Jao, ne mogu više o hrani, sad sam opet gladna 😂😂 i ovo s paštom mi zvuči fino.
Ja se stvarno ne mogu požalit na kuhanje, muževi nono i nona su kat iznad i non stop zovu na ručak, njegova mama ne radi pa i kod nje znamo otić. A i muž voli i dobro kuha 😁 al kako on kaže, specijalitete 😂 al me ubija i samo to razmišljanje šta bi mogli.
A sad bi big mac pojela 😭😭🍔🍔🐷🐷
Cokica nemas pojma kak si sretna..pa ti se mozes izvalcit na bebicu i ic kod njih na rucak bar 3-6 mj😂😂 Ja si sad razmisljam da smo trebali uzet novi frizider koji ima vise mjesta u dubokom da mama bolje napuni..haha..
Meni je deckova mama blizu i stalno bi nekaj slala..al da budem iskrena to je bolje da ne salje..tak da izbjegavam.. 😧
Ami i ja obozavam tjestenine s raznim kombinacijama u pecnici i s piletinom i povrcem i svakako..sve u pecnici je fiiinoo.. samo eto nisam sad po ljeti ..to taman na jesen bude dobro doslo..
Inace uz ovo kaj sam dns radila jos mi je odlicno i brzo spagete napravit sa tikvicama i vrhnjem..
Ma stavljam te tikvice svuda.. cak sam i kazem jaja pocela jest u trudnoci al ih zamaskiramam isto sa tikvicama..paradajzom..stavim sunke..zdenka sira.. persina..vegetice..ak mi se da blansiram i spinata pa ubacim..moze i paprika od povrca....al me hvata zgaravica od toga pa sam izbacila.. i salata ljeta uz svaki rucak-paradajz i krastavci i luk ili mamina domaca cikla.. Mmm..sad bi jela spinat i pire i piletinu.. hh..mogla bi to sutra za rucak.. ili grillat tikvice.. 🤗🤔😅😂pukla sam ko kokica😄😂
url=https://lilypie.com]
Da cujem, je li koja kuhala po noci?! 😋
Mene su probudili grcevi opet. Da pitam, jel bi ti grcevi mogli imate veze s probavom? Nekaj su me zezali da je to zbog probave pa sam pratila, vecinom kad idem svaki dan na wc je ok, al ak jedan dan nejdem, onda me dole u trbuhu grci. Npr, prekjucer sam bila 3 put, jucer ujutro su me probudili pa nisam bila cijeli dan na wc, danas su me opet probudili.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro kloke, mene sinoc mucile malo bh kontrakcije pa evo me to probudilo 😏 sanjala sam da su me zvale Marija i Cokica da im je pukao vodenjak i da idu rodit i da sam ja pocela plakati jer ds nikad necu 🤣🤣🤣🤣🤣 i tu sam se probudila za na wc i mislim se da sam poludila malo 🤔🤔😎 Marija moguce da je s probavom jer pogotovo sada najvise stisce i crijeva tako da nije isključeno. Evo ja vec dva dana teze obavljam nuzdu onako je tvrda stolica a tesko mi se naprezat 😤😤
💙Bartol💙
Ami, meni ti se isto cini ko da nikad necu 😋 100% idem do termina 😆 nadam se samo do termina 🤔
Znaci, ja i Cokica bi trebale isti dan! Nek ti se snovi ostvare 😋
Nadam se da ce nam danas doci dvije Marije, AnaMaria i Sunce 😁
Sretno ako koja ima pregled 😁
26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure...krvavo mi na gacama malo da jurim u bolnicu?
12.08.2018. ❤
Bas sam panicno napisala poruku..bas me prepalo...mozda mi krece sluzni cep..pricekat cu jos malo..bas sam se prepala jer sam ocekivala bas puno sluzi ako je sluzni cep a ne ovak
12.08.2018. ❤
AnaMaria , malo pocekaj da vidiš sto će se dalje događati ali vjeruj da je tvoj porod počeo i da Je Maria na putu ❤️❤️ Puno cura sto znam i sto sam citala prvo su malo prokrvarile , onako vise u tragovima , pa krene služni čep a nerijetko i plodna voda 😊😊
21.08.💞🎀
Jutro
Anamaria sacekaj jos malo
Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
Mozda nam danas dodu Marie kod mene ako bude curica bit ce krsteno Rita Maria
Sortiraj odgovore
Najstariji