Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    15. Kolovoz 2018. 21:50

Sretno sutra curke na pregledima, mi imamo opet u petak. Zar danas niti jedna Marija da dođe? Ah bezveze 😂😂 Super su konjici Cokica hahaha bar vam je zabavno. I ovi savjeti od babica br 1 mi je zakon! 😂😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    15. Kolovoz 2018. 21:58

Hvala na dobrim zeljama za sutra..valjda bude kakvih konkretnijih vijesti da znam hocu spremat kofer u petak ili kaj..hahah..btw..svi me napadaju da kaj ga jos nisam slozila😅😅. . Ana M. i tebi sretno i ko jos ide isto.. 😘🤗

url=https://lilypie.com]

15. Kolovoz 2018. 22:13

Nažalost ne mogu ovdje video staviti kako hranim konja, stavila sam na fejs u grupu, ja već sto puta pogledala i svaki put se smijem sama sebi kako sam odustala od dizanja mrkve s poda 😂😂 i muž me zeza i imitira

• AnaMaria
    15. Kolovoz 2018. 22:32

Cure hvala javim sutra sto kazu😊 Arizona razumijem za kofer tak su i mene stalno pitali ali jos puno ranije..a danas su me svi zvali i pitali jel ima sta novo i vec zacrtali da je sigurno to to i da cu rodit danas 😊 ...frendica mi danas kaze da je u 1. trudnoci 2 tj prenijela i da nije imala bas nikakve trudove ni kontrakcije ni lazne ni prave ..na kraju zavrsila na indukciji 😞 sad se sjetila toga..

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    16. Kolovoz 2018. 06:09

Jutro 😊
    Sretno danas na pregledima... javite se! 
    Ja sam se opet probudila u pola 6 i sad cekam da natrag zaspim 🙄🙄

26.8. Ivan 💙💙

Sunce25
    16. Kolovoz 2018. 07:40

Dobro jutrooo od nas dvije !!:) ali od nas dvije u jos uvijek jednom komadu 😂😂 40+5 tt , danas pregled u 10.30 pa da vidimo sto ce reci , nadam se nekom pomaku ili neznam točno ni sama čemu , jučer dosli moji roditelji i brat kod mene u posjetu , od jutra bila aktivna , prohodala cijeli grad , skuhala ručak , pospremila sve i opet ništa .... 
    sto duže čekam i prenosim , sve vise o porodu razmišljam... kako ste vi ? 

21.08.💞🎀

6xmama
    16. Kolovoz 2018. 07:55

Jutro, curke! 
    Sunce i ak kos koja ima pregled, sretno, nek se nekaj vise pokrece ☺️... 
    Ja lose spavala, budila se tipa svaka 2 sata bez razloga... Probat cu sad jos malo(budna sam od 6,vec se i tusirala i jela i sve) 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    16. Kolovoz 2018. 08:21

Jutro 
    Sunce sretno na pregledu 😘 😘 
    6xmama ni moja noc nije bila sjajna mucila me zgaravica
    Sutra punih 40tj i zadnja kontrola kod ginekologa 

Mladamama98
    16. Kolovoz 2018. 09:08

Jutro
    Sunce i ako još tko ima pregled sretno
    Ni ja nisam bas spavala od 3 do pola 6 me uhvatile kontrakcije ali smirilo se, sutra idemo na pregled pa ćemo vidit kakvo je stanje

• AnaMaria
    16. Kolovoz 2018. 09:37

Jutro cure..evo.nas poslali u radaonu 4-5 cm otvorena kaze danas cwte roditi..imam manke plodne vode a uopce ne znam kako nisam primjetila da mi je iscurila...eto sretno svima danas na pregledima..javim.se kad budem mogla 😙

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.