Prvo da cestitamo hrabroj mamici na novoj bebici😍😍❤️❤️❤️ Mina super je sve zavrsilo i proslo čestitam vam i uzivajte s malom čupavicom, toliko kose sam ja imala kad sam se rodila, slatkica mala!! 😍😍 Rekla je ona kad nitko nece na taj datum budem ja 😁 Evo ga 19.8 drugi datum koji sam odabrala pa da vidimo 😂😂
Arizona ja sam ogradicu dobila od sestricne tj sve ovo sta je u kreveticu i oko njega sam dobila 😂😂😂 kupila sam samo plahtice na lastik u ikei, al mislim da nisam dobila nebi jos ogradicu kupovala, mislim da nije nuzno za pocetak dok su manji😊 A i ova kolijevka od tebe i 6xmama mi bas se cini super, mi smo to isto htijeli pa ubacit u nasu sobu al nije bilo mjesta bas 😥
💙Bartol💙
Jutro..ja spavala ko klada.. 😴😴 piskila prije spavanja i nisam se dizala cijelu noc.. ujutro mi 15 puta zvonio alarm.. treba svaki dan kindac slagat za bolji san😅 idem se spremit za ctg+gledanje vode.. pa cu vam odmah potvrdit dal pale duboki cucnjevi za otvaranje il ne..haha.. nadam se da ovaj pit nece biti tak neugodno..
Ami javi za onu stranicu..blejim u to i cini mi se da bude nekak labavo ak maknem stranicu..ne znam kak su oni to izveli.. 🤔
Rita je mala slatka cupavacica😍😙
url=https://lilypie.com]
Javi se nakon pregleda 😘 Evo kaze mi muzek da se ne moze 😥 Da je to sve tako da drzi jedno drugo, nije to bas neki jako fensi krevetic u smislu da bude puno skupljih varijanti pa onda ima to micanje stranice. Imaju na Ikei par kindača koji to mogu al mislim da to nisu ti ☹️
💙Bartol💙
Jutrooo 🙂
Mina čestitke na princezi 🎉🎉❤️❤️ Rita čupavica dobrodošla ❤️❤️
Arizona ja te razumijem za samostalno slaganje krevetića. Mi smo njega još i brzo al za komodu sam potjerala muža. Ali više nisam mogla sama pa su došli prijatelji pomoć. Nama je krevetić baš u dječjoj sobi, a u našoj sobi je kolijevka koju smo dobili na posudbu. E i sretno na pregledu 🤞 i javi se
Ami baš je lijep krevetić 💙💙💙 još "samo" glavni glumac fali u njemu 😁
Joj, molim vas bez preko reda dalje 😂😂 ja mislim da kod mene to neće još barem tjedan dana 😭😭
Nek daju i treći, i taj ću 😂😂 a osoba sam koja ne voli kasniti. Eto, mali očito nije na mene. Flegma i smiren na tatu, i samo pomalo, za sve se ima vremena 😂
Tako i ja kazem, moj isto uvijek ma sutra cu, sutra i onda kad stisne i kad se mora jbg nema vise sutra 😂😂 Tako sam rekla da ce i ovo biti iako mi imamo jos 2 dana fore da stignemo do termina tko zna😁😁 Vise bi sad da krene prije utorka jer mi se neda na pregled 😭😭😭Na svakom uzv do sad su mi mjere bile vece za 7 dana, ovulacija znam tocno kad mi je bila pa po svemu tome bas sam mislila da bi mogao malo ranije nekih 7 dana, al eto nista.
💙Bartol💙
Ja sam opet sutra, rekli mi da dođem oko 10. Ali sutra ću se sigurno načekati, radni dan je. Jučer sam sve lijepo u sat vremena odradila. Jedino mi nije jasno, rekli su mi da dođem baš na odjel, a ne na polikliniku (TA kod ostalih). Ali već vidim i sutra isto, zatvoreni ste, vidimo se za 2 dana.
Ami, koji si lijepi datum idući biramo? 😂
Joj i mene cudi kako ovo moje kasni, a ja mislila da ce ranije, ocito je i kod mene musko kad kasni kao i vasi🤣🤣🤣🤣
Ja bi i sutra lip je datum 20.08.2018
Sortiraj odgovore
Najstariji