Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    19. Kolovoz 2018. 14:07

Po ovom kaj si napisala, Arizona, ti je cervix dulji nego prije dva dana a ak velis da je tip imal debele prste, onda ti je otvorenost ista jer ti se racuna 1 prst=1,5 cm

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    19. Kolovoz 2018. 14:09

Ja sam se toliko izgubila u svim tim nalazima i mjerama da cu od sad samo sutit i cekat  Natar ja te kuzim totalno,mene strah da ne krenem rodit a da sam gladna znači prije nego krenem obavezno nesto jedem i to onako finoo se najedem,ko zna koliko ce me oni drzat i koliko ce trajat a inace sam zivcana kad sam gladna,tako da scenarij poroda s praznim trbuhom me plasi. I htijela bi kosu oprat ako je moguce,ne trazim puno?  Marija do srijede kazes, e bome i jaaa 

💙Bartol💙

ami25
    19. Kolovoz 2018. 14:10

Mislim da je Issa na jesenskim bebama negdje na početku, e sad vidim da su i one već počele rađati, znači do tuda smo došle 

💙Bartol💙

19. Kolovoz 2018. 14:27

Kako ono funkcionira brojanje pokreta? Leći na lijevi bok i koliko bi minimalno trebalo biti i u kojem vremenskom periodu? 
    Ami ja bi isto sita i oprane kose 😂

baarbaraa29
    19. Kolovoz 2018. 14:31

Cokice evo. Skini si sliku pa zumiraj ak se ne vidi.. 
    Ak hocete stavim vam popis da ste si ns okupu s odbrojavanjima? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

natar
    19. Kolovoz 2018. 14:41

Joooj cure sad je upravo jednoj curki u sobi preko puta moje puko vodenjak.. Onako pravo filmski curilo iz nje.. Evo sad sam vidjela kako i to izgleda..

ami25
    19. Kolovoz 2018. 14:56

Natar opisi detaljno  Cokica nama su u bolnici rekli da je bitno osjetit 10 udaraca kroz dan,vise ne znam sto je tocno  

💙Bartol💙

natar
    19. Kolovoz 2018. 15:04

A nis, zena se otusirala, kosu oprala i stajala u spavacici nasred sobe kad je krenula curiti voda iz nje.. Ono, bas filmski ko iz kabla, curi i ne staje..  U trenu lokva vode ispod nje..Ja sam mislila da to ide kap po kap, al to je curilo ko da si otvorio pipu.. 😂😂

Sunce25
    19. Kolovoz 2018. 15:06

Evooo meee ,neće se Mene ova tema tako lako riješiti 😊 imala sam kontrolu danas , bas na odjelu za porođaj . Mojoj curi se neda i nedaaa van , usla sa glavom skroz u zdjelicu. Mi smo daleko prešišale termin ali evo 21.8. U 7:30 moram se prijavit i imam inducirani . Lagano me strah , ali se radujem jer ću konačno upoznati svoju ljubav ! 
    Naravno ako ne krene prije do onda  u sto jako sumnjam:) 

21.08.💞🎀

Sunce25
    19. Kolovoz 2018. 15:06

Minaaaa čestitke na princezi ! Mazite se , pazite i uzivajte !😍😍

21.08.💞🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.