Arizona ja sam rekla isto na pocetku obavezno najava eventualno kumovi da dođu, al ostali mogu i kasnije čak i ne zbog bebe nego zbog mene da se malo uhodamo dođemo k sebi bit ce puno bolje 😋al ne brini budes se snasla, ja isto mama mi odlazi i ja ostajem solo a snasle se budemo nekako cemo izgurat ak nis zvat cu je telefonom. Samo da nam bebači dođu 😍😍 mene prije neke kontrakcije drmale iz trbuha, mozda od stresa i plakanja tko zna 🙄 sad sam se legla i stalo je!
💙Bartol💙
Issa bas mi je zao da je preminula ☹️☹️ Nazalost malo je takvih, al barem ste uzivali svi skupa zao mi je da nece docekat ovog unuka! 😩
💙Bartol💙
Isssa bas je maaalo takvih.. steta kaj vise nije s vama.. ali vjerujem da vas cuva i pazi svejedno☺
Ami budemo mi to i ja vjerujem/nadam se.. vec sam rekla frendici koja ce mu inace biti kuma da mi se mora javiti u bilo koje doba dana i noci.. hahaha..ona je nazalost u Svabiji ali ima dvoje djece i kroz cijelu trudnocu je uz mene..rjesava moju paniku..daje savjete..a i doci ce na godisnji blizu vrlo skoro pa se nadam i u posjetu..valjda budem rodila do onda😅
Jedva cekam pregled sutra da cujem ima li kakvih novosti..nestrpljiva saaaam...
url=https://lilypie.com]
Eto mene od svekrve 😁 ja se isto ne mogu požaliti na nju. Bilo je teških perioda nakon što je svekar umro, i dalje ih zna biti povremeno, ali uvijek je međusobno poštovanje pa ni nema problema, barem između nas dvije 😁 prije se sa sinom posvađa nego samnom 😂 al je zato s curom od drugog sina na ratnoj nozi.
Ali svejedno, rekli smo da ne bi živjeli ni sa mojima ni sa njegovom mamom.
Nego, krećemo mi od nje prema doma i pita nas ako ćemo mrkve i mi kažemo da ne treba. I na putu doma sretnemo konje 😁 morala sam je zvat da ipak oćemo mrkvu, muž se okrenuo da se vratimo po to da možemo hraniti konje 😂 rekla nam je da nismo normalni.
Issa, malo je takvih... sad pazi na vas od gore 😇😇
Arizona, sretno sutra! Drzim fige da se nesto pomaknulo!
Kuma mojeg malca ide pred kraj mjeseca u Kinu, sad je doma. Obje se nadamo da ce ga stici vidjeti. Vraca se s deckom u 11.mj, onda bi ga i krstili. To mi je frendica od malih nogu.
26.8. Ivan 💙💙
Bok cure da vas pozdravim! Vidim pricate o zajednickom zivotu s njegovim/svojima...najbolje je svako za sebe i tocka...Issa predivno sto si imala takvu svekrvu malo ih je...ja moram isto svoju pohvalit da je predivna i da se doista ne zeli mijesati u nase zivote.
Ja sam danas imala kao malo jace kontrakcije sa bolovima kao pred mengu ... iscjedak poslije jutra je bio tu i tamo prozirno rozkasti...curka je ludovala maloprije u trbuhu pod cijelom misom...al nece ocito jos van..lijepo joj je..ceka valjda subotu i tatin rodendan 🤗 sutra ujutro opet idemo na kontrolu..bas me zanima sta ce reci..sretno i drugima koji sutra imaju pregled..
12.08.2018. ❤
Eto mene od svekrve 😁 ja se isto ne mogu požaliti na nju. Bilo je teških perioda nakon što je svekar umro, i dalje ih zna biti povremeno, ali uvijek je međusobno poštovanje pa ni nema problema, barem između nas dvije 😁 prije se sa sinom posvađa nego samnom 😂 al je zato s curom od drugog sina na ratnoj nozi.
Ali svejedno, rekli smo da ne bi živjeli ni sa mojima ni sa njegovom mamom.
Nego, krećemo mi od nje prema doma i pita nas ako ćemo mrkve i mi kažemo da ne treba. I na putu doma sretnemo konje 😁 morala sam je zvat da ipak oćemo mrkvu, muž se okrenuo da se vratimo po to da možemo hraniti konje 😂 rekla nam je da nismo normalni.
Presmijesni ste 😂😂😂
12.08.2018. ❤
Cokica, dobri ste 😋😋 konjici su zadovoljni 😊
AnaMaria, sretno i tebi sutra... vjerojatno ti polako otpada sluzni cep.
26.8. Ivan 💙💙
AnaMaria i Arizona sretno sutra 😁
Ja idem tek u subotu na pregled
Ah, mi stvarno volimo životinje. Ali sad smo rekli psu ako ovako nastavi da će dobiti tabletu za spavanje 😂 a što se tiče konja, imamo i snimke kako ih jedan i drugi hrani 😁 i zbog životinja smo išli na otočić sv. Grgur kad smo bili prošli mjesec na Rabu, da možemo jelene hraniti 😂
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/10-stvari-koje-babice-zele-da-trudnice-prestanu-raditi-8282?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=8282&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
😁
Sortiraj odgovore
Najstariji