Nek daju i treći, i taj ću 😂😂 a osoba sam koja ne voli kasniti. Eto, mali očito nije na mene. Flegma i smiren na tatu, i samo pomalo, za sve se ima vremena 😂
Tako i ja kazem, moj isto uvijek ma sutra cu, sutra i onda kad stisne i kad se mora jbg nema vise sutra 😂😂 Tako sam rekla da ce i ovo biti iako mi imamo jos 2 dana fore da stignemo do termina tko zna😁😁 Vise bi sad da krene prije utorka jer mi se neda na pregled 😭😭😭Na svakom uzv do sad su mi mjere bile vece za 7 dana, ovulacija znam tocno kad mi je bila pa po svemu tome bas sam mislila da bi mogao malo ranije nekih 7 dana, al eto nista.

💙Bartol💙
Ja sam opet sutra, rekli mi da dođem oko 10. Ali sutra ću se sigurno načekati, radni dan je. Jučer sam sve lijepo u sat vremena odradila. Jedino mi nije jasno, rekli su mi da dođem baš na odjel, a ne na polikliniku (TA kod ostalih). Ali već vidim i sutra isto, zatvoreni ste, vidimo se za 2 dana.
Ami, koji si lijepi datum idući biramo? 😂
Joj i mene cudi kako ovo moje kasni, a ja mislila da ce ranije, ocito je i kod mene musko kad kasni kao i vasi🤣🤣🤣🤣
Ja bi i sutra lip je datum 20.08.2018

Haha eto sad me baš zanima Nivami hoće li biti dečko 😁
E, a sutra nam je i Natar 🙂 ❤️❤️ sutra stižu twinsići 😁😁
Daaa sutra nam twinsici dolaze 😍😍❤️ Nakon 19.8 sam rekla da bi 24.8 al mi je to nekako daleko 😂😂😂 Po sv Bartolomeju smo mu dali ime pa zato bi taj datum al moze sve i do 22 posto je tada jos lavić. Ma sad mi je tak svejedno 😂😂 al evo jos uspiju doci danas, Mini jucer pukao vodenjak oko 3 i malo prije ponoci rodila pa tko zna😂😂😂 Tako da jos cekamo cure. Mozda su te Cokica narucili na odjel jer je manje guzva?? 🤔 Mene narucili u 13, umrijet cu po najvecem suncu 😩😩😩

💙Bartol💙
A kak su mene plasili s prijevremenim porodom?! 😋
Ja sam isto rekla 20.8. da mi je lijepi datum 😊😊
Al sutra budu me doma poslali sigurno 😋 nadam se da ce bar neke trudove sutra ocitavati ctg.
Natar, sretno sutra!!! Bebaci dolaze 👼👼

26.8. Ivan 💙💙
Daa Marija pa zar nisu i Proud, Ena i Barbara imale skraceni cervix pa prenijele 😂 A evo nam je i 6xmama u utorak vec 37 tjedana, a posto ona bude morala ranije necemo znat do kad Beata bi bila nutra 😋😋 Mozda i ona preko 40 gleda 😂😂😂😂

💙Bartol💙
Sutra nas onda ima na kontrolama malo vise
A bas me zanima tko ce zatvoriti ovu temu, koja ce bit posljednja🤔

Koja ima zadnja termin? Makar kolko vidimo, termin ne znaci previse 😋

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji