Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2018. 21:28

Da da, moj mali Pitagora 😂😂 jer im predajem matematiku i informatiku. A učenica kojoj nisam ove nego prošle godine predavala, a obožava turske serije, zove ga Kemal 😂 a djeca, nikad dosadno s njima 😁 danas mi opet spominjali maturalac, a ja sretna jer ću ga taman izbjeć 😁
    Kako me i dalje drže ove kontrakcije, samo si razmišljam da ne mogu još noćas nigdje jer imam za peglati sutra. Nakon što popeglam, onda može. E, još nisam ni isprobala novu peglu, samo odgađam 😂
    I komentiram mužu da bi me mogli možda i zadržati u subotu u bolnici. A kaže on kao ma neće ako ti nije ništa, još da država mora trošit na tebe. 
    Idem se otuširat i vidjet oće šta popustit ovo zatezanje
    Arizona, pazi da ti rukica ne pomaše 😂😋

Marijaa30
    16. Kolovoz 2018. 21:47

Arizona, daj zezni decka 😋 reci mu da je krenulo pa stopaj kolko ce mu trebati do doma 😋😋😋 salim se, mislim da bi ga slagiralo! Mojeg isto danas nema, zvali su ga na nocnu ribiciju i rekla sam mu idi samo, nebu nist 🙂 nek uziva dok jos moze 🙂 
    Cokica, bas su pravi klinci... ja uzivam raditi u skoli, ali vise u predmetnoj nastavi, nego s ovim manjima! 
    6xmama, dobro je Ami rekla, nece Beata van jos... ekipa je na forumu 🙂
    Ja sam isto gledala vremensku prognozu i vidim bit ce toplo i drugi tjedan pa mi je onda svejedno. Al samo da dođem u tjednu doma da patronazna dođe drugi dan 😉

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    16. Kolovoz 2018. 22:07

AnaM. sretnoo, sto brzi i bezbolniji porod zelim, iako si vjerojatno vec rodila 😉 a ostalim curkama sretno sutra na pregledima. Mozda AnaMaria probije led pa se poredate jedna za drugom 😉😉 

04.07. Matija 💜

Arizona
    16. Kolovoz 2018. 22:31

Marija bas sam si mislila da bi ga mogla scimat..al necu.. jos da se zabije negdje od panike ..ne daj Boze.. 
    Ajde..malo sam mirnija sad.. nista me nije bockalo zadnjih sat vremena pa si mislim da bude pricekao ipak jos 😅 ne zezajte za rukicu/nogicu ..jos mi je frendica sad pricala za neku zensku koja se sama doma porodila.. dosta za dns 😅
    Sutra cemo znati valjda kakve konkretnije vijesti.. 
    Sretno odmah svima na pregledima.. Noemi nisam zapamtila..ides i ti s obzirom da je isto termin? Jel cemo sad morat ic svaki dan? Ne bi me cudilo da tu kod mene mora tak.. makar radje bi i to nego da moram ostat.. 
    Ana M. nije se javila jel? Mozda je vec sa bebicom😍

url=https://lilypie.com]

bojana27
    17. Kolovoz 2018. 05:23

Samo da vam mahnem 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 
    Sretno svima , bebicama se ne zuri ❤️ nek uzivaju dok mogu 😆

Marijaa30
    17. Kolovoz 2018. 05:49

Jutro 😊
    Opet ja ne spavam, grcevi su me probudili opet. I sad, bas pratim... opet jucer nisam bila na wc jer sam prekjucer bila 3 put i danas opet kao da trebam dobiti. Ocito ima veze s probavom.

Nadam se da nam je Maria vec stigla i da se mazi s svojom mamom. AnaMaria, javis se 😊

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 06:00

Evo i mene, ko sove, budna od pol 6 😁...
    Sretno danas svima na pregledima! 
    Marija, i mene tak zna dole bolit u trbuhu, al isto sam skuzila da me izgleda boli crijevo pa mi se reflektira tak bol jer ak odem na wc il se isprdim prestane... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    17. Kolovoz 2018. 07:29

6xmama, moguce... 
    Evo, ja nisam vise mogla lezati, isla sam cistiti. Jucer sam kupaone ribala i oko cvijeca vani kaj je trebalo, sad sam pomela, obrisala prasinu i podove. Stavila sam ves prati i sad kava 😁
    Ko manijak sam u zadnje vrijeme.

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    17. Kolovoz 2018. 08:02

Jutro
    Ja sam nocas jako lose spavala, cijelu noc sam imala kontrakcije plus odlazak na wc, ujutro oko 5 stalo i zaspala 
    Pregled je u 11
    Sretno svima danas na pregledima 😘 😘, znam da nas ima
    Marija vrijedna od ranog jutra 😘
    6xmama 😘
    Anamaria se nista ne javlja 🤔
    Danas nam je punih 40tj 😲

Marijaa30
    17. Kolovoz 2018. 08:27

Nivami, cestitke na punih 40 tjedana 😊😊
    Covjece, a sve skoro idete do kraja (ni meni ne fali puno ☺) i jos se kasnije bebaci rode. Neda se ljetnim bebicama van 😋

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.