Neznam kakve ste vi na pocetku ali meni se nista neda raditi… apetit mi nestao skroz. Ne povracam ali ima cjelodnevnu mucninu. Hrana sva mi ima cudan miris. A mogla sam pojesti prije trudnoce,uh.. Mislila sam da ce to sve drugacije biti, da cu biti "sretnija" i da cu nakuhavati specijalitete a kad ono sve drugacije.. na bolovanju sam i doma i nista mi se neda. Je da moram mirovati zbog smedeg iscjetka ali bas da mi se nista neda, to mi malo bed. Jedva rucak skuham .. peglam po potrebi, za skolu starijoj djeci. samo bi lezala i spavala. Dok sam radila bilo mi to razumljivo da sam umorna ali sad spavam puno vise. Sutra imam pregled i malo me strah toga, jer uz terapiju i dalje imam taj iscjedak koji me plasi..
Joj tako je i meni. Morala bi početi peći kolače a neda mi se. Isto tako osjećam mučnicu,nemam apetita i danas ujutro sam prvi put povraćala. Nemoram mirovati ali sam umorna za poludit. Sad sam na godišnjem i nadam se da će mi u petak ginekologica otvorit bolovanje ako bude sve u redu.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cure normalan je taj umor, sve smo bile ko vreće na početku, di me staviš tu sam i ne mrdam
Proći će, svakom individualno kada. Mylife, stvarno se nadam da će biti sve ok. Dosta ih je imalo taj iscjedak pa i uz terapiju a sad su neke već prešle 22tt na proljetnim. Misli pozitivno, spavaj i odmaraj
Spavam mozda i previse zato mi tako. Opet moram nesto konkretno raditi po kuci.. nema mi tko osim mene. Oprati ves , pa onda je pola dana u vesmasini jer mi se neda to stvatiti susit. Pa molim kcer da ona to napravi. Skuham jedanput na dan u tjednu dok su djeca u skoli a muz na poslu. Vec par dana se pripremam da tek napisem bozicni popis za stvari i za kolace. Kad nemam apetita nemam ni volje. Joj kad se sjetim proslog Bozica( prvog u nasoj kuci) , nakitila sam sve prije Badnjaka, oko 5 vrsti kolaca ispekla , jos i radila u meduvremenu.. a sad, ko neka vreca koja se jedva od lijena krece. Nadam se da ce me to popustiti ubrzo. Stvarno zelimo trecu bebicu i nebi htjela da mi opet ode..
I ja sam lijena i niš mi se neda... Nisam počela peći kolače.. Idem tek danas u shoping po špeceraj za njih.. Sutra ću kokos kiflice ak ću ulovit volju... Pa idućih dana čupavce, bijelu pitu s rumom, hole čokoladne kocke i jogurt pitu😁
Jel koja vec na komplikacijama,kad vam sjedaju novci,20-og u mjesecu ili?
I ja sam lijena i niš mi se neda… Nisam počela peći kolače.. Idem tek danas u shoping po špeceraj za njih.. Sutra ću kokos kiflice ak ću ulovit volju… Pa idućih dana čupavce, bijelu pitu s rumom, hole čokoladne kocke i jogurt pitu😁
Oooo,to je 6 vrsta .. ja planiram 4, jedne suhe (cvijetice) madaricu, medena srca i jos jedne ali neznam koje . Sutra kad idem na kontrolu onda cu nesto kupiti. Imam srece da sam bozicnicu jos dobila jer kod nas u firmi je kad odes na porodiljni kao da te vise nema. A ja sam prije 2 tj.tek otisla pa sam zato dobila.
. Mozda se nadaju da cu se opet vratiti kao i prosli put... odem na b.o.i za 3 tj.sam se vratila . ali onda kad sam otisla nisam dobila regres koji se djelio pa sam sada jos u soku kako sam dobila bozicnicu.. Moram to potrositi sto prije da me nebudu zvali da ju moram vratiti
Moja sestra je na komplikacijama vec par mjeseci i veli da su komplikacije svaki mjesec 18/tog. Ja tek iduci mjesec cu dobiti prve komplikacije...
Moja sestra je na komplikacijama vec par mjeseci i veli da su komplikacije svaki mjesec 18/tog. Ja tek iduci mjesec cu dobiti prve komplikacije…
I ja sam od 1.,pa tek sljedeci mjesec prve sjedaju
Sjeli danas veli moja sestra, ja sam u raifeisenu pa bude mslo kasnije.. Al inače od 17.do 20og sjeda
dan cure
ja isla u grad uh bas je hladno kod nas danas...sutra cu ici jos kupiti neke sitnice i onda sam obavila sve...
my life eh i ja sam se tako osjecala za nista snage nista mi se neda i samo da mi je sve prespavati iscjedak sam takoder imala zbog hematoma i polipa,sta je tebi da ga imas?...a eto sad vec par dana se puno bolje osjecam i imam vise energije...tako ce i tebe proci...nego koliko su ti stara djeca?
i daaaaaaaa jucer sam okitila bor stavim vam kasnije slikicu
jama lijepo si se zaokruzila i meni se vec vidi
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji