Hej cure, nema me 2 dana i eto već sat vremena čitam hrpu stranica 😀
Mina čestitam na princezici 😍 kolko kosice ima, pravi curetak 💞
Cure sretno sutra 😀😀😀😀, stižu nam bebačiiiii 💞
Ja sam bila u petak na pregledu, i dalje za prst lagano do ovoja i glavice, cerviks skraćen (prije 7 dana je bio 15mm), malac procijenjen na 2500, mala beba, ali vele da sam i ja sitna da ni ne može biti veći a i genetski su sve bebe ispod 3000 grama u obitelji. Jučer sam prestala piti cordipin, trbuh mi je konstantno tvrd ko kamen, noćas spavanje katastrofa 😭. Rekli su u Petrovoj da nema šanse da izdržim do termina, a sad ćemo vidjeti kad će malac krenuti van 😀👣
Za sada nisam dobila strije niti lineu ali još ima vremena 🤔
Eto dobila sam i slikicu u Petrovoj, nisam mogla vjerovati 😀
Issa, bas je slatkis mali 😊
I lijepa buskica! A za termin ne brini, vec imate punih 37tt pa je to ok 😁
26.8. Ivan 💙💙
Marija a ja mislila da puno trazim jel zelim oprat kosu prije poroda 😂😂😂 Meni je isto trenutno stanje da nema trbuha ne bi ni znala da sam trudna..
💙Bartol💙
Ana M. I Mina - ISKRENE CESTITKE!!! Zelim vam brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Mina - Rita je preslatka! 😍 Jel znas koja babica i doktor/ica su te porodili, vidim da guzve na Merkuru ne prestaju 😂
Hvala vam drage moje!! 😘😘😘
Samo hrabro, brzo se situacija okrene. Ja sam od prsta do potpune otvorenosti dosla sam nakon par sati.
Mamica dr je bila Stasenko, a babica neka mlada crna da nije Karolina il tako nesto. Super su bili. Bila je jos tamo i ona dr Žana i neki mladi doktor s M nesto.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure ja sam se pokefala opet sa ovim svojim i morala pobjec na veceru sa sestrom .. dobro da je tu.. otisle u riblji restoran..sad cu se ubit u hrani pa onda mogu i ic rodit.. makar vise nista ne bocka...🤔
url=https://lilypie.com]
Cure moje, samo da se brzinski javim prije spavanja.. Sutra me ranom zorom bude, prva sam po planu, ali ako uleti kaj hitno me naravno pomicu.. Plan im je do uto me drzati na intenzivnoj (24h), a tamo ne daju koristiti mob tak da se najvjerojatnije javim tek u uto nekad..
Sretno i puse svima, nadam se kad pogledam forum u uto da ce biti puno novih mamica 😘😘😘
Cure moje, samo da se brzinski javim prije spavanja.. Sutra me ranom zorom bude, prva sam po planu, ali ako uleti kaj hitno me naravno pomicu.. Plan im je do uto me drzati na intenzivnoj (24h), a tamo ne daju koristiti mob tak da se najvjerojatnije javim tek u uto nekad..
Sretno i puse svima, nadam se kad pogledam forum u uto da ce biti puno novih mamica 😘😘😘
Sretnoooooooo, od sutra si mama 💞, pokušaj se naspavati😘😘😘😘😘😘😘
Nataaar drzim fige, sutra se grlis sa svoje dvije ljubaviii ❤️❤️❤️😍😍😍😍ljubomorna sam sad na svih 😋😘😘😘 I ja bi!!! 😘😘😘 JAVI nam se kad stignes 🤞🤞🙏
💙Bartol💙
Natar sretnooo 🤞🤞😘😘 kad uspiješ, javi se, i uživaj sa svojim srećicama ❤️❤️❤️❤️
Issa odlična slika 💙 i lijepa bušica 😍
Arizona dobar tek i brzo pomirenje 😁
Natar sretnoooo..stavi nam slikice cim prije ...😍😍😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji