Mislim da je Sunce napisala da u pon ce je inducirat ak ne krene do tad, tako mi se čini.
💙Bartol💙
Meni isto zvoni ponedjeljak da je rekla
Idem probat ovako pobrojat tko još: Sunce, Natar (one su ako ništa sutra gotove), Nivami, Arizona, Ami, Marija, 6xmama
Jel to to? Nemojte zamjeriti ako sam nekog zaboravila
I Mladamamica, ona isto je sad vec u terminu za dan dva pa je sigurna 😊😊 Zar nakon sutra samo 6 nas ostalo?? 😱😱😂😂Ma najbolje da ona sve isti dan
💙Bartol💙
Ana M. I Mina - ISKRENE CESTITKE!!! Zelim vam brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Mina - Rita je preslatka! 😍 Jel znas koja babica i doktor/ica su te porodili, vidim da guzve na Merkuru ne prestaju 😂
Ja prijavljujem da ću ja vjerojatno zatvorit temu, sve ste tu negdje, meni termin isto kad i 6xmama 11.9. Ali s obzirom da se unatoč svim kontrakcijama ja vide ne otvaram imam nekakav osjećaj da ću prenjeti
Evo me..kava nakon pregleda..sijevaju munje iz mene😡 ctg uredan.. bio mi ovaj jedan doktor koji mi se vec prije nije svidio kad sam zavrsila na hitnoj zbog opeklina prije koji mjesec.. ima ogromne debele prste! Pregled me bolio jos vise nego prekjucer makar sam se svim silama pokusavala opustiti.. ugl on je sad tamo natipkao mjere po prstima ne po centimetrima.. ostao mi nalaz u autu.. budem vam poslije napisala tocno.. nesto prst..ovoj glavice ..bla..bla.. ugl. pitala sam ga jel to isto kao i prije 2 dana kad sam bila 2 cm otvorena ..pa je rekao da da.. da neki dr. pise u cm neki "u prstima" i kao da ovisi o debljini njihovog prsta i onak mi pokaze svoje debele cevape😳 ma uzas.. pl.voda je i dalje mlijecna..znaci ok.. ali sad odjednom da su se pojavile malo gljivice(od kud to sad?!) pa mi je dao za stavit 3 vaginalete.. sto mi uopce nije drago sad gurati kad bi beba trebala van..makar on sad kaze da po nalazu po njemu beba nece nikud odmah bas..tipa danas il sutra.. 🙄 Znaci metoda cucnjevi za otvaranje - otpada.. Zivcana sam na najjace ..
url=https://lilypie.com]
Mina mala je preslatka 😍😍
Arizona nemoj se sekirati oko doktora.. Muslim da ti vaginalete nista nece smetati bebi.. A za cucnjeve, eto jos jedan mit uz stepenice.. Ostaje ti keksic 😉 A mozda te ovaj s debelim prstima dobro procackao pa nesto i krene 😉😉
Hvala cure kaj mislite na mene 😘😘😘
Nisam nervozna, mene najvise muci da budem gladna dok cekam da me pozovu 🙈.. Imam ujutro i uzv prije, pregled anesteziologa.. Sve to vjerojatno nakon vizite, tamo negdje iza 10h najranije dodjem na red. Jos ako uleti nesto hitno naravno da ima prednost..Jedem inace cim otvorim oci, i kava naravno.. A budba tu od pol 6 🙈Ma to bu sve ok..
Mislim da ste Issu zaboravile na popisu(ona je koji dan prije mene), a terminski su zadnje Mladamama i 6xmama, dan iza mene
Datum 21.08.2018. mi je cak i zgodniji od 20.08.2018. jer se dvaput ponavljaju isti brojevi u malo drugacijem redoslijedu u sredini.. Kako god neka samo bebice krenu van!
I mene jako zanima tko zatvara temu.. ☺☺
Trebale bi kladionicu otvorit 😋😋
Arizona, ti doktori samo zivciraju 🙄 al gle, ne mora znaciti. Mina je prekjucer napisala da je prst otvorena (ja vec 2 tjedna) pa je drugi dan isla u rađaonu... to bebaci odlucuju kad ce izaci. Sefovi od malena 😜😜
Ja hocu do srijede roditi 🤔🤔🤔😉
26.8. Ivan 💙💙
Natar.. bar si me nasmijala.. da njezina jedina muka je da ne bude gladna 😅😅bas si slatka.. ☺ zelim ti svu srecu.. jedva cekam da nam stavis sliku twinsica.. ❤❤
Evo dosla doma.. ovak je debeloprstić natipkao- cerviks 1 clanak, c.k. 1 pp do glave i ovoja
Pa sad.. 6x mama😁 tvoje strucno misljenje molim.. ili ko god jos da se kuzi u mjere prstima...jel to otprilike ko sto je ovaj rekao prije 2 dana.. -2 cm otvorena, cerviks 1/4čl. ? Taj je imao normalne prste za razliku od ovoga🙄
url=https://lilypie.com]
Meni se svidja, vec sam vam rekla tam od slijedeceg vikenda i onaj drugi tjedan jer ne bu vruce 🤣, ja se ravnam po prognozi 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji