Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    19. Kolovoz 2018. 13:21

Mina mala je preslatka 😍😍
    Arizona nemoj se sekirati oko doktora.. Muslim da ti vaginalete nista nece smetati bebi.. A za cucnjeve, eto jos jedan mit uz stepenice.. Ostaje ti keksic 😉 A mozda te ovaj s debelim prstima dobro procackao pa nesto i krene 😉😉
    Hvala cure kaj mislite na mene 😘😘😘
    Nisam nervozna, mene najvise muci da budem gladna dok cekam da me pozovu 🙈.. Imam ujutro i uzv prije, pregled anesteziologa.. Sve to vjerojatno nakon vizite, tamo negdje iza 10h najranije dodjem na red. Jos ako uleti nesto hitno naravno da ima prednost..Jedem inace cim otvorim oci, i kava naravno.. A budba tu od pol 6 🙈Ma to bu sve ok..
    Mislim da ste Issu zaboravile na popisu(ona je koji dan prije mene), a terminski su zadnje Mladamama i 6xmama, dan iza mene
    Datum 21.08.2018. mi je cak i zgodniji od 20.08.2018. jer se dvaput ponavljaju isti brojevi u malo drugacijem redoslijedu u sredini.. Kako god neka samo bebice krenu van! 
    I mene jako zanima tko zatvara temu.. ☺☺

Marijaa30
    19. Kolovoz 2018. 13:43

Trebale bi kladionicu otvorit 😋😋
    Arizona, ti doktori samo zivciraju 🙄 al gle, ne mora znaciti. Mina je prekjucer napisala da je prst otvorena (ja vec 2 tjedna) pa je drugi dan isla u rađaonu... to bebaci odlucuju kad ce izaci. Sefovi od malena 😜😜
    Ja hocu do srijede roditi 🤔🤔🤔😉

26.8. Ivan 💙💙

Arizona
    19. Kolovoz 2018. 14:04

Natar.. bar si me nasmijala.. da njezina jedina muka je da ne bude gladna 😅😅bas si slatka.. ☺ zelim ti svu srecu.. jedva cekam da nam stavis sliku twinsica.. ❤❤ 
    Evo dosla doma.. ovak je debeloprstić natipkao- cerviks 1 clanak, c.k. 1 pp do glave i ovoja 
    Pa sad.. 6x mama😁 tvoje strucno misljenje molim.. ili ko god jos da se kuzi u mjere prstima...jel to otprilike ko sto je ovaj rekao prije 2 dana.. -2 cm otvorena, cerviks 1/4čl. ? Taj je imao normalne prste za razliku od ovoga🙄

url=https://lilypie.com]

6xmama
    19. Kolovoz 2018. 14:04

Meni se svidja, vec sam vam rekla tam od slijedeceg vikenda i onaj drugi tjedan jer ne bu vruce 🤣, ja se ravnam po prognozi 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    19. Kolovoz 2018. 14:07

Po ovom kaj si napisala, Arizona, ti je cervix dulji nego prije dva dana a ak velis da je tip imal debele prste, onda ti je otvorenost ista jer ti se racuna 1 prst=1,5 cm

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    19. Kolovoz 2018. 14:09

Ja sam se toliko izgubila u svim tim nalazima i mjerama da cu od sad samo sutit i cekat  Natar ja te kuzim totalno,mene strah da ne krenem rodit a da sam gladna znači prije nego krenem obavezno nesto jedem i to onako finoo se najedem,ko zna koliko ce me oni drzat i koliko ce trajat a inace sam zivcana kad sam gladna,tako da scenarij poroda s praznim trbuhom me plasi. I htijela bi kosu oprat ako je moguce,ne trazim puno?  Marija do srijede kazes, e bome i jaaa 

💙Bartol💙

ami25
    19. Kolovoz 2018. 14:10

Mislim da je Issa na jesenskim bebama negdje na početku, e sad vidim da su i one već počele rađati, znači do tuda smo došle 

💙Bartol💙

19. Kolovoz 2018. 14:27

Kako ono funkcionira brojanje pokreta? Leći na lijevi bok i koliko bi minimalno trebalo biti i u kojem vremenskom periodu? 
    Ami ja bi isto sita i oprane kose 😂

baarbaraa29
    19. Kolovoz 2018. 14:31

Cokice evo. Skini si sliku pa zumiraj ak se ne vidi.. 
    Ak hocete stavim vam popis da ste si ns okupu s odbrojavanjima? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

natar
    19. Kolovoz 2018. 14:41

Joooj cure sad je upravo jednoj curki u sobi preko puta moje puko vodenjak.. Onako pravo filmski curilo iz nje.. Evo sad sam vidjela kako i to izgleda..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI