Bas sam panicno napisala poruku..bas me prepalo...mozda mi krece sluzni cep..pricekat cu jos malo..bas sam se prepala jer sam ocekivala bas puno sluzi ako je sluzni cep a ne ovak

12.08.2018. ❤
AnaMaria , malo pocekaj da vidiš sto će se dalje događati ali vjeruj da je tvoj porod počeo i da Je Maria na putu ❤️❤️ Puno cura sto znam i sto sam citala prvo su malo prokrvarile , onako vise u tragovima , pa krene služni čep a nerijetko i plodna voda 😊😊

21.08.💞🎀
Jutro
Anamaria sacekaj jos malo
Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
Mozda nam danas dodu Marie kod mene ako bude curica bit ce krsteno Rita Maria

Sunce
AnaMaria , malo pocekaj da vidiš sto će se dalje događati ali vjeruj da je tvoj porod počeo i da Je Maria na putu ❤️❤️ Puno cura sto znam i sto sam citala prvo su malo prokrvarile , onako vise u tragovima , pa krene služni čep a nerijetko i plodna voda 😊😊
Hvala ti ❤❤

12.08.2018. ❤
Jutro
Sve smo u istom sosu ja dam isto mislila da cu prije bar koji dan na kraju cu i proci termin, sinoc sam kuhinju sredivala, prala podove i peglala i nikakvog znaka 😩😩
Toliko Maria ❤...a kad smo rekli da ce biti Maria bez "j" svi su pitali pa kako to..zelim i tebi da sto prije krene...bilo bi predivno da sve tri Marie dodu danas ❤❤❤

12.08.2018. ❤
Jutro
Toliko Maria ❤…a kad smo rekli da ce biti Maria bez "j" svi su pitali pa kako to..zelim i tebi da sto prije krene…bilo bi predivno da sve tri Marie dodu danas ❤❤❤
Hvala hvala samo je kod mene pitanje Hoce li bit Maria jel ne znamo spol 🤔

Bokic svima!
Vidim, mozda koji bebac i kapne danas 😁...
Mladamama se nis vise nije javila 😯, valjda je ok 🙄..
Svima ugodan dan zelim ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutroo 😁
Joj Ami, sviđa mi se taj tvoj san 😁
Ja još ležim, opet će me glad dignut iz kreveta, inače bi mogla još.
Ajmo cure, danas čekamo koja Maria će doći 😁😁❤️
E da Arizona, a mama mi je inače baš kuharica 😁😁 tako da stvarno se ne smijem žaliti. Sad me baš zvala da radi neku pitu s domaćim jabukama. A ja ne volim jabuke 😫
Marija, moguće da te i probava zeza, sve je manje mjesta.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji