Ja bi ih gurnula uvijek negdje do malo vise od pola strah me bilo skroz do kraja, al nist ne moze bit, a i pri pregledu njima to nista ne smeta kad imaju one rukavice i gledaju samo otvorenost. Tako da se ne brines, one mogu samo pomoć. A ova bol dole to sam ja mislila da nije mozda da s rukicama nesto rade jer meni je znalo bit ko da s nozem me neko bode, al onda je prestalo dan dva je trajalo i vise se nije pojavilo 😥 Tako da nemam pojma sta bi to bilo, ja nemam nikakve bolove ni u zdjelici ni preponama ko zna kad ce to van.
💙Bartol💙
Znam da ne smeta njima za pregled nista ..al meni je malo bed😶 ionak mi je bed kaj cijeli odjel ginica mora vidit moju pikicu..😅😂 fakat ih ne kuzim..zakaj bi netko izabrao taj posao.. svasta oni vide tamo sigurno.. ahh..
Ugl.. ova sad bol je nekaj novije.. nije ono bockanje nozem o kojem smo pricale neki dan.. ono je bas bol kao probadanje.. ovo je drugacije.. mozda se stvarno gura dolje u zdjelicu posto neposredno pred bol osjetim njega..
url=https://lilypie.com]
Joooj curke, a ja guram Utrogestane od 16.tj znaci vec 20 tjedana, samo zadnjih 7 po 2x na dan, do onda je bilo 3x... Sad smanjujem po jednu tbl svaki dan i do utorka kraj. Ja to guram dokle prst ide... Usput malo popipam te ostatke cervixa, jel sve isto kak je bilo 😂.. A njima to nis me smeta, meni se uvijek cijedi taj Utrogestan na pregledu
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Arizona, mozda je malac ugledao svjetlo na kraju tunela pa se uputio prema njemu 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
😂😂😂6xmama vc zamisljam scenu kako curi, a stvarno ne znam tko bi i zasto izabrao taj posao. Svaka njima čast, al ja koliko sam ih prosla njima je to doslovno kao dobar dan izvolite sta cete popit u kaficu pa mi nije toliko neugodno. Da Arizona mozda se nesto pokrenulo 😱 Ja ne znam kako izgleda bol u zdjelici jos.. Pa ne mogu pomoć puno
💙Bartol💙
Mina cestitam od srca! 😘 od mene i male imenjakinje!
Natar i Sunce sretno!!!!
Cure drzite se jos malo! I obavezno ponesite za jest u bolnicu. Bar stapice i kekse il nesto da imate ja kasnije crkavala od gladi.. a i buduci da sam se otvarala tam cijelu noc pojela tri cokoladice prije boxa, inace nis od mene..
Hej cure, nema me 2 dana i eto već sat vremena čitam hrpu stranica 😀
Mina čestitam na princezici 😍 kolko kosice ima, pravi curetak 💞
Cure sretno sutra 😀😀😀😀, stižu nam bebačiiiii 💞
Ja sam bila u petak na pregledu, i dalje za prst lagano do ovoja i glavice, cerviks skraćen (prije 7 dana je bio 15mm), malac procijenjen na 2500, mala beba, ali vele da sam i ja sitna da ni ne može biti veći a i genetski su sve bebe ispod 3000 grama u obitelji. Jučer sam prestala piti cordipin, trbuh mi je konstantno tvrd ko kamen, noćas spavanje katastrofa 😭. Rekli su u Petrovoj da nema šanse da izdržim do termina, a sad ćemo vidjeti kad će malac krenuti van 😀👣
Za sada nisam dobila strije niti lineu ali još ima vremena 🤔
Eto dobila sam i slikicu u Petrovoj, nisam mogla vjerovati 😀
Issa presladak je bebooo😍😍😍 Sad si i ti vec u dobrom terminu tako da moze svaki cas 😊😊😊😋 Sve jedva cekamo vidjet nase anđeliće ❤️❤️❤️
💙Bartol💙
Imala sam kaj citati, a nisam gore bila 2 sata 😋
Arizona, mozda se fkt mali namjesta dolje pa ce nesto krenuti!
Mene je ono prije par dana probadalo dolje, al nestalo je sve... sad da nemam trbuh nebi znala da sam trudna 😉
Ja bi tak htjela da dođem sutra u TA i da vide da sam vec 5,6 cm otvorena (a ja to nisam osjetila) i da me ostave... koje zelje, ha?! 😜😜
Natar, sretno sutra jos jedanput! Javis se s vijestima o twinsima 😊
Cure koje imate sutra preglede, sretno! Jos nas je malo, izredat cemo se sve 😊
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji