Jutroo 😁 ja tek oko 3 zaspala 😣 i mislim da ću ipak nastaviti još malo.
Sretno s pregledima 🤞🤞😘😘 i da se pokrene nešto
Mi smo danas po ZM na 41tt 😁 al ne žuri se njemu van
Sretno vam svima na pregledima,AnaMaria sretno,brzo i čim manje bolno ti želim da prođe😘😘😍😍🤗🤗,eto stiže bebica
Marija30, 6xmama 😘😘😍😍🤗🤗,evo čini mi se da ćete sad svaki dan po jedna dvije roditi😀,sve ste pri kraju, 6xmama ti još malo pričekaj al super ste dogurali do ovih tjedana😘😘. Pratim vas sve,držite se i začas smo zajedno tamo na temu mame bebe😘😍🤗
Anamaria sretno neka bude brzo i sta manje bolno 🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Ena31 tebi i Mihaelu 😘😘😘😘
AnaMaria sretno 🤞🤞😘😘 eto nam još malo bebiceee 😁😁
Čokica jos pustamo Sunce pa samo ja i ti na redu 😂
Jutro cure... opet nemirne noci.. i ja se budila.. ali ne zbog kontrakcija nego je decko hrkao i krao mi trudnicki jastuk svaki put kad sam se digla na wc 😂
Ana M. SRETNO💪❤ javi se..
Ja idem brzo pod tus i spremit se da vidim kaj ce meni reci.. btw.. sanjala sam bebaca dns da ga gledam na nekom super uzv i bas je bio slatki i imao je puno kosice 😀
Sretno svima drugima na pregledu😘
url=https://lilypie.com]
Jutro cure… opet nemirne noci.. i ja se budila.. ali ne zbog kontrakcija nego je decko hrkao i krao mi trudnicki jastuk svaki put kad sam se digla na wc 😂
Ana M. SRETNO💪❤ javi se..
Ja idem brzo pod tus i spremit se da vidim kaj ce meni reci.. btw.. sanjala sam bebaca dns da ga gledam na nekom super uzv i bas je bio slatki i imao je puno kosice 😀
Sretno svima drugima na pregledu😘
Joj j i tebe zaboravila nama je sutra termin 😘😘😘😘😘
Eto stize bebuska, barem jedna 😊!
Anamaria, ne iscuri ti voda, nego je normalno da je ima sve manje prema kraju trudnoce.
Ena, ja sam trece rodila sa 36+3,nisu ga ni tretirali ko nedonosce, isli treci dan normalno doma, tak da ja samo cekam 😁... Ak me u srijedu ne posalju iz trudnicke u radjaonu, ko zna. Na terapiji sam do nedelje, a dalje kaj bude...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AnaMaria sretno!! 😘
Ja cekam u TA, jos danas odem rano da prije budem gotova ono klinac. Sve bebe danas mirne, svaka je na ctg-u po sat vremena 😥
Sad cekam pregled i nadam se da ce mi raditi uzv, da vidim kolika mi je princeza 🤗
Sretno svima ostalima na pregledima danas 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji