavno ne mozemo raditi zbog uvjeta. I sve koje znam manje vise imaju nekih problema u pocetku. Tipa; miomi,hematomi, razna krvarenja i sl. Mislim ako se malo pozalis da te nesto boli i da ne zelis riskirati i da ces dobiti bolovanje.
Mah-mah! Evo me drustvo!
Sve je na mjestu i na broju 😊 Velika sam kao da sam 12+6, ali obzirom na maminu visinu nista cudno!
Inace glava me boli od jucer ujutro od 5 i rekla mi je da bez problema popijem i 2 paracetamola. Cak i jos jednom u danu ako treba! Kaze bebi nece nista bit, a svima ce bit lakse!
Kaze da cak do 20.tj.se smije i Ibuprofen, al to nekako nebi, al ovakve migrene su katastrofa i paracetamol sam krknila!
Svaki puta imam sve manje kila, ali niko nista ne spominje pa je valjda ok. Nisu strasne razlike, ali opada 🤔
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mi imamo imena za oboje jos od prije nego cemo prohodati😊 Ja dala za decka, muz za curu i kad se bebac rodi bit ce skoro 10 godina od toga i tako ce i ostat 💞
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
dan cure
ajme barbara koji slatkis 😊a za kile se ne sekiraj vidis kako lijepo rastete
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mah-mah! Evo me drustvo!
Sve je na mjestu i na broju 😊 Velika sam kao da sam 12+6, ali obzirom na maminu visinu nista cudno!
Inace glava me boli od jucer ujutro od 5 i rekla mi je da bez problema popijem i 2 paracetamola. Cak i jos jednom u danu ako treba! Kaze bebi nece nista bit, a svima ce bit lakse!
Kaze da cak do 20.tj.se smije i Ibuprofen, al to nekako nebi, al ovakve migrene su katastrofa i paracetamol sam krknila!
Svaki puta imam sve manje kila, ali niko nista ne spominje pa je valjda ok. Nisu strasne razlike, ali opada 🤔
Super, baš mi je drago da je sve dobro, neka tako i nadalje😍😘.. Preslatka sličica
Meni ga je sam odmah htio dati,samo radi posla,ali sam prvo godisnji iskoristila pa od 1.bolovanje
Mah-mah! Evo me drustvo!
Mah mah bebici i neka ona samo raste a mama će kad tad dobiti koju kilicu. Jer dok beba raste sve je ok.
Nadam se da će i glavobolje proć. Mene su mučile do početka 13 tjedna ali sad je bolje.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Što se tiće bolovanja osobno nisam imala problema sa odlaskom na komplikacije. Ne kužim kako neki ginekolog može ostati ravnodušan ukoliko se trudnica ne osjeća dobro radeći.
Ja sam čak naglasila neke simptome koji su me mučili. Kao što je bol u trbuhu prilikom sjwdenja, dolazak gripoznog razdoblja a trudnica se razboli dok kažeš keks. Putovanje s posla na posao .
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji