Ja gledam po prognozi kad bi bilo ok za rodit, wno tam iduci vikend je taman neka kisa cijeli vikend i temp 25...e to bi bilo bas ok
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Prvo Ami ..sad i 6xmama.. pa jel vi ovo meni namjerno?😅😅 A kaj je najludje citala sam neki clanak da nije za zezat se kad pukne vodenjak jer kao moze ispast rukica il nogica??! Al sam mislila da to ziher nije istina.. Cuj to..usred klizme na wc-u !😲 Daj nemoj te me plasit..bocka me i dalje al ne tak bolno..vec sam decku digla tlak da zakaj mora ic igdje.. a Marija jos da on dodje odmah poslije tekme ne bi nis ni rekla..al uvijek se mora jos zadrzat..jer " kud svi tud i mali Mujo"😥😅
Ami kazem ti nisu me gledali..samo ctg radim ovih dana..i ono malo kaj sam uzicala uzv zbog tezine.. za otvorenost me zadnji put moj ginic gledao prije skoro 3 tjedna..uopce ne znam kakva je situacija dolje.. a i meni je bezveze da me dns nisu mogli pogledati samo zato jer je eto tek sutra sluzbeni termin🙄
url=https://lilypie.com]
😂😂 Čim sam pročitala od Ami, znala sam da će Arizona paničariti. A onda još i 6xmama s pričom dotukla 😂
Al mislim da to teško ide kod prvorotki tako.
Mene već nekih 2 i pol sata kao kontrakcije, ako je to to. Al me ništa ne boli. Samo se stvrdne trbuh, malo drži i prođe.
A dobra si 6xmama, gledaš prognozu 😂😂 ja sam jučer gledala mjesečeve mjene 😂
Cokice, ona kao da mi ne bu vruce dok cu radjat 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica ne znam ja vise nista..osim da je panika na vrhuncu 😅 ,a i svi mi cijeli dan salju poruke ako sam se porodila.. a zadavila ga budem ak nekaj krene veceras dok ga nema..jos mi je i moj auto uzeo .. hh..
A mislim.. dobro.. pa ne bude valjda stvarno od svih bebaca bas moj dosao tocno na vrijeme? 😮🤓
url=https://lilypie.com]
😂😂😂😂😂Barem se nasmijem s vama. Arizona ako bode samo pazi da rukica ne proviri 😂😂😂😋😋😋😋 I mene su jucer te bh kontrakcije ubijale ja se mislim e samo ne sad onako umeljana i crvena uplakana da jos moram ic rodit, i evo danas nista. Mozda stvarno od stresa i svega!! Tako i Marija tebe mozda isto🙄 6xmama jel onda sutra ofisli prelazis i najraniju tocku poroda ako si treceg malca rodila na 36+3 ajme kako dobro 😍😍 E kazem ti ja dobro da je Beata u takvoj grupi beba kojima se nis neda pa onda ce i ona sta kasnije 😂😂😂Kaze tu na forumu je jos ekipa!
💙Bartol💙
Vecer
Danas sam dobila brdo poruka jesi rodila, joj jesu dosadni kao da Nece cut ni vidit 😩😩😩
Cokice kazes mali Pitagora 😂😂😂
Sunce znaci ako samo ne krene cekanje jos koji dan
Joj nemoj te zamjeriti sve sam procitala Al ne znam sta trebam komentirati 🤔🤔🤔
Ja se idem depilirat i kupat ujutro kontrola
Nivami meni je jos jace kad se odem tusirat ili ne cujem mob pa odmah panika jesi krenula sta se ne javljas 😂😂😂 i mi sutra na pregledu, nadam se da ce bit neki ok doktor da ga uzicam uzv barem
💙Bartol💙
Nivami meni je jos jace kad se odem tusirat ili ne cujem mob pa odmah panika jesi krenula sta se ne javljas 😂😂😂 i mi sutra na pregledu, nadam se da ce bit neki ok doktor da ga uzicam uzv barem
Ja idem kod svog nadam se i uzv i pregledu pa bi trebala u subotu u bolnicu na pregled plodne vode
Malo me oprala panika kad mi je rekao da bi moglo to krenuti, cekaj nisam spremna!! 😅😅😅😅
A ko zna, moglo bi jos tak dva tjedna.
Kaze mi seka nek izađe cim prije dok se nije jos udebljala 😂😂😂
Sad me vec bas strah 😣 nisam jos ni otisla a samo razmisljam kako jedva cekam kuci doci s njom 😄😄
Ja si stalno govorim da ce to sve biti brzo i malo bolno i super 😁😁 al kad krene mislim da cu ajmeee 🤤😓😭😭
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji