Marija, znaci da se malac jos opce nije spustio u zdjelicu, glava mu pluta, da se odgurivat gore
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami, nikak da ti krene, sve nekaj pomalo..
Marija, smijes svrsit zakaj ne bi smela 😅
Hvala 6xmama.... al ne pitam za sebe dal smijem, nego smije li decko nutra 😋
26.8. Ivan 💙💙
Znači Nivami i Marija stanje isto!!? 🤔🤔 Arizona ja s tim bolovima nemam iskustva pa ti ne mogu pomoć ☹️☹️ znam da mene dole boli trbuh grčevi obavim wc i sve bude super, znaci kao i inače.. Marija ovo za spermu bi isto rekla da spada pod sve ostale metode kao sta su ananas, datulje, stepenice itd itd. Iskreno ne vjerujem da bi to moglo napravit neki veci pomak, ako da onda javi odmah 😂😂
Zvala sam svojeg i rekla nek se pripremi 🙂 pa cu vidjet u srijedu ima li pomaka.
Pitala sam doktora do kolko pustaju bebu u trbuhu, rekao mi je do 42tt.
26.8. Ivan 💙💙
Do 42 ako je sve ok? Da to je 14 dana to je dosta, meni nitko nista ne govori kakva je glava i di, ovi moji kao da su s druge planete ja kad citam vase nalaze bar vam nesto konkretno kazu 🙄🙄 Meni je pred 3 tj doktorica rekla da je beba jako nisko sta god to tada znacilo i od tada nista osim da sam zatvorena.
💙Bartol💙
Ja gotova. Ctg ok, trudovi neredoviti, ja skroz zatvorena i doći opet za 2 dana
Jos bum ja rodila prije svih vas 🤣🤣🤣🤣🤣
Nivami mislila sam da barem kod tebe bude brze kroz dan dva,toliko otvorena jos trecerotka, al ocito su svi bebani digli bunu
💙Bartol💙
Mene lagano lovi nervoza ali opet i tolika euforija. Mislim da cijelu noć neću moći spavati 😖😂
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji