AnaMaria sretno!!
Hoce li se vise aktivirati te ljetne bebe? Ili su lijene ili su prekomotne.. 🤷♀️
Nivami ..da..mi smo sutraaaa... al cini se samo na papiru..haha.. evo ja bas dosla.. ctgiram se😁
Nema sefa ginekologije nego su neka druga 2 doktora meni manje draga..ne znam hocu li uspijeti nazicati uzv🙄
url=https://lilypie.com]
AnaMaria, sretno! Da bude sto brze i bezbolnije 😊
Ena, puse tebi i Mihaelu 😊
26.8. Ivan 💙💙
AnaMarija sretnoooo!
6xmama cestitam na velikim i sigurnim tjednima, bravo i svaka cast!
Sretno svima na pregledima
Evo mene Dosle mi neke frendice ujutro i tek sad vidim da se nisam javila,al cure ne brinite kad nesto krenem nadam se da budem stigla barem napisat ovdje vama
Napisala sam popis koga nazvati od obitelji i jos kumi,valjda ne budem toliko u panici da neću stić ili da budem plakala ili nešto hahaha, vidjet cemo
Kod mene sve super,nikakvi simptomi nista, čak sam spavala super,ni jednom se nisam dizala za na wc
Sve sta sam trudnija sve bolje se osjecam haha
💙Bartol💙
Evo meneDosle mi neke frendice ujutro i tek sad vidim da se nisam javila,al cure ne brinite kad nesto krenem nadam se da budem stigla barem napisat ovdje vama
Napisala sam popis koga nazvati od obitelji i jos kumi,valjda ne budem toliko u panici da neću stić ili da budem plakala ili nešto hahaha, vidjet cemo
Kod mene sve super,nikakvi simptomi nista, čak sam spavala super,ni jednom se nisam dizala za na wc
Sve sta sam trudnija sve bolje se osjecam haha
Ja već gledam, ode ona preko reda 😂
Ja sam se sad skoro rasplakala. Javio mi se moj razred kojem sam razrednica, imamo grupu na messengeru, pitaju jel stigao Pitagora (tako mi zovu dijete od početka 😂)
Ja sam rekla samo ne zelim zadnja ostat na temi A ovo ipak bi da vi prije mene koje jeste to odradite
Pitagora,hahah divota, zapravo i nije toliko loše ime
Joooj, ja sam vam na fejsu u nekoj grupi kao mame iz Istre,ono stvarno fora grupa,pitanja od svega i svačega i bila tema za te tečajeve o porodu i prisustvo muža,što treba proći i ja gledam odgovore i vidim jedna cura napisala da su oni trebali otic zajedno na tečaj al da bi njen muž trebao drugima ga održati jer se porodila u wcu tj on ju je porodio i jos je stavila sliku kako beba i ona leže kraj skoljke i taman hitna došla
Značiii,kad nisam pala u nesvjest
To je bilo prije mjesec dana
💙Bartol💙
Evo i nas :) sve super na pregledu , neznam vise sto da kažem . Ostali su u laganom šoku kad sam došla , mislili su da ću ja to vec odavno riješiti 🤔🤔 uglavnom u nedjelju opet kontrola , a u utorak 21.8. Imam porod ako mala frajerica ne poduzme do onda ništa sama .
21.08.💞🎀
jooooj ,DA!!! AnaMaria sretnoooo na porodu , neka prođe čim brže i bezbolnije !!!💞💞
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji