Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    19. Kolovoz 2018. 15:22

Hahahah Sunce ja mislim da si ti rekorderka  Al jos malo pa se grlite i ljubite,ja mislim da prenesem tj dana da bi pitala da me induciraju i ovako mi je vec puna pipa,nekako razmisljam da sljedeci vikend imam bebicu u rukama  Natar,kazu da to tako zapravo izgleda  

💙Bartol💙

pharmamma
    19. Kolovoz 2018. 15:23

Uspjela pročitati samo zadnju stranicu,al vidim da se piše o hrani 😁 samo pojedite nekaj prije jer sam ja umrla od gladi taj dan 🙈 prvi dan je večera u bolnici bila oko 5,ja još oko 9 pojela jogurt i neke keksiće,krenuli s induciranim drugo jutro u 6,rodila u 23.22,a taj dan dobila samo zdjelicu juhe 🙉 jedva sam dočekala iduće jutro i doručak 

baarbaraa29

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama

Natar, nadam se da je bar u terminu ili blizu... Ja lad sam ovo gore lezala je jedna u sobi prek puta mene rodila u 21.tjednu(ne moram ni rec koji je bio ishod)  i jedna u sobi do u 30.tjednu...
    Barbara, stavi ti nas na kup da se vidimo kak idemo prek reda 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 15:33

6xmama..znaci dulji je..to je kao neki pomak naprijed? Sve mi je to zbunjujuce.. ova cura u sobi di sam dns radila ctg(tam leze ove hospitalizirane koje su presle termin) ona ni nema cerviksa.. ni ti ga nemas jel da?  Ona je vec nekoliko dana tam.. ugl..  imala je trudove.. veli od 3 ujutro da ju pegla..izgledala mi je na trenutke ko da se bude onesvijestila..al veli da moze podnjeti.. 🤔🙄 
    Mene sad nesto pika i bolucka dolje.. opet me strah tog poroda ..bas ne znam kak cu pretrpit tu bol..svaki put me obeshrabri kad me kopaju dolje jer me uvijek boli😔 ..  E i mislim se da se odem jos dns bucnut malo prije ovih vaginaleta.. reko je dr. neki dan da mogu bez obzira na otvorenost.. kaj vi mislite..pametno ili ne?

url=https://lilypie.com]

Sunce25
    19. Kolovoz 2018. 15:34

Ami sva sreća da tu u Austriji daju samo 10 dana da prenosiš , jer da moram jos , raspala bi se sama od sebe valjda 😂 mene toliko kosti kukova , zdjelice i kralježnica bole da je svaki dodatni dan za mene izazov ! I ja mislim da sam ja najviše prenosila i da ću do zadnjeg dana ostati u komadu 😂
    Znaci da sam u hrv mislim da bi jos duže morala nositi ! 
    Meni je moja trudnoća stvsrno bila milina , ali zadnjih 10 dana je stvarno kaos . 

21.08.💞🎀

19. Kolovoz 2018. 15:35

Hvala Barbara 😁😘😘
    Rekao mi sad muž da sutra kad dođem na pregled da ću samo reć doktoru nek vadi dijete van kako zna i umije 😂😂
    I za keksić mi je komentirao da sam previše trudna i da samo što nisam rodila 😣😠 da ga samo želim iskoristiti za vlastite potrebe 😂😂

6xmama
    19. Kolovoz 2018. 15:37

Arizona, da, moj cervix je u nestajanju od 29.tjedna

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    19. Kolovoz 2018. 15:37

Mina cestitam na malenoj Riti, preslatka je i jos ta kosica 😍😍 cure imate mahanje od nas, pratimo vas i cekamo bebe 😘😘

04.07. Matija 💜

natar
    19. Kolovoz 2018. 15:38

6xmama

Natar, nadam se da je bar u terminu ili blizu… Ja lad sam ovo gore lezala je jedna u sobi prek puta mene rodila u 21.tjednu(ne moram ni rec koji je bio ishod) i jedna u sobi do u 30.tjednu…
    Barbara, stavi ti nas na kup da se vidimo kak idemo prek reda 😂

Mislim da je bar blizu termina, ako ne i u terminu jer su cure iz njene sobe veselo pljeskale i nije bilo drame..
    Joj da, svega ima tu, to je istina..
    Di smo putem izgubili neke curke s popisa?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.