Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    19. Kolovoz 2018. 15:40

Sunce kod nas u Osijeku te na 41. induciraju... izdrži još malo pa se maziš sa bebicom

ami25
    19. Kolovoz 2018. 15:45

Sunce ja mislim da je i ovdje kod nas u bolnici 10 dana neki rok, iako evo iskreno nemam pojma kako idu s tom indukcijom ovdje jer nisam se previse raspitivala, al kako je krenulo moguce da je opcija. Znam da su ovu cimi iz sobe inducirali jer je imala manjak pl.vode sa 40 + 5 al da je bilo normalno vjer nebi,i znam jos jednu koju su isto inducirali nakon 10 dana, al njoj su fulali termin jer ima dosta duge cikluse pa zato. To je sve sta znam za nasu bolnicu, a da li oni pitaju zene npr kad prenesu da li zele da dogovore inducirani porod ili to ide samo kako oni odluče? Ma i meni ti je to Arizona,slabo mi od onog pregleda mislim se kak cu rodit ako ni prst mi ne moze proc trenutno. I mislim da za kupanje se mozes okupat bez problema,kratko se bacit posušit. Dok ti sluzni čep nije ispao mislim da nije toliko bed.

💙Bartol💙

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 15:57

Ja mislim da mozes odbit inducirani ako nisi bas previse odmakla od termina i naravno ako je sve u redu sa bebom i tobom .. 
    Tnx 6xmama na odg.. 
    Ne znam sad vise za kupanje .. malo prije me tako isprobadalo dolje i to dosta bolno..ovaj moj mi samo paranoju nabija..da su to sigurno trudovi..da je pocelo i tipka po mobitelu.. igra igricu..kesi se.. 😬😨😡
    A nisu trudovi jel da? Iz ledja ide bol za prave trudove kaj ne? 

url=https://lilypie.com]

Mladamama98
    19. Kolovoz 2018. 16:03

Arizona ne moraju biti trudovi iz leđa, meni je pričala moja mama da je ona kad je brata išla roditi imala trudove samo od naprijed ali ti navodno puno vise bole 

19. Kolovoz 2018. 16:05

Ma ja više niš ne znam kako ide to za inducirani. Već mislim da nije od bolnice do bolnice nego od doktora do doktora. A Arizona ovo za trudove ti stvarno ne znam kako ide, znam samo da mi svi govore znat ćeš kad je pravo pravo.
    Ja sam se sad ubila u gulašu od vepra i popila lijepo čašu somersbya od borovnice 😁🍹 tako da što se mene tiče, sad može krenut mali van 😂

ami25
    19. Kolovoz 2018. 16:10

😂😂😂 Ako do uto ne ide pitat cu ih kako oni odlučuju za iducirani porod sad me cisto zanima ovako. Znam da nekome predloze al te vec budu otvorene dosta pa zato ovako mislim da ako nema razloga ne sile sigurno. Arizona prati malo, ne vjerujem sa su trudovi bas ako je bockanje dole hmm🙄🙄 mozda se promjeni sta s vremenom. 

💙Bartol💙

ami25
    19. Kolovoz 2018. 16:11

Cokica ja isto neki dan popila cijeli od borovnice, prefin je 😋😋😋😋 ja se isto najela punjenih paprika, oribala tus kabinu i sad legla, pa moze krenut 😂

💙Bartol💙

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 16:15

Ma kak bum ja ista znala cure moje kad mene SVE tak boli.. jos pored ovog svog koji svaki put kad se samo promeskoljim cudno on govori -to su trudovi.. ko da je rodio 5 puta😂 al dobro.. valjda nisu.. sad je malo mir ..pravi trudnovi bi bar trebali bit u nekim pravilnim razmacima il nekaj.. ma to me sigurno ovaj doktor izmucio... jao sto ga hejtam.. uopce mi ne izgleda ko doktor nego ko da je upao na odjel i pretvara se da je doktor.. hahahah... ali bas tak..da vam ga bar mogu snimit nekako...

url=https://lilypie.com]

ami25
    19. Kolovoz 2018. 16:27

Arizona mene moj uči disat sta reci, ko da je rodio 5 puta stvarno, jos je rekao da se ne derem nego da pravilno disem da on zna kako treba 😂😂😂 Showww!!! A sta se tice doktora ja sam pročitala pred malo da je jedna napisala da joj je cajke u rađaoni pustao i govorio da je zena bi sa svakim bio za 50 eura 😂😂😂😂 e kad na takve naletimo onda se mozemo potuzit!! Do tada su čevapi i mesari super😍😍

💙Bartol💙

franovamamita
    19. Kolovoz 2018. 16:33

Cure samo da vas sve brzinski pozdravim nestignem sve procitati..jedva cekam da se sve preseliti na ljetne mame pa da smo sve na hrpi🤣🤣
    Drzite se i samo hrabro saljemo vam puno pusa 😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.