Natar, sretnooooo 😍👍👍 javi nam se ss lijepim vijestima !!
Evo danas moj muž i ja konačno obavljamo zadnje pripreme , idemo sad na kavu , kupit jos neke stvari za stan sto nam trebaju posto ću ja sad biti par dana odsutna , moramo očistit stan danass , pripremit krevetić , maxi cosi , sve za preskidanje i spremni smo :) ako bude sve po planu sutra nam dolazi naša princeza 😍
21.08.💞🎀
Jutro curke, ja spavala od 23 do evo sad, kazem ja sve trudnija sve manje simptoma 😥😥 Marija, Nivami, Cokica sretno na pregledima da kazu nes konkretno! Javite se s vijestima 😘😘 Arizona super za restac, samo ti uzivaj i jedi a muski ahhh, posebna prica 😩
💙Bartol💙
Ivy, Vid je preeeesladak 😍😍😍😍😍! I mamina kopija 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutroo 😁
Natar mislimo na tebe 😘😘🤞🤞
I sretno svima na pregledima 😁 ja sam naravno slomljena i sva nikakva, nenaspavana kad nikako zaspat sinoć. A i kad sam zaspala, svaki okret bi me probudio koliko je to bilo bolno.
A sad čekat tamo da bi mi vjerojatno rekli opet isto, i vidimo se za 2 dana. Ahh, izludit će me ovo dijete, šta će tek biti kasnije 😂😂
Ivy preeeedivna smijalica 😍😍😍💙💙💙
Ivy, Vid je presladak 😊 puse za njega 😘😘
U TA je guzvetina... danas bu kampiranje tu 😋
26.8. Ivan 💙💙
Ej cure... pitanje.. od kad sam se probudila boli me dolje.. ali opet nova vrsta boli.. nije probadanje..ni grcevi ..nego bas boli vise manje cijelo vrijeme ..tocno onako kao pred menstruaciju ... wtf? Ona neka tupa bol il ne znam vise ni sama kakava.. sva sam izmucena..nisam nis spavala.. sad sam obavila wc.. nadam se da je mozda do toga..ali sumnjam.. jel jos kojoj bilo tako?
url=https://lilypie.com]
Stanje kod mene je 3 prsta, plodna voda mliječna za dva dana opet ako ne krene
Ja isto mislim da su ti bolovi s probavom povezani.
Obavila pregled, sve isto. Cerviks 1 cl, 1 prst prohodno do glavice koja balotira.
6xmama, sto znaci da glavica balotira?
Rekao mi je doktor da zaposlim muza da sperma potice trudove. Pa smije sad svrsiti ak sam za jedan prst otvorena? Oprostite na direktnom pitanju.
26.8. Ivan 💙💙
Znači Nivami i Marija stanje isto!!? 🤔🤔 Arizona ja s tim bolovima nemam iskustva pa ti ne mogu pomoć ☹️☹️ znam da mene dole boli trbuh grčevi obavim wc i sve bude super, znaci kao i inače.. Marija ovo za spermu bi isto rekla da spada pod sve ostale metode kao sta su ananas, datulje, stepenice itd itd. Iskreno ne vjerujem da bi to moglo napravit neki veci pomak, ako da onda javi odmah 😂😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji