Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    15. Kolovoz 2018. 08:47

Sunce 

Sunce25

AnaMaria , malo pocekaj da vidiš sto će se dalje događati ali vjeruj da je tvoj porod počeo i da Je Maria na putu ❤️❤️ Puno cura sto znam i sto sam citala prvo su malo prokrvarile , onako vise u tragovima , pa krene služni čep a nerijetko i plodna voda 😊😊

Hvala ti ❤❤

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    15. Kolovoz 2018. 08:50

nivami

Jutro
    Anamaria sacekaj jos malo
    Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
    Mozda nam danas dodu Marie kod mene ako bude curica bit ce krsteno Rita Maria

Toliko Maria ❤...a kad smo rekli da ce biti Maria bez "j" svi su pitali pa kako to..zelim i tebi da sto prije krene...bilo bi predivno da sve tri Marie dodu danas ❤❤❤

12.08.2018. ❤

Isssa
    15. Kolovoz 2018. 08:53

Jutro klokanice 😀
    Danas navijamo za Marie, sretnooooo 😘😘😘😘😘

nivami
    15. Kolovoz 2018. 09:18

AnaMaria

nivami

Jutro
    Anamaria sacekaj jos malo
    Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
    Mozda nam danas dodu Marie kod mene ako bude curica bit ce krsteno Rita Maria

Toliko Maria ❤…a kad smo rekli da ce biti Maria bez "j" svi su pitali pa kako to..zelim i tebi da sto prije krene…bilo bi predivno da sve tri Marie dodu danas ❤❤❤

Hvala hvala samo je kod mene pitanje Hoce li bit Maria jel  ne znamo spol 🤔

6xmama
    15. Kolovoz 2018. 10:06

Bokic svima! 
    Vidim, mozda koji bebac i kapne danas 😁... 
    Mladamama se nis vise nije javila 😯, valjda je ok 🙄.. 
    Svima ugodan dan zelim ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

15. Kolovoz 2018. 10:38

Jutroo 😁
    Joj Ami, sviđa mi se taj tvoj san 😁
    Ja još ležim, opet će me glad dignut iz kreveta, inače bi mogla još. 
    Ajmo cure, danas čekamo koja Maria će doći 😁😁❤️ 
    E da Arizona, a mama mi je inače baš kuharica 😁😁 tako da stvarno se ne smijem žaliti. Sad me baš zvala da radi neku pitu s domaćim jabukama. A ja ne volim jabuke 😫
    Marija, moguće da te i probava zeza, sve je manje mjesta. 

Mladamama98
    15. Kolovoz 2018. 10:41

Dobro jutro ako se još računa pod jutro
    Danas sam puno bolje samo mala kao menstrualna bol ali pokušavam sto vise mirovati da izdržimo do ponedjeljka
    Držim fige za Marie 🤞🏻🤞🏻

ami25
    15. Kolovoz 2018. 10:53

AnaMaria ako je samo sluzni bez da je pocela curkat voda onda mozda nije da treba odmah u bolnicu i panika iako si vec prosla termin 🙄 Ali ja mislim da kad meni nesto bude slicno da se budem odmah javila ovdje 😂 Drzim fige za Mariju ili Mariu da dođe koja danas 💪💪💪 Bio bi red da nase bebice se malo mrdnu. Vidim i tebi Nivami sutra punih 40!!Pa sta je ovo 😂😂😍 Stvarno to budu krenule jedna za drugom bebicom

💙Bartol💙

Yvone
    15. Kolovoz 2018. 11:35

Hello!!! Ne stignem vas baš pratiti, ali bacim oko pa uhvatim situacije ugrubo. Vidim da je zastoj s bebama, ali to je naše ljetnice pratilo od pocetka😀 Došli smo vam mahnuti i poželjeti brze i lijepe porode! Budite hrabre i smirene, i imajte povjerenja u svoje tijelo. Svima koje su u međuvremenu od zadnjeg javljanja rodile čestitamo!!! Puno pusa i pozdrava 😘😘😘😘

6xmama
    15. Kolovoz 2018. 12:27

Evo uspjela se i poslikat za nas veliki milestone 💪... Zanemarite kaj sam u gacama, stalno sam tak jer mi je uzasno vruce

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.