Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    14. Kolovoz 2018. 22:00

Cure ja si ne mogu pomoc.. 😅 blizanac sam po horoskopu pa sam uvijek znatizeljna i uvijek moram sve znat ..hahaha.. a i dosada radi svoje..o panici da i ne pricam.. ko zna kaj bi jos iskopala o svemu da nemam tu vas 😮
    Znaci ..torbu definitivno ne pakiram do petka! 
    Cokica..ne znam bas za tu shemu sa stepenicama.. ja sam na 5.katu bez lifta..idem gore dolje ugl svaki dan ..nekad i vise puta pa evo nista... btw..sad mi se bas jede tvoja vecera🤗 ja pecnicu nisam palila cijelo ljeto.. makar proslo mi je dns kroz glavu jer je malo kisa osvjezila... al ipak sam napravila piletinu na kockice sa tikvicama i paradajzom pomjesanu sa zelenim rezancima i salaticom.. btw..povrce trudnoce mi je definitivno tikvicaaa😁😁

url=https://lilypie.com]

ami25
    14. Kolovoz 2018. 22:03

Cokica evo stizem ja do Ri pa idemo skupa u setnju do gradine 😂😂 Mislim da bi ja dosla gore i nista se ne bi dogodilo 😂😂 ne znam tko je rekao da to hodanje po stepkama pomaze 🤔 Joj e te su mi jos gore, koje ne zele nista reci kao da ce mi to pomoć pri porodu 😂😭 Ja vec sad mislim sta bi sutra za ručak, divota

💙Bartol💙

14. Kolovoz 2018. 22:07

A kažu kao za stepenice, pilates loptu, seks. Možda je tvoje tijelo već naviknuto na stepenice pa zato ništa, to je možda za ovako trome kao ja 😂
    Uff tikvice su mi povrće života 😂 svekrva mi otkrila neki odličan recept, tikvice, pršut, sir, vrhnje, jaje ja mislim i to sve u lisnatom. Ne znam točno. Al ajmeeee 😍😍😍😍 mogla bi si naručiti da mi napravi ☺️

Marijaa30
    14. Kolovoz 2018. 22:09

Ja sam morala cim vise izbjegavati stepenice za vrijeme mirovanja.. a sad bezim gore, dolje pa nist 😁

26.8. Ivan 💙💙

Arizona
    14. Kolovoz 2018. 22:15

Sad i ja mislim o hrani.. daj nabavi recept za ovo od svekrve..sve mi se dopada osim jaja..makar me ovaj mali natjerao da i njih jedem u trudnoci 🙄
    Ja sam jucer guglala😂😂 kako potaknuti trudove/porod (u moju obranu..samo zato jer me decko zezao da ce na kraju biti djevica😅) pa sam naisla da se ugl ponavlja sex..malo vjezbanje..pilates lopta.. cak i zacinjena hrana kao.. stimuliranje bradavica😂..mislim cak i stepenice kao..duboki cucnjevi..plivanje i dalje se ne sjecam vise.. 
    Ugl rekla sam mu da se od petka pripremi na keksice da pozurimo.. hahaha... i btw..nis se nisam navikla na te stepenice.. jedva se doslepam gore jos i prije trudnoce i odmah da vam kazem da je i laz da ti guzica otvrde od stepenica.. skoro 2 god na 5.katu i nis..😒😒

ami25
    14. Kolovoz 2018. 22:31

Uglavnom kazu da osobe koje se nisu bavile sportom ili nekom fiz aktivnoscu lakse rode jer su im misici opusteniji tj nisu napeti. Tako je meni dr rekao da sportasice imaju teze porode pa eto Cokica mozda barem s te strane je prednost 😂😂😂 bude brze i lakse 😎 

💙Bartol💙

14. Kolovoz 2018. 22:42

Arizona, pitam je. Ma jaje valjda samo da to poveže, tu smjesu. I kažeš ništa od guzice bez obzira na stepenice 😂
    I ja sam jučer ili prekjučer guglala kako potaknuti trudove 😂
    Ami, kud sreće da je tako za porod. Jer da ja sad idem po stepenicama, mogu se samo pojavit na porodu s upalom mišića 😂 a to ne bi baš.
    Eto Marija ni tebi stepenice ne pomažu 😣
    A ručak, to mi je muka uvijek. Ne znam više šta kuhat. Sad si sve nešto razmišljam o gulašu sutra, sjetila se da imam vepra u škrinji još. I njoki uz to. Mmmm i još da nagovorim muža da on kuha i divota 😁☺️ eto, i začiniti ga jače, možda potaknemo nešto

ami25
    14. Kolovoz 2018. 23:07

Ja sam primjetila da zadnjih par dana imam jako slab apetit 😭😭 i moj gugl bolje da netko ne vidi jer bi me stavili u ludnicu😂😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    14. Kolovoz 2018. 23:41

Ami i ja sam cula da manje aktivne lakse radjaju..juuupiii... moja jedina aktivnost su bile te stepenice do stana i hodanje od zgrade do auta..hahaha... vjerojatno zato nis i od guzice.. a i samo sam gluposti jela prije trudnoce.. a kaj je najbolje.."svadjala" sam se sa ginicem 1.tromjesecje da kaj ja ne bi vjezbala malo kad udjem u 2. (jer mi se ucinilo da bi se mogla dobit viska kila,a i guglala😂 sam da zna bit laksi porod ak se rade neke vjezbice za trudnice) ugl. spremila ja sebi na yt-u video vjezbice..procitala clanke..sve istrazila..ovo ono.. na kraju dosla evo skoro do termina,a jedina vjezba mi je i dalje penjanje do stana..ahahaha... 
    Cokica obavezno recept.. a i ko jos ima kakav fini i po mogucnosti brzi nek slobodno stavi.. i meni muka od smisljanja..jedva cekam da mama dodje pa da ona smislja i malo kuha.. i napuni duboko da imam kaj odmrznut kad ode da sto duze ne moram misliti o tome.. jooj..nekad mi je zao mame.. ni ne zna kaj ju ceka kad dodje..😅😜

ami25
    15. Kolovoz 2018. 00:04

Arizona i nadam se za moju tako😂😂 jedva cekam da dođe najrađe da se nakuha svega za neko vrijeme, mene muz zeza da zivi na pasti i rizi zadnjih mj dana 😂😂😂😂 A bas zato sta mi je preeeevruce i sama pomisao na neko dugo kuhanje ili pećnicu slabo mi je 😥😥😥 ja nam znam napravit zapečenu tjesteninu sa šunkom sirom vrhnjem i tikvicama. Meni to bude preeefino a i zasitno i nema puno posla 🤣 inače se kupi onaj fant u vrećici pomjesa s vodom i vrhnjem i zalije se sve navedeno i stavi u pećnicu pola sata, bas bude mljac. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.