Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Kolovoz 2018. 12:02

Haha eto sad me baš zanima Nivami hoće li biti dečko 😁
    E, a sutra nam je i Natar 🙂 ❤️❤️ sutra stižu twinsići 😁😁

ami25
    19. Kolovoz 2018. 12:09

Daaa sutra nam twinsici dolaze 😍😍❤️ Nakon 19.8 sam rekla da bi 24.8 al mi je to nekako daleko 😂😂😂 Po sv Bartolomeju smo mu dali ime pa zato bi taj datum al moze sve i do 22 posto je tada jos lavić. Ma sad mi je tak svejedno 😂😂 al evo jos uspiju doci danas, Mini jucer pukao vodenjak oko 3 i malo prije ponoci rodila pa tko zna😂😂😂 Tako da jos cekamo cure. Mozda su te Cokica narucili na odjel jer je manje guzva?? 🤔 Mene narucili u 13, umrijet cu po najvecem suncu 😩😩😩

💙Bartol💙

Marijaa30
    19. Kolovoz 2018. 12:19

A kak su mene plasili s prijevremenim porodom?! 😋 
    Ja sam isto rekla 20.8. da mi je lijepi datum 😊😊
    Al sutra budu me doma poslali sigurno 😋 nadam se da ce bar neke trudove sutra ocitavati ctg. 
    Natar, sretno sutra!!! Bebaci dolaze 👼👼

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    19. Kolovoz 2018. 12:29

Daa Marija pa zar nisu i Proud, Ena i Barbara imale skraceni cervix pa prenijele 😂 A evo nam je i 6xmama u utorak vec 37 tjedana, a posto ona bude morala ranije necemo znat do kad Beata bi bila nutra 😋😋 Mozda i ona preko 40 gleda 😂😂😂😂

💙Bartol💙

nivami
    19. Kolovoz 2018. 12:33

Sutra nas onda ima na kontrolama malo vise
    A bas me zanima tko ce zatvoriti ovu temu, koja ce bit posljednja🤔

Marijaa30
    19. Kolovoz 2018. 12:39

Koja ima zadnja termin? Makar kolko vidimo, termin ne znaci previse 😋

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    19. Kolovoz 2018. 12:39

Ja vec brijem kak ce me u srijedu ostavit rodit 😀, ne znam bas imam takav feeling... Mozda se varam 😳. 
    Natar, sretno sutra i javi nam se kad budes mogla kak je proslo! Si nervozna? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

19. Kolovoz 2018. 12:40

Nivami to i mene zanima 😁 ali ne znam više ni tko je sve ostao
    E, a di nam je Sunce? Nisam pomiješala, ona nije još jelda? Al ima zakazano ubrzo ako niš ne krene
    A koliko nas još čeka? 

ami25
    19. Kolovoz 2018. 12:41

Nivami mene isto 😂😂 Sve smo tu negdje, ak budem ostala solo obecajte da cete mi tipkati tu 😂😂😋 

💙Bartol💙

nivami
    19. Kolovoz 2018. 12:43

Sve tipkamo tu do kraja bodrimo jedna drugu😍
    Sunce je spominjala cini mi se 21.8
    Ja se nadam da ce sutra na plodnoj vod rec da ostajem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.