Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    19. Kolovoz 2018. 16:11

Cokica ja isto neki dan popila cijeli od borovnice, prefin je 😋😋😋😋 ja se isto najela punjenih paprika, oribala tus kabinu i sad legla, pa moze krenut 😂

💙Bartol💙

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 16:15

Ma kak bum ja ista znala cure moje kad mene SVE tak boli.. jos pored ovog svog koji svaki put kad se samo promeskoljim cudno on govori -to su trudovi.. ko da je rodio 5 puta😂 al dobro.. valjda nisu.. sad je malo mir ..pravi trudnovi bi bar trebali bit u nekim pravilnim razmacima il nekaj.. ma to me sigurno ovaj doktor izmucio... jao sto ga hejtam.. uopce mi ne izgleda ko doktor nego ko da je upao na odjel i pretvara se da je doktor.. hahahah... ali bas tak..da vam ga bar mogu snimit nekako...

url=https://lilypie.com]

ami25
    19. Kolovoz 2018. 16:27

Arizona mene moj uči disat sta reci, ko da je rodio 5 puta stvarno, jos je rekao da se ne derem nego da pravilno disem da on zna kako treba 😂😂😂 Showww!!! A sta se tice doktora ja sam pročitala pred malo da je jedna napisala da joj je cajke u rađaoni pustao i govorio da je zena bi sa svakim bio za 50 eura 😂😂😂😂 e kad na takve naletimo onda se mozemo potuzit!! Do tada su čevapi i mesari super😍😍

💙Bartol💙

franovamamita
    19. Kolovoz 2018. 16:33

Cure samo da vas sve brzinski pozdravim nestignem sve procitati..jedva cekam da se sve preseliti na ljetne mame pa da smo sve na hrpi🤣🤣
    Drzite se i samo hrabro saljemo vam puno pusa 😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 16:33

Isuse ak mi neko cajke pusti usred toga svega budem ga zadavila.. ja sam decku rekla da je njegova uloga sa mnom da tamo svima je.. mamicu ako nekaj ne bude kak treba ili ako budu zlocesti.. stvarno ne znam kak cu to podnjet.. ne bi jos da budu i bahati i bezobrazni ..cula sam svakakvih prica s poroda i ni jedna zena to ne bi smjela prolazit u takvim trenutcima.. nekad se tak uzrujam da bi najradje zvala odvjetnika da ide sa mnom na porod da im tam prijeti sa svim i svacim😅😅😅😅

• Ella37
    19. Kolovoz 2018. 16:37

Cao
    javljam se po prvi put i intersuje me imala sam zadnji put 16.07 sad nisam dobila i kako sam izracunala po menstrualnom kalendaru kasni mi 6 dana
    naidje mi tupi bol u donjem djelu stomaka kao da cu dobiti ali nista 
    toalet je moja druga soba jer non stop idem na wc
    sta da uradim bojim se da test nece biti pozitivan da se opet razocaram

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 16:46

Draga J.E. ili budes piskila na stapic ili na pregled kod ginica ili cekanje🙄.. ili baba Vanga😅😅😅nemas druge.. zelim ti pozitivan rezultat ako se tome nadas😉

ami25
    19. Kolovoz 2018. 16:58

Ma da, jedna draga frendica mi se mučila cijeli dan i dr se derao na nju da se ne trudi dovoljno, taj jedan koji je poznati luđak u bolnici i valjda nakon toliko sati je rekao ja moram doma i skočio joi malo na trbuh nasilio joj bebu i izasla je van, i ja to pričam muzu i on meni pa vidis spasio ju je. Ajma poludila sam, eto kako ce on mene zastiti!!!! Nebi da mi tamo laktovima skacu po meni, nogama i ne znam sta sve ne 🙄🙄

💙Bartol💙

• Ella37
    19. Kolovoz 2018. 17:02

Arizona

Draga J.E. ili budes piskila na stapic ili na pregled kod ginica ili cekanje🙄.. ili baba Vanga😅😅😅nemas druge.. zelim ti pozitivan rezultat ako se tome nadas😉

danas cu ici kod njegove sestre i ona se ponudila da kupi test da ga uradim
    jedva cekam iako se sad bojim jer sam upravo potpisala pogodbu sa firmom sta ce biti vezano za moj posao
    jer radim na plinskim masinama i tu vise necu moci da radm

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 17:17

Uzas Ami.. ma ja ne budem sutila njima tamo..nisam ja takva.. dapace.. stvarno sam sposobna dovuc odvjetnika na porod.. 😅 nek se nadje i decko isto.. on ipak bira rijeci..ja se odmah previse raspalim.. samo da ga ne izbace ..haha.. a rekla mi je ova frendica da te odmah drugacije gledaju/postupaju s tobom ako je decko/muz s tobom..ili ako imas nekog svog ma odjelu..pa makar i cistacicu... treba sve adute iskoristiti😅😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI