Jutro, cure!
Vidim sad svima nesto krece pomalo 😂...sretno danas na pregledima, nek dodju vise ovi bebaci koji su stvaarrno prekrdasili 🤣...
Natar, sretno i nek sve prodje u najboljem redu! Javi se kad stignes/mozes🤞
A sad se odo kupat....

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Natar sretno danas. Nerko je lijepo napisao danas postaješ mama 😍😍😍😍.
Nivami još malo... Meni je s Vidom 3 dana ispadao čep i 3 dan rodila 😊.
Sunce ti si sutra? Možda krene samo prije. Kako god neka bude što lakše i što brže 😘.
Ostale čekalice 😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Natar, sretnooooo 😍👍👍 javi nam se ss lijepim vijestima !!
Evo danas moj muž i ja konačno obavljamo zadnje pripreme , idemo sad na kavu , kupit jos neke stvari za stan sto nam trebaju posto ću ja sad biti par dana odsutna , moramo očistit stan danass , pripremit krevetić , maxi cosi , sve za preskidanje i spremni smo :) ako bude sve po planu sutra nam dolazi naša princeza 😍

21.08.💞🎀
Jutro curke, ja spavala od 23 do evo sad, kazem ja sve trudnija sve manje simptoma 😥😥 Marija, Nivami, Cokica sretno na pregledima da kazu nes konkretno! Javite se s vijestima 😘😘 Arizona super za restac, samo ti uzivaj i jedi a muski ahhh, posebna prica 😩

💙Bartol💙
Ivy, Vid je preeeesladak 😍😍😍😍😍! I mamina kopija 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutroo 😁
Natar mislimo na tebe 😘😘🤞🤞
I sretno svima na pregledima 😁 ja sam naravno slomljena i sva nikakva, nenaspavana kad nikako zaspat sinoć. A i kad sam zaspala, svaki okret bi me probudio koliko je to bilo bolno.
A sad čekat tamo da bi mi vjerojatno rekli opet isto, i vidimo se za 2 dana. Ahh, izludit će me ovo dijete, šta će tek biti kasnije 😂😂
Ivy preeeedivna smijalica 😍😍😍💙💙💙
Ivy, Vid je presladak 😊 puse za njega 😘😘
U TA je guzvetina... danas bu kampiranje tu 😋

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji