Arizona, mi smo ti tak, nigdje 🤣 on je kroz tjedan na terenu, za vikend doma i kak sam ostala trudna smo se dogovorili da cemo biti kod mene do druge godine, na proljece bi krenuli s radovima. Sve je stimalo, al sad vise ne i imamo probleme.
Ja isto necu biti s nikim jer nikad mira! Stalno se uplicu.
Ami je mislim sama s muzem, a roditelji su udaljeni, al opet uspiju ocito pokvariti sve.
26.8. Ivan 💙💙
Marija, dignuo se i samo prebacio na kauč i laptop. Rekla sam da ne bi slučajno nešto prstom premaknuo i pomogao mi, da samo čeka mene. Aj ajde, odmah se dignuo i pomogao što je trebalo. Al ako ne kažem, on ništa, njemu je sve super i za sve ima vremena, samo bez stresa. Ah, da mi je biti on jedan dan, da se odmorim 😂
Očito nam je svima takav dan, šaljem 😘😘😘🤗🤗🤗
I još mi pas nemiran cijeli dan, samo laje ko lud. Evo napokon malo legao i spava.
Curke, samo da vas pozdravim i dam podršku.. u tjedan dana budete vi sve rodile a to je zaista još malo pa izdrzite. 😊
6xmama cestitke na velikih 36.. znam da ti se to činilo kao vječnosti al uspjela si i svaka čast 😊👍
Da Marija bas to sta kazes sad mi je samo B bitan ❤️❤️❤️i da sve prođe ok, ma mi smo sami al njegovi kad dođu dođu na duze kao sad, 2 tj su vec ovdje, moji rade sezonu nema ih na mapi i sad ne mogu doc i sad smo kao mi krivi sta nismo organizirali neko druzenje a meni mama jedva bude dosla 7 dana na ispomoć kad rodim. Prosli put kad su bili donijeli su nam neke slike stare od njegove bake i muz ih je spremio na tavan i sad se naljutili kao sta ih nismo okacili, pa kao ispalo je da ja nedam i tako stalno neke gluposti, a kazem nitko da nesto konkretno pita za dijete pomogne, ispada kao da su se dosli svadit! 😭 Al sta napravit tu nista. I meni je Marija ovo cudno inace su mame takve, da si ne znam kakva bilo bi nisi dobra za mog sina, mozda i mi budemo takve 😂😂😂
💙Bartol💙
Cokica a i moj takav bude 😂😂😂al se da sve rjesit po kratkom postupku 😋
💙Bartol💙
Ami, ovo za slike pa je presmijesno. S cim se oni muce, fkt nemaju drugog posla. To je sad najbitnije. Oni su slobodni, a tvoji rade, kak da se druze?! Boze dragi...
Kod njega vam je obrnuta situacija, mama je jako vezana na kcer, a tata na njega. Je i on na tatu, al ne u toj mjeri. Mi smo vec skoro i prekinuli zbog njega jer je njegov tata htio da zivimo kod njih u potkrovlju, a ja nisam htjela. Svasta!
Cokica, dobro bi ti dosao jedan dan u njegovoj kozi, ha?! 😋 ocito ces ga morati podsjecati stalno. Ja vidim svoju mamu, ona tati mora sve reci, a takav mi je i brat. Dok decko, s druge strane, je totalna suprotnost. Sam se puno toga sjeti za napraviti, uredan je i pocisti sve za sobom. Mama mu je odgojiteljica u vrticu pa ga ocito drilala 🤣
26.8. Ivan 💙💙
Zenske nemoj te trpiti nista.. sve reci u facu cim prije to bolje.. i onako ce oni bez obzira na sve naci neke zamjerke..bolje sada postaviti granice nego se cijeli zivot patiti.. Ami ..kog vraga kod vas rade 2 tjedna? To je puno.. i tjedan je puno.. pa ti sad trebas mir,a ne ludu kucu..jos pogotovo ak nisu korisni.. necu ni komentirat kaj bi im ja za te slike rekla😑
Marija isto..cim prije se odvojit i postavit granice i jednima i drugima..
Ja sa njegovom mamom nisam sad par mjeseci pricala.. i sad sam nedavno pocela i jbga..iskreno sam rekla kaj ide kaj ne.. ne mogu se jos i oko drugih stvari zivcirat..i onak sama sebi dosta nervoze nabijam..pa jos da me i drugi tlace,a ja kao moram bit fina...
url=https://lilypie.com]
Arizona u potpunosti se slazem s tobom, ja ne znam sta bi da moramo svi zajedno zivjet ajmeee😱😱 divim se takvim kombinacijama. Moji baka i djed su napravili mojima kucu osigurali im zivot al su cijeli zivot zato mislili da sve mogu, upadali im kad god pozele s prohtjevima i slicno. Zato mi plaćamo kredu sami al bome znamo za sta i kakav mir nam je i nikom duzni nismo. Tko zeli pomoc super, ak ne ne treba nitko ni dolazit 😂😂
💙Bartol💙
Upravo to... mislim meni je bed kak cu sama kad mama ode jer ne zelim njegovu mamu tu svaki dan,a i onak mislim da bi mi vise odmogla nego pomogla.. probat cu sve pohvatat sama ..valjda nisam prva koja bude tak dalje od svojih.. al radje i to nego da mi netko tu visi po cijele dane i govori mi kak je bilo prije i kak bi ja sad trebala ili ne znam kaj sve ne.. i naglasila sam da se za posjete treba najavit ..i da prvih mjesec dana osim mame ne bi nikoga tu ak nije nuzno jer i koliko cujem takva i je praksa..beba je jos mala..i mi se trebamo naviknuti i oporaviti i tak..
url=https://lilypie.com]
Uf, nema ništa gore kad se neko mješa u brak/vezu/dijete 😤, moja svekrva je bila SAVRŠENA, njena teorija je bila mlado- mladom, staro-starom, nikad se u ništa nije miješala, jedino kaj mi je rekla "ja sam ti ga do sada odgajala, nadam se da sam dobro napravila a sada si ga sama odgajaj kak ti paše a ako treba ja ću ti pomoć" i stvarno ga je SUPER odgojila (samohrana majka je bila, muž poginuo), uglavnom ženi skidam kapu i poštujem ju kao vlastitu majku, nažalost je umrla, voljela bi da je s nama više od ičega 😢, u 5 godina koliko sam provela s njom nikada nisam imala niti jedan problem, ona u prizemlju, mi na katu, zvonila je na zvono ili slala poruku ako nas je baš nešto hitno trebala, popela se nije NIKADA gore. Šteta što nisu svi poput nje, koliko bi život bio jednostavniji svima. Na karminama je bilo 300 ljudi, na sprovodu tko zna koliko, eto, možete si zamisliti kakva je kraljica bila 😀❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji