Evo i mene, ko sove, budna od pol 6 😁...
Sretno danas svima na pregledima!
Marija, i mene tak zna dole bolit u trbuhu, al isto sam skuzila da me izgleda boli crijevo pa mi se reflektira tak bol jer ak odem na wc il se isprdim prestane...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama, moguce...
Evo, ja nisam vise mogla lezati, isla sam cistiti. Jucer sam kupaone ribala i oko cvijeca vani kaj je trebalo, sad sam pomela, obrisala prasinu i podove. Stavila sam ves prati i sad kava 😁
Ko manijak sam u zadnje vrijeme.

26.8. Ivan 💙💙
Jutro
Ja sam nocas jako lose spavala, cijelu noc sam imala kontrakcije plus odlazak na wc, ujutro oko 5 stalo i zaspala
Pregled je u 11
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘, znam da nas ima
Marija vrijedna od ranog jutra 😘
6xmama 😘
Anamaria se nista ne javlja 🤔
Danas nam je punih 40tj 😲

Nivami, cestitke na punih 40 tjedana 😊😊
Covjece, a sve skoro idete do kraja (ni meni ne fali puno ☺) i jos se kasnije bebaci rode. Neda se ljetnim bebicama van 😋

26.8. Ivan 💙💙
Jutro
Nivami čestitke na punih 40 tjedana
I ja sam u 11 na pregledu
Svima koje još imaju preglede sretno

Sretno na pregledima i cestitke na punim tjednima..jucer u 18:30 dosla je nasa najveca sreca na ovaj svijet nasa Maria ❤ 3480 i 48 cm! Javim se poslije sa izvjestajem 😙😙😙😙

12.08.2018. ❤
Sretno na pregledima i cestitke na punim tjednima..jucer u 18:30 dosla je nasa najveca sreca na ovaj svijet nasa Maria ❤ 3480 i 48 cm! Javim se poslije sa izvjestajem 😙😙😙😙
Ooo pa cestitke 😊😊😚 brz oporavak zelim, a curki sretno i zdravo djetinjstvo! Kad stignes, natipkas kak je bilo 😁

26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure...
Ana M. cestitam 💕 ..javi nam kako je bilo..
Nivami..ispricavm se..ja pisem Noemi cijelo vrijeme😰 cestitke na punih 40 .. docekale smo i to 💓💓
Ja se upravo probudila... idem se dignuti i spremiti polako ..sretno svima..javite kaj kazu..

url=https://lilypie.com]
Anamaria, čestitam na curki, cekamo izvjestaj 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊!
Maria, dobro nam dosla 🎊🎉❤️🍼!!!
Cekamo izvjestaje s pregleda! Mladamama, sretno, tvoj me posebno zanima!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji