Eto mene od svekrve 😁 ja se isto ne mogu požaliti na nju. Bilo je teških perioda nakon što je svekar umro, i dalje ih zna biti povremeno, ali uvijek je međusobno poštovanje pa ni nema problema, barem između nas dvije 😁 prije se sa sinom posvađa nego samnom 😂 al je zato s curom od drugog sina na ratnoj nozi.
Ali svejedno, rekli smo da ne bi živjeli ni sa mojima ni sa njegovom mamom.
Nego, krećemo mi od nje prema doma i pita nas ako ćemo mrkve i mi kažemo da ne treba. I na putu doma sretnemo konje 😁 morala sam je zvat da ipak oćemo mrkvu, muž se okrenuo da se vratimo po to da možemo hraniti konje 😂 rekla nam je da nismo normalni.
Presmijesni ste 😂😂😂

12.08.2018. ❤
Cokica, dobri ste 😋😋 konjici su zadovoljni 😊
AnaMaria, sretno i tebi sutra... vjerojatno ti polako otpada sluzni cep.

26.8. Ivan 💙💙
AnaMaria i Arizona sretno sutra 😁
Ja idem tek u subotu na pregled
Ah, mi stvarno volimo životinje. Ali sad smo rekli psu ako ovako nastavi da će dobiti tabletu za spavanje 😂 a što se tiče konja, imamo i snimke kako ih jedan i drugi hrani 😁 i zbog životinja smo išli na otočić sv. Grgur kad smo bili prošli mjesec na Rabu, da možemo jelene hraniti 😂
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/10-stvari-koje-babice-zele-da-trudnice-prestanu-raditi-8282?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=8282&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
😁
Sretno sutra curke na pregledima, mi imamo opet u petak. Zar danas niti jedna Marija da dođe? Ah bezveze 😂😂 Super su konjici Cokica hahaha bar vam je zabavno. I ovi savjeti od babica br 1 mi je zakon! 😂😂😂

💙Bartol💙
Hvala na dobrim zeljama za sutra..valjda bude kakvih konkretnijih vijesti da znam hocu spremat kofer u petak ili kaj..hahah..btw..svi me napadaju da kaj ga jos nisam slozila😅😅. . Ana M. i tebi sretno i ko jos ide isto.. 😘🤗

url=https://lilypie.com]
Nažalost ne mogu ovdje video staviti kako hranim konja, stavila sam na fejs u grupu, ja već sto puta pogledala i svaki put se smijem sama sebi kako sam odustala od dizanja mrkve s poda 😂😂 i muž me zeza i imitira
Cure hvala javim sutra sto kazu😊 Arizona razumijem za kofer tak su i mene stalno pitali ali jos puno ranije..a danas su me svi zvali i pitali jel ima sta novo i vec zacrtali da je sigurno to to i da cu rodit danas 😊 ...frendica mi danas kaze da je u 1. trudnoci 2 tj prenijela i da nije imala bas nikakve trudove ni kontrakcije ni lazne ni prave ..na kraju zavrsila na indukciji 😞 sad se sjetila toga..

12.08.2018. ❤
Jutro 😊
Sretno danas na pregledima... javite se!
Ja sam se opet probudila u pola 6 i sad cekam da natrag zaspim 🙄🙄

26.8. Ivan 💙💙
Dobro jutrooo od nas dvije !!:) ali od nas dvije u jos uvijek jednom komadu 😂😂 40+5 tt , danas pregled u 10.30 pa da vidimo sto ce reci , nadam se nekom pomaku ili neznam točno ni sama čemu , jučer dosli moji roditelji i brat kod mene u posjetu , od jutra bila aktivna , prohodala cijeli grad , skuhala ručak , pospremila sve i opet ništa ....
sto duže čekam i prenosim , sve vise o porodu razmišljam... kako ste vi ?

21.08.💞🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji