Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    14. Kolovoz 2018. 20:51

Cokica likepa oblekica 🤗
    Marijaa super za nalaz 🤗 ..biti ce to jos bolje
    Arizona i ja mislim cim spakiras torbu da ce krenut 😊 

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    14. Kolovoz 2018. 20:55

E da...frendice koje sam pitala a vecina je imala vise od dva poroda nemaju pojma kako su im bebe bile okrenute (da li licem prema ledima njihovim ili obrnuto) tak da stvarno mislim da se ne trebamo jos s tim zamarati..sve ce to biti ok 😊

12.08.2018. ❤

ami25
    14. Kolovoz 2018. 20:59

Nasa draga Arizona na sve misli i upucuje nas 😂😂🤭 Ja za to ne bi ni znala hahaha 😎😁 Al dodajemo jos stvari na panic list! Ja mislim kad dođem rodit da cu ih izbombardirat s pitanjima, najgora rodilja ikad. 

💙Bartol💙

14. Kolovoz 2018. 21:47

Marija super da pada štitnjača, a vjerujem da će se to sve vratit u normalu nakon poroda 🤞
    Ami, kažeš 19.8? Može, nedjelja je, radni dan sam doma i može odmah doć patronažna 😂
    Arizona, meni se isto čini da ti kad se spakiraš, to je to 😁
    Nadam se samo da će mali gospodin uspjet obuć tu robicu 😁 ako ništa, za slikanje 😂
    A ovim nekim frendicama koje su pitale sam isto rekla da ne kupuju male brojeve. 
    Nego, pričam ja danas s frendicom i kaže da je ona išla na inducirani. I kažem joj da mi onda lijepo sve detaljno kaže, a ona kaže samo, ne moraš sve znat 😁 rekla sam joj da me nije utješila 😂
    A za poticanje trudova i ono hodanje po stepenicama, rekla mi svekrva nek onda idem sutra na Trsat pješke. Rekoh joj da mi se toliko ne žuri. Preko 500 stepenica, nema šanse. 
    Sad se idem onesvjestiti na kauč, pekla sam si zabatke i krumpir u pećnici. Baš lijepa lagana trudnička večera 😂 a i nekome u trbuhu se to valjda sviđa, ne staje s premještanjem lijevo desno 

Arizona
    14. Kolovoz 2018. 22:00

Cure ja si ne mogu pomoc.. 😅 blizanac sam po horoskopu pa sam uvijek znatizeljna i uvijek moram sve znat ..hahaha.. a i dosada radi svoje..o panici da i ne pricam.. ko zna kaj bi jos iskopala o svemu da nemam tu vas 😮
    Znaci ..torbu definitivno ne pakiram do petka! 
    Cokica..ne znam bas za tu shemu sa stepenicama.. ja sam na 5.katu bez lifta..idem gore dolje ugl svaki dan ..nekad i vise puta pa evo nista... btw..sad mi se bas jede tvoja vecera🤗 ja pecnicu nisam palila cijelo ljeto.. makar proslo mi je dns kroz glavu jer je malo kisa osvjezila... al ipak sam napravila piletinu na kockice sa tikvicama i paradajzom pomjesanu sa zelenim rezancima i salaticom.. btw..povrce trudnoce mi je definitivno tikvicaaa😁😁

url=https://lilypie.com]

ami25
    14. Kolovoz 2018. 22:03

Cokica evo stizem ja do Ri pa idemo skupa u setnju do gradine 😂😂 Mislim da bi ja dosla gore i nista se ne bi dogodilo 😂😂 ne znam tko je rekao da to hodanje po stepkama pomaze 🤔 Joj e te su mi jos gore, koje ne zele nista reci kao da ce mi to pomoć pri porodu 😂😭 Ja vec sad mislim sta bi sutra za ručak, divota

💙Bartol💙

14. Kolovoz 2018. 22:07

A kažu kao za stepenice, pilates loptu, seks. Možda je tvoje tijelo već naviknuto na stepenice pa zato ništa, to je možda za ovako trome kao ja 😂
    Uff tikvice su mi povrće života 😂 svekrva mi otkrila neki odličan recept, tikvice, pršut, sir, vrhnje, jaje ja mislim i to sve u lisnatom. Ne znam točno. Al ajmeeee 😍😍😍😍 mogla bi si naručiti da mi napravi ☺️

Marijaa30
    14. Kolovoz 2018. 22:09

Ja sam morala cim vise izbjegavati stepenice za vrijeme mirovanja.. a sad bezim gore, dolje pa nist 😁

26.8. Ivan 💙💙

Arizona
    14. Kolovoz 2018. 22:15

Sad i ja mislim o hrani.. daj nabavi recept za ovo od svekrve..sve mi se dopada osim jaja..makar me ovaj mali natjerao da i njih jedem u trudnoci 🙄
    Ja sam jucer guglala😂😂 kako potaknuti trudove/porod (u moju obranu..samo zato jer me decko zezao da ce na kraju biti djevica😅) pa sam naisla da se ugl ponavlja sex..malo vjezbanje..pilates lopta.. cak i zacinjena hrana kao.. stimuliranje bradavica😂..mislim cak i stepenice kao..duboki cucnjevi..plivanje i dalje se ne sjecam vise.. 
    Ugl rekla sam mu da se od petka pripremi na keksice da pozurimo.. hahaha... i btw..nis se nisam navikla na te stepenice.. jedva se doslepam gore jos i prije trudnoce i odmah da vam kazem da je i laz da ti guzica otvrde od stepenica.. skoro 2 god na 5.katu i nis..😒😒

url=https://lilypie.com]

ami25
    14. Kolovoz 2018. 22:31

Uglavnom kazu da osobe koje se nisu bavile sportom ili nekom fiz aktivnoscu lakse rode jer su im misici opusteniji tj nisu napeti. Tako je meni dr rekao da sportasice imaju teze porode pa eto Cokica mozda barem s te strane je prednost 😂😂😂 bude brze i lakse 😎 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI