Haha eto sad me baš zanima Nivami hoće li biti dečko 😁
E, a sutra nam je i Natar 🙂 ❤️❤️ sutra stižu twinsići 😁😁
Daaa sutra nam twinsici dolaze 😍😍❤️ Nakon 19.8 sam rekla da bi 24.8 al mi je to nekako daleko 😂😂😂 Po sv Bartolomeju smo mu dali ime pa zato bi taj datum al moze sve i do 22 posto je tada jos lavić. Ma sad mi je tak svejedno 😂😂 al evo jos uspiju doci danas, Mini jucer pukao vodenjak oko 3 i malo prije ponoci rodila pa tko zna😂😂😂 Tako da jos cekamo cure. Mozda su te Cokica narucili na odjel jer je manje guzva?? 🤔 Mene narucili u 13, umrijet cu po najvecem suncu 😩😩😩
💙Bartol💙
A kak su mene plasili s prijevremenim porodom?! 😋
Ja sam isto rekla 20.8. da mi je lijepi datum 😊😊
Al sutra budu me doma poslali sigurno 😋 nadam se da ce bar neke trudove sutra ocitavati ctg.
Natar, sretno sutra!!! Bebaci dolaze 👼👼
26.8. Ivan 💙💙
Daa Marija pa zar nisu i Proud, Ena i Barbara imale skraceni cervix pa prenijele 😂 A evo nam je i 6xmama u utorak vec 37 tjedana, a posto ona bude morala ranije necemo znat do kad Beata bi bila nutra 😋😋 Mozda i ona preko 40 gleda 😂😂😂😂
💙Bartol💙
Sutra nas onda ima na kontrolama malo vise
A bas me zanima tko ce zatvoriti ovu temu, koja ce bit posljednja🤔
Koja ima zadnja termin? Makar kolko vidimo, termin ne znaci previse 😋
26.8. Ivan 💙💙
Ja vec brijem kak ce me u srijedu ostavit rodit 😀, ne znam bas imam takav feeling... Mozda se varam 😳.
Natar, sretno sutra i javi nam se kad budes mogla kak je proslo! Si nervozna?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami to i mene zanima 😁 ali ne znam više ni tko je sve ostao
E, a di nam je Sunce? Nisam pomiješala, ona nije još jelda? Al ima zakazano ubrzo ako niš ne krene
A koliko nas još čeka?
Nivami mene isto 😂😂 Sve smo tu negdje, ak budem ostala solo obecajte da cete mi tipkati tu 😂😂😋
💙Bartol💙
Sve tipkamo tu do kraja bodrimo jedna drugu😍
Sunce je spominjala cini mi se 21.8
Ja se nadam da ce sutra na plodnoj vod rec da ostajem
Sortiraj odgovore
Najstariji