Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2018. 09:37

Jutroo 😁 ja tek oko 3 zaspala 😣 i mislim da ću ipak nastaviti još malo. 
    Sretno s pregledima 🤞🤞😘😘 i da se pokrene nešto
    Mi smo danas po ZM na 41tt 😁 al ne žuri se njemu van

16. Kolovoz 2018. 09:42

Sretno vam svima na pregledima,AnaMaria sretno,brzo i čim manje bolno ti želim da prođe😘😘😍😍🤗🤗,eto stiže bebica 
    Marija30,  6xmama 😘😘😍😍🤗🤗,evo čini mi se da ćete sad svaki dan po jedna dvije roditi😀,sve ste pri kraju, 6xmama ti još malo pričekaj al super ste dogurali do ovih tjedana😘😘. Pratim vas sve,držite se i začas smo zajedno tamo na temu mame bebe😘😍🤗

Mladamama98
    16. Kolovoz 2018. 09:45

Anamaria sretno i da bude sto brže i bezbolnije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

nivami
    16. Kolovoz 2018. 09:48

Anamaria sretno neka bude brzo i sta manje bolno 🤞🤞🤞🤞😘😘😘
    Ena31 tebi i Mihaelu 😘😘😘😘

16. Kolovoz 2018. 09:57

AnaMaria sretno 🤞🤞😘😘 eto nam još malo bebiceee 😁😁

nivami
    16. Kolovoz 2018. 10:02

Cokica

AnaMaria sretno 🤞🤞😘😘 eto nam još malo bebiceee 😁😁

Čokica jos pustamo Sunce pa samo ja i ti na redu 😂

Arizona
    16. Kolovoz 2018. 10:05

Jutro cure... opet nemirne noci.. i ja se budila.. ali ne zbog kontrakcija nego je decko hrkao i krao mi trudnicki jastuk svaki put kad sam se digla na wc 😂 
    Ana M. SRETNO💪❤ javi se.. 
    Ja idem brzo pod tus i spremit se da vidim kaj ce meni reci.. btw.. sanjala sam bebaca dns da ga gledam na nekom super uzv i bas je bio slatki i imao je puno kosice 😀
    Sretno svima drugima na pregledu😘

url=https://lilypie.com]

nivami
    16. Kolovoz 2018. 10:07

Arizona

Jutro cure… opet nemirne noci.. i ja se budila.. ali ne zbog kontrakcija nego je decko hrkao i krao mi trudnicki jastuk svaki put kad sam se digla na wc 😂
    Ana M. SRETNO💪❤ javi se..
    Ja idem brzo pod tus i spremit se da vidim kaj ce meni reci.. btw.. sanjala sam bebaca dns da ga gledam na nekom super uzv i bas je bio slatki i imao je puno kosice 😀
    Sretno svima drugima na pregledu😘

Joj j i tebe zaboravila nama je sutra termin 😘😘😘😘😘

6xmama
    16. Kolovoz 2018. 10:25

Eto stize bebuska, barem jedna 😊! 
    Anamaria, ne iscuri ti voda, nego je normalno da je ima sve manje prema kraju trudnoce. 
    Ena, ja sam trece rodila sa 36+3,nisu ga ni tretirali ko nedonosce, isli treci dan normalno doma, tak da ja samo cekam 😁... Ak me u srijedu ne posalju iz trudnicke u radjaonu, ko zna. Na terapiji sam do nedelje, a dalje kaj bude... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mina04
    16. Kolovoz 2018. 10:26

AnaMaria sretno!! 😘
    Ja cekam u TA, jos danas odem rano da prije budem gotova ono klinac. Sve bebe danas mirne, svaka je na ctg-u po sat vremena 😥
    Sad cekam pregled i nadam se da ce mi raditi uzv, da vidim kolika mi je princeza 🤗
    Sretno svima ostalima na pregledima danas 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.