Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    16. Kolovoz 2018. 10:37

AnaMaria sretno!!
    Hoce li se vise aktivirati te ljetne bebe? Ili su lijene ili su prekomotne.. 🤷‍♀️

Arizona
    16. Kolovoz 2018. 11:28

Nivami ..da..mi smo sutraaaa... al cini se samo na papiru..haha.. evo ja bas dosla.. ctgiram se😁
    Nema sefa ginekologije nego su neka druga 2 doktora meni manje draga..ne znam hocu li uspijeti nazicati uzv🙄

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    16. Kolovoz 2018. 11:38

AnaMaria, sretno! Da bude sto brze i bezbolnije 😊
    Ena, puse tebi i Mihaelu 😊

26.8. Ivan 💙💙

• Maja82
    16. Kolovoz 2018. 12:44

AnaMarija sretnoooo!
    6xmama cestitam na velikim i sigurnim  tjednima, bravo i svaka cast!
    Sretno svima na pregledima

16. Kolovoz 2018. 12:45

Ami di si? 

ami25
    16. Kolovoz 2018. 13:26

Evo mene  Dosle mi neke frendice ujutro i tek sad vidim da se nisam javila,al cure ne brinite kad nesto krenem nadam se da budem stigla barem napisat ovdje vama  Napisala sam popis koga nazvati od obitelji i jos kumi,valjda ne budem toliko u panici da neću stić ili da budem plakala ili nešto hahaha, vidjet cemo  Kod mene sve super,nikakvi simptomi nista, čak sam spavala super,ni jednom se nisam dizala za na wc Sve sta sam trudnija sve bolje se osjecam haha

💙Bartol💙

16. Kolovoz 2018. 13:34

ami25

Evo meneDosle mi neke frendice ujutro i tek sad vidim da se nisam javila,al cure ne brinite kad nesto krenem nadam se da budem stigla barem napisat ovdje vamaNapisala sam popis koga nazvati od obitelji i jos kumi,valjda ne budem toliko u panici da neću stić ili da budem plakala ili nešto hahaha, vidjet cemoKod mene sve super,nikakvi simptomi nista, čak sam spavala super,ni jednom se nisam dizala za na wcSve sta sam trudnija sve bolje se osjecam haha

Ja već gledam, ode ona preko reda 😂
    Ja sam se sad skoro rasplakala. Javio mi se moj razred kojem sam razrednica, imamo grupu na messengeru, pitaju jel stigao Pitagora (tako mi zovu dijete od početka 😂) 

ami25
    16. Kolovoz 2018. 13:53

Ja sam rekla samo ne zelim zadnja ostat na temi  A ovo ipak bi da vi prije mene koje jeste to odradite  Pitagora,hahah divota, zapravo i nije toliko loše ime  Joooj, ja sam vam na fejsu u nekoj grupi kao mame iz Istre,ono stvarno fora grupa,pitanja od svega i svačega i bila tema za te tečajeve o porodu i prisustvo muža,što treba proći i ja gledam odgovore i vidim jedna cura napisala da su oni trebali otic zajedno na tečaj al da bi njen muž trebao drugima ga održati jer se porodila u wcu tj on ju je porodio i jos je stavila sliku kako beba i ona leže kraj skoljke i taman hitna došla  Značiii,kad nisam pala u nesvjest   To je bilo prije mjesec dana

💙Bartol💙

Sunce25
    16. Kolovoz 2018. 14:54

Evo i nas :) sve super na pregledu , neznam vise sto da kažem . Ostali su u laganom šoku kad sam došla , mislili su da ću ja to vec odavno riješiti 🤔🤔 uglavnom u nedjelju opet kontrola , a u utorak 21.8. Imam porod ako mala frajerica ne poduzme do onda ništa sama .

21.08.💞🎀

Sunce25
    16. Kolovoz 2018. 15:11

jooooj ,DA!!! AnaMaria sretnoooo na porodu , neka prođe čim brže i bezbolnije !!!💞💞

21.08.💞🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.