Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    17. Kolovoz 2018. 11:54

Anamaria cestitam!!! 🎉🎉🎉🎉🎉 Dobrodosla Maria, zelim vam sto brzi oporavak..
    Nivami cestitke na punih 40 tj!!
    Ami mislim da da, da ti idu 2 isplate.. Tako i ja ocekujem ovaj mj, porodiljni je krenuo krajem 7 mj, prije su bile komplikacije, al jos mi na Zabu nista nije sjelo 🤷‍♀️
    Sretno na pregledima tko jos ima..
    Ja imam novost, jos smo u komadu, ali bi se trebali raskomadati u pon kad smo tocno 37 tj!! Carski zbog polozaja drugog 👌

17. Kolovoz 2018. 11:56

AnaMaria čestitam na curici 🎉🎉🎉❤️❤️❤️ i tebi  oporavak i da nam javiš sve 😁
    Sretno s pregledima 😁
    Ami nemoj bit tužna, možda je stvarno pročačkao pa sad nešto i krene prije 😁 a boli vjerojatno jer je sad sve osjetljivo dolje. A što se tiče porodiljnog, odvojeno ti sjeda od komplikacija, još ćeš i to dobiti. A meni nije ništa još sjelo 😭😭
    Nivami to bi moglo onda jako brzo? Poslali su te doma ili?
    Mene i tokom noći kontrakcije, jednom su me i probudile. Ujutro se probudila, malo bila na netu al se vratila spavat. I onda mi ulete od muža nono i nona. Ona stoji na vratima sobe, nešto priča i gleda po sobi a ja spavam takoreć. Aaaa kako su mi digli živce i sad sam tako živčana. Ako me vidiš da spavam u sobi, pusti me na miru i okreni se i odi ća. Na brzinu se prekrila nekom plahtom. Muž me smirivao i taman maloprije donesao nešto doma i govori mi da se smirim. A ja još uvijek luda. Joj, morala sam se izjadati 😭😭😭😠

Mladamama98
    17. Kolovoz 2018. 12:00

Anamaria čestitam 🎉💕
    Moj izvještaj, otvorena i dalje jedan prst, cerviks 2/3 članka, nisu mi htjeli raditi ultrazvuk iako sam ja pitala jer nije rađen od 33. Tjedna ali kažu da za dva tjedna će ga raditi i u petak ponovno pregled

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 12:36

Natar, znaci stizu decki u ponedjeljak 🤗🎉! 
    Ak mene u srijedu sprase rodit, vidimo se 😀. 
    Mladamama, znaci stanje isto unatoc tolkim kontrakcijama?! Super, ne bus ti tak brzo
    Amy, obicno ti doktori namjerno tak procackaju da ti potaknu trudove, sve bu ok 😉. Samo bez panike! 
    Evo ja konacno robicu perem za svoju curku ❤️. Valjda ce mi dat tolko vremena da pripremim sve kaj treba 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    17. Kolovoz 2018. 12:41

6xmama kak je krenulo još ću ja i prenjeti 😂😂

nivami
    17. Kolovoz 2018. 12:51

Čokice kuci sam, ujutro idem u rodilište na pregled plodne vode, danas mi je tlak bio 135/80,bude li tako sutra mogli bi me i ostaviti
    Mladamama to na kraju tako bude, cu vas trudnocu pa preneses
    6xmama super za robicu, napokon da malo ustanes iz kreveta

Arizona
    17. Kolovoz 2018. 13:26

Evo i moj izvjestaj..znaci dns punih 40.. ctg uredan..konacno su me pogledali dolje nakon 3 tjedna.. otvorena 2 cm.. a za cerviks pise 1/4čl. ..kaj to tocno znaci ? To nisam jos guglala😅
    Gledali su i plodnu vodu..(joj cure..sva sam se zaznojila..nije mi bilo ugodno..opet se bojim kak cu izdrzat porod😢) ..pise da je mlijecna plodna voda (jel treba takva biti?).. ima je dovoljno.. vodenjak citav pise.. glava fiksirana-jel to znaci da se spustio u zdjelicu ili samo da je glavom dolje? Ledja su ovaj put sa desne strane.. tezina OPET pise 3100g kao i prosli tjedan..nije se nista debljao ili je to opet samo procjena od oka?? I da..jos je napisao u rodnici sluzava sekrecija..  Oprostite na silnim pitanjima..ali ako se koja razumije pls odgovorite.. on je ugl komentirao da je sve to uredno..ali ima puno novih termina pa me zanima.. 
    Ami..nemoj biti tuzna.. imas jos par dana do 40..stignes..i ja bila skroz zatvorena pa vidis sad odjednom 2 cm.. mozda sam se bas jucer to otvorila dok me onako bockalo.. i za porodiljni i komplikacije ti treba sjesti..tako ce i meni ..
    Nivami.. ti si 4 cm jesu ti rekli kad bi mogla? Tlak mi nisu mjerili ni gledali urin za proteine.. 
    Natar znaci u pon imas dejt sa twinsima❤❤
    Oprostite nisam vise popamtila.. 😶

url=https://lilypie.com]

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 13:36

Arizona, ok ti je nalaz, grlic ti je skracen na 1/4,glava fiksirana, znaci da se spustio u malu zdjelicu, znaci kad dr proba vise ga ne moze odgurnut gore. Sluzava sekrecija je normalna. Sve ok. A tezina ti je ionak odokativna jer ak je malac glacom vec u maloj zdjelici, vise mu i ne mogu tocno izmjerit glavu

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 13:39

Mlijecna plodna voda je isto ok, znaci da bebac odbacuje vernix sa sebe, a to je normalno

nivami
    17. Kolovoz 2018. 13:48

Rizona sve je 6xmama super objasnila, ja ujutro idem na pregled plodne vode jel mi mozes napisati kako to rade 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.