Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    17. Kolovoz 2018. 13:26

Evo i moj izvjestaj..znaci dns punih 40.. ctg uredan..konacno su me pogledali dolje nakon 3 tjedna.. otvorena 2 cm.. a za cerviks pise 1/4čl. ..kaj to tocno znaci ? To nisam jos guglala😅
    Gledali su i plodnu vodu..(joj cure..sva sam se zaznojila..nije mi bilo ugodno..opet se bojim kak cu izdrzat porod😢) ..pise da je mlijecna plodna voda (jel treba takva biti?).. ima je dovoljno.. vodenjak citav pise.. glava fiksirana-jel to znaci da se spustio u zdjelicu ili samo da je glavom dolje? Ledja su ovaj put sa desne strane.. tezina OPET pise 3100g kao i prosli tjedan..nije se nista debljao ili je to opet samo procjena od oka?? I da..jos je napisao u rodnici sluzava sekrecija..  Oprostite na silnim pitanjima..ali ako se koja razumije pls odgovorite.. on je ugl komentirao da je sve to uredno..ali ima puno novih termina pa me zanima.. 
    Ami..nemoj biti tuzna.. imas jos par dana do 40..stignes..i ja bila skroz zatvorena pa vidis sad odjednom 2 cm.. mozda sam se bas jucer to otvorila dok me onako bockalo.. i za porodiljni i komplikacije ti treba sjesti..tako ce i meni ..
    Nivami.. ti si 4 cm jesu ti rekli kad bi mogla? Tlak mi nisu mjerili ni gledali urin za proteine.. 
    Natar znaci u pon imas dejt sa twinsima❤❤
    Oprostite nisam vise popamtila.. 😶

url=https://lilypie.com]

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 13:36

Arizona, ok ti je nalaz, grlic ti je skracen na 1/4,glava fiksirana, znaci da se spustio u malu zdjelicu, znaci kad dr proba vise ga ne moze odgurnut gore. Sluzava sekrecija je normalna. Sve ok. A tezina ti je ionak odokativna jer ak je malac glacom vec u maloj zdjelici, vise mu i ne mogu tocno izmjerit glavu

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 13:39

Mlijecna plodna voda je isto ok, znaci da bebac odbacuje vernix sa sebe, a to je normalno

nivami
    17. Kolovoz 2018. 13:48

Rizona sve je 6xmama super objasnila, ja ujutro idem na pregled plodne vode jel mi mozes napisati kako to rade 

ivymicek
    17. Kolovoz 2018. 13:52

AnaMaria čestitke na rođenju djevojčice. Princezi želimo dug i sretan život.
    Curkice koje su 40+ samo polako sad će to.
    Još malo pa ćemo se družiti na drugoj temi..  
    Natar znači blizančeki samo što nisu 😍😍😍😍. 
    Ljubimo vas Vid i ja 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    17. Kolovoz 2018. 13:53

Nivami, i to znam 😂... Posto si vec puno otvorena ne bi trebalo nis bolit, stave ti spekulum i onda ti idu sa amnioskopom direkt u maternicu, amnioskop tl izgleda ko neka metalna cijev sa svjetlom na vrhu. Ima ih vise velicina, uzimaju onu koja odgovara tvojoj otvorenosti grlica. Mene to nikad nije bolilo nit bilo neugodno jer su mi uvijek to radili kad sam bila vec na 5 cm

• Maja82
    17. Kolovoz 2018. 14:02

AnaMarija cestitam od srca!

Marijaa30
    17. Kolovoz 2018. 14:02

Ami, nemoj biti tuzna... zatvorena si jos, pred terminom pa i ak su kaj pokrenuli, nije nist strasnoga.
    Arizona, ti ces brzo onda po tome... 😊
    Natar, znaci u ponedjeljak cete se vas troje definitivno druziti 😊
    To bi posebno trebali dobiti na racun, dio komplikacija i dio porodiljnog il stave sve skupa?
    Ja sam dobila nesto (mislim da porodiljnk) pa mi se cini previse. No, nebum se zalila.

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    17. Kolovoz 2018. 14:03

6xmama

Nivami, i to znam 😂… Posto si vec puno otvorena ne bi trebalo nis bolit, stave ti spekulum i onda ti idu sa amnioskopom direkt u maternicu, amnioskop tl izgleda ko neka metalna cijev sa svjetlom na vrhu. Ima ih vise velicina, uzimaju onu koja odgovara tvojoj otvorenosti grlica. Mene to nikad nije bolilo nit bilo neugodno jer su mi uvijek to radili kad sam bila vec na 5 cm

Hvala 😘 😘 😘 nadam se da Nece ni mene 
    Joj ja sam zaboravila
    Anamaria cestitam na maloj princezi, tebi brz oporavak, a malenoj dug i sretan život 😍 😍 😘😘💐💐
    Javi nam detalje 
    Ivymicek 😘 😘 znas kako je nama 40+,i ti si bila u tome 

Arizona
    17. Kolovoz 2018. 14:12

6xmama hvala na odg.. znaci spustio se u zdjelicu.. jel se on jos onda moze okretati..? Jer pitala sam za lice ..on je rekao da to na porodu budu rekli valjda neke poze da se mali lakse namjesti ..ne znam.. znaci mislite da bi mogla skoro ?? 
    Nivami..to kaj je 6xmama rekla za gledanje vode..da.. ja sam samo uspijela vidjeti to ko metalna cijev.. nije bilo puno dugacko ni debelo.. i meni su druge cure rekle da to ne boli ..ali ja sam osjetljiva..mene sve boli i od straha se sva stisnem i ne mogu se opustiti pa mi je zato valjda bilo neugodno..stisla sam se samo kad sam vidjela cijev iako ponavljam ne izgleda strasno..bece i deblje ti je ono metalno kad ti PAPU rade.. ti si jos i vise od mene otvorena pa bi trebalo biti lakse..samo se probaj opustiti ako ikako mozes ..i ne traje dugo pa se da izdrzati..mene vise prepalo jer sam odmah pocela misliti kako porod boli..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI