Jutro cure... opet nemirne noci.. i ja se budila.. ali ne zbog kontrakcija nego je decko hrkao i krao mi trudnicki jastuk svaki put kad sam se digla na wc 😂
Ana M. SRETNO💪❤ javi se..
Ja idem brzo pod tus i spremit se da vidim kaj ce meni reci.. btw.. sanjala sam bebaca dns da ga gledam na nekom super uzv i bas je bio slatki i imao je puno kosice 😀
Sretno svima drugima na pregledu😘

url=https://lilypie.com]
Jutro cure… opet nemirne noci.. i ja se budila.. ali ne zbog kontrakcija nego je decko hrkao i krao mi trudnicki jastuk svaki put kad sam se digla na wc 😂
Ana M. SRETNO💪❤ javi se..
Ja idem brzo pod tus i spremit se da vidim kaj ce meni reci.. btw.. sanjala sam bebaca dns da ga gledam na nekom super uzv i bas je bio slatki i imao je puno kosice 😀
Sretno svima drugima na pregledu😘
Joj j i tebe zaboravila nama je sutra termin 😘😘😘😘😘

Eto stize bebuska, barem jedna 😊!
Anamaria, ne iscuri ti voda, nego je normalno da je ima sve manje prema kraju trudnoce.
Ena, ja sam trece rodila sa 36+3,nisu ga ni tretirali ko nedonosce, isli treci dan normalno doma, tak da ja samo cekam 😁... Ak me u srijedu ne posalju iz trudnicke u radjaonu, ko zna. Na terapiji sam do nedelje, a dalje kaj bude...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AnaMaria sretno!! 😘
Ja cekam u TA, jos danas odem rano da prije budem gotova ono klinac. Sve bebe danas mirne, svaka je na ctg-u po sat vremena 😥
Sad cekam pregled i nadam se da ce mi raditi uzv, da vidim kolika mi je princeza 🤗
Sretno svima ostalima na pregledima danas 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟
AnaMaria sretno!!
Hoce li se vise aktivirati te ljetne bebe? Ili su lijene ili su prekomotne.. 🤷♀️

Nivami ..da..mi smo sutraaaa... al cini se samo na papiru..haha.. evo ja bas dosla.. ctgiram se😁
Nema sefa ginekologije nego su neka druga 2 doktora meni manje draga..ne znam hocu li uspijeti nazicati uzv🙄

url=https://lilypie.com]
AnaMaria, sretno! Da bude sto brze i bezbolnije 😊
Ena, puse tebi i Mihaelu 😊

26.8. Ivan 💙💙
AnaMarija sretnoooo!
6xmama cestitam na velikim i sigurnim tjednima, bravo i svaka cast!
Sretno svima na pregledima

Evo mene Dosle mi neke frendice ujutro i tek sad vidim da se nisam javila,al cure ne brinite kad nesto krenem nadam se da budem stigla barem napisat ovdje vama
Napisala sam popis koga nazvati od obitelji i jos kumi,valjda ne budem toliko u panici da neću stić ili da budem plakala ili nešto hahaha, vidjet cemo
Kod mene sve super,nikakvi simptomi nista, čak sam spavala super,ni jednom se nisam dizala za na wc
Sve sta sam trudnija sve bolje se osjecam haha

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji