Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    19. Kolovoz 2018. 22:36

Natar sretno, da sve prode u redu, sutra postajes 2xmama😘😍😘🤞🤞🤞🤞
    Issa super slika bebaca i buše 😘😘😘
    Arizona pojedi kako se kaze za DVOJE 
    Meni poceo čep ispadati, evo sad lezim i imam lagane bolove 
    Kod nas je danas bilo nevrijeme, bas je bilo ajme, mi taman otisli s djecom na plazu, spasio nas kafic

Mladamama98
    19. Kolovoz 2018. 23:17

Natar sretnoo 🤞🏻🤞🏻😘😘

Arizona
    20. Kolovoz 2018. 00:31

Evo me u krevetu..moj spavao kad sam dosla..mogla sam se stvarno i poroditi negdje..ne bi on ni trznuo.. 
    Jedva pojela u dva navrata zelene rezance sa skampima.. a ova moja sestra ko da je ona trudna.. i pasteticu i juhicu i skoljkice i jos dvije palacinke😅😅..a ja se skoro raspuknula samo gledajuci je.. 
    Kaze mi da se porodim nocas jer ujutro ide nazad..  luda je.. ne moze nocas..nisam stigla kosu oprati veceras.. 
    Nivami ode sluzni..ha? Znaci i ti si skoro..🤗🤗

url=https://lilypie.com]

20. Kolovoz 2018. 02:11

Arizona ne se živcirati samo oko muških 😘😘 i joj al fino zvuče ti rezanci 😍😍
    Ja evo kao sova, nema šanse zaspati. A treba se dignut ujutro za na pregled. 

Marijaa30
    20. Kolovoz 2018. 04:58

Ja sam budna od 2....
    Imam neke bolove u leđima dolje i grceve. Sad dal je s probavom to povezano il ne, ne znam. Bila sam sad 3 dana za redom skroz na wc-u. Nije da osjecam neko stezanje il rastezanje maternice naprijed. Sreca da idem u TA danas pa cu vidjeti sto je to.
    Nisam doma, kod decka sam pa se ne mogu ni istusirati da bi vidla je li to sto lazno il nije.

Natar, sretno jos jedanput! 
    Nivami, znaci krenulo je 😁 sretno ako odes danas!

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    20. Kolovoz 2018. 05:40

Natar sretno danas 😊😊😊😊😊 i sretno svima na pregledima. ❤️

6xmama
    20. Kolovoz 2018. 06:18

Jutro, cure! 
    Vidim sad svima nesto krece pomalo 😂...sretno danas na pregledima, nek dodju vise ovi bebaci koji su stvaarrno prekrdasili 🤣... 
    Natar, sretno i nek sve prodje u najboljem redu! Javi se kad stignes/mozes🤞
    A sad se odo kupat.... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    20. Kolovoz 2018. 07:31

Jutro 
    Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 😘 
    Ja odo put TA 

nivami
    20. Kolovoz 2018. 07:32

Natar sretno, mislimo na tebe 😘🤞🤞😘

ivymicek
    20. Kolovoz 2018. 08:15

Natar sretno danas. Nerko je lijepo napisao danas postaješ mama 😍😍😍😍.
    Nivami još malo... Meni je s Vidom 3 dana ispadao čep i 3 dan rodila 😊.
    Sunce ti si sutra? Možda krene samo prije. Kako god neka bude što lakše i što brže 😘.
    Ostale čekalice 😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.