Sunce
AnaMaria , malo pocekaj da vidiš sto će se dalje događati ali vjeruj da je tvoj porod počeo i da Je Maria na putu ❤️❤️ Puno cura sto znam i sto sam citala prvo su malo prokrvarile , onako vise u tragovima , pa krene služni čep a nerijetko i plodna voda 😊😊
Hvala ti ❤❤
12.08.2018. ❤
Jutro
Anamaria sacekaj jos malo
Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
Mozda nam danas dodu Marie kod mene ako bude curica bit ce krsteno Rita Maria
Toliko Maria ❤...a kad smo rekli da ce biti Maria bez "j" svi su pitali pa kako to..zelim i tebi da sto prije krene...bilo bi predivno da sve tri Marie dodu danas ❤❤❤
12.08.2018. ❤
Jutro
Anamaria sacekaj jos malo
Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
Mozda nam danas dodu Marie kod mene ako bude curica bit ce krsteno Rita Maria
Toliko Maria ❤…a kad smo rekli da ce biti Maria bez "j" svi su pitali pa kako to..zelim i tebi da sto prije krene…bilo bi predivno da sve tri Marie dodu danas ❤❤❤
Hvala hvala samo je kod mene pitanje Hoce li bit Maria jel ne znamo spol 🤔
Bokic svima!
Vidim, mozda koji bebac i kapne danas 😁...
Mladamama se nis vise nije javila 😯, valjda je ok 🙄..
Svima ugodan dan zelim ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutroo 😁
Joj Ami, sviđa mi se taj tvoj san 😁
Ja još ležim, opet će me glad dignut iz kreveta, inače bi mogla još.
Ajmo cure, danas čekamo koja Maria će doći 😁😁❤️
E da Arizona, a mama mi je inače baš kuharica 😁😁 tako da stvarno se ne smijem žaliti. Sad me baš zvala da radi neku pitu s domaćim jabukama. A ja ne volim jabuke 😫
Marija, moguće da te i probava zeza, sve je manje mjesta.
Dobro jutro ako se još računa pod jutro
Danas sam puno bolje samo mala kao menstrualna bol ali pokušavam sto vise mirovati da izdržimo do ponedjeljka
Držim fige za Marie 🤞🏻🤞🏻
AnaMaria ako je samo sluzni bez da je pocela curkat voda onda mozda nije da treba odmah u bolnicu i panika iako si vec prosla termin 🙄 Ali ja mislim da kad meni nesto bude slicno da se budem odmah javila ovdje 😂 Drzim fige za Mariju ili Mariu da dođe koja danas 💪💪💪 Bio bi red da nase bebice se malo mrdnu. Vidim i tebi Nivami sutra punih 40!!Pa sta je ovo 😂😂😍 Stvarno to budu krenule jedna za drugom bebicom
💙Bartol💙
Hello!!! Ne stignem vas baš pratiti, ali bacim oko pa uhvatim situacije ugrubo. Vidim da je zastoj s bebama, ali to je naše ljetnice pratilo od pocetka😀 Došli smo vam mahnuti i poželjeti brze i lijepe porode! Budite hrabre i smirene, i imajte povjerenja u svoje tijelo. Svima koje su u međuvremenu od zadnjeg javljanja rodile čestitamo!!! Puno pusa i pozdrava 😘😘😘😘
Evo uspjela se i poslikat za nas veliki milestone 💪... Zanemarite kaj sam u gacama, stalno sam tak jer mi je uzasno vruce
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji