Jutro
Nivami čestitke na punih 40 tjedana
I ja sam u 11 na pregledu
Svima koje još imaju preglede sretno
Sretno na pregledima i cestitke na punim tjednima..jucer u 18:30 dosla je nasa najveca sreca na ovaj svijet nasa Maria ❤ 3480 i 48 cm! Javim se poslije sa izvjestajem 😙😙😙😙
12.08.2018. ❤
Sretno na pregledima i cestitke na punim tjednima..jucer u 18:30 dosla je nasa najveca sreca na ovaj svijet nasa Maria ❤ 3480 i 48 cm! Javim se poslije sa izvjestajem 😙😙😙😙
Ooo pa cestitke 😊😊😚 brz oporavak zelim, a curki sretno i zdravo djetinjstvo! Kad stignes, natipkas kak je bilo 😁
26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure...
Ana M. cestitam 💕 ..javi nam kako je bilo..
Nivami..ispricavm se..ja pisem Noemi cijelo vrijeme😰 cestitke na punih 40 .. docekale smo i to 💓💓
Ja se upravo probudila... idem se dignuti i spremiti polako ..sretno svima..javite kaj kazu..
url=https://lilypie.com]
Anamaria, čestitam na curki, cekamo izvjestaj 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊!
Maria, dobro nam dosla 🎊🎉❤️🍼!!!
Cekamo izvjestaje s pregleda! Mladamama, sretno, tvoj me posebno zanima!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Čestitam draga AnaMaria na tvojoj princezi , mazite se i uzivajte !!!💞💞
Mi danas 40+6 , ja sam nekako uspjela spavati od 22 do 9 h ujutro , sa nebrojenim
Odlascima na pišanje , i sad sam bas nekako umorna i iscrpljena , ali to vec vjerovatno od svega zajedno !
Cure koje imaju pregled , sretnooo💞💞 javite nam dobre vijesti i neka nam danas bar jos jedna beba dođe ! Odma je ljepše i pozitivnije , od silnog tog čekanja i iščekivanja samo nervoza i zabrinute misli
Nam hodaju po glavi ! 😵😵
21.08.💞🎀
Jutro kloke, AnaM čestitke na bebolinijuuu i dobrodošla nam Maria!! ❤️❤️❤️❤️ Evo mi uzorni roditelji zaspali ujutro hahhaha 😂😂😂😂 i kasnila malo na pregled muz na posao, al evo uspjela sam dosta rano zavrsit zbog toga sta ovaj dr dosta brzo odrađuje. Nema nikakvog pomaka, dr napisao uu zatvoreno ne zelim forsirat. A mene je bolilo ko sam vrag, jos mi on govori opustite se sta vam je a meni ono wtf sta je ovo 😭😭😭😭😭 bas sam tuzna sad, em nema pomaka em me ovako nesto boli kako cu ja porod izdurat kad me i tako nes boli uffff
💙Bartol💙
Ami joj nemoj biti tuzna 😘😘😘
Moje stanje je 4cm, beba oko 3900 ujutro u rodiliste na pregled plodne vode
Sad me jako boli dole tj probada me nesto nadam se da nije nes lose 😭😭koliko je prokopao nebi se cudila da danas krene. Cure jedno pitanje meni na pbz sjeo porodiljni, al dosta manje, sad me zanima dal posebno isplacuju porodiljni dio a posebno komplikacije? Jer meni se porodiljni racunao od 7.7 a ovo prije kao komplikacije, sad dal je to posebna uplata ili kako?
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji