Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    15. Kolovoz 2018. 18:17

Zenske nemoj te trpiti nista.. sve reci u facu cim prije to bolje.. i onako ce oni bez obzira na sve naci neke zamjerke..bolje sada postaviti granice nego se cijeli zivot patiti.. Ami ..kog vraga kod vas rade 2 tjedna? To je puno.. i tjedan je puno.. pa ti sad trebas mir,a ne ludu kucu..jos pogotovo ak nisu korisni.. necu ni komentirat kaj bi im ja za te slike rekla😑
    Marija isto..cim prije se odvojit i postavit granice i jednima i drugima.. 
    Ja sa njegovom mamom nisam sad par mjeseci pricala.. i sad sam nedavno pocela i jbga..iskreno sam rekla kaj ide kaj ne.. ne mogu se jos i oko drugih stvari zivcirat..i onak sama sebi dosta nervoze nabijam..pa jos da me i drugi tlace,a ja kao moram bit fina... 

url=https://lilypie.com]

ami25
    15. Kolovoz 2018. 18:28

Arizona u potpunosti se slazem s tobom, ja ne znam sta bi da moramo svi zajedno zivjet ajmeee😱😱 divim se takvim kombinacijama. Moji baka i djed su napravili mojima kucu osigurali im zivot al su cijeli zivot zato mislili da sve mogu, upadali im kad god pozele s prohtjevima i slicno. Zato mi plaćamo kredu sami al bome znamo za sta i kakav mir nam je i nikom duzni nismo. Tko zeli pomoc super, ak ne ne treba nitko ni dolazit 😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    15. Kolovoz 2018. 18:49

Upravo to... mislim meni je bed kak cu sama kad mama ode jer ne zelim njegovu mamu tu svaki dan,a i onak mislim da bi mi vise odmogla nego pomogla.. probat cu sve pohvatat sama ..valjda nisam prva koja bude tak dalje od svojih.. al radje i to nego da mi netko tu visi po cijele dane i govori mi kak je bilo prije i kak bi ja sad trebala ili ne znam kaj sve ne.. i naglasila sam da se za posjete treba najavit ..i da prvih mjesec dana osim mame ne bi nikoga tu ak nije nuzno jer i koliko cujem takva i je praksa..beba je jos mala..i mi se trebamo naviknuti i oporaviti i tak..

Isssa
    15. Kolovoz 2018. 19:03

Uf, nema ništa gore kad se neko mješa u brak/vezu/dijete 😤, moja svekrva je bila SAVRŠENA, njena teorija je bila mlado- mladom, staro-starom, nikad se u ništa nije miješala, jedino kaj mi je rekla "ja sam ti ga do sada odgajala, nadam se da sam dobro napravila a sada si ga sama odgajaj kak ti paše a ako treba ja ću ti pomoć" i stvarno ga je SUPER odgojila (samohrana majka je bila, muž poginuo), uglavnom ženi skidam kapu i poštujem ju kao vlastitu majku, nažalost je umrla, voljela bi da je s nama više od ičega 😢, u 5 godina koliko sam provela s njom nikada nisam imala niti jedan problem, ona u prizemlju, mi na katu, zvonila je na zvono ili slala poruku ako nas je baš nešto hitno trebala, popela se nije NIKADA gore. Šteta što nisu svi poput nje, koliko bi život bio jednostavniji svima. Na karminama je bilo 300 ljudi, na sprovodu tko zna koliko, eto, možete si zamisliti kakva je kraljica bila 😀❤️❤️❤️

ami25
    15. Kolovoz 2018. 19:34

Arizona ja sam rekla isto na pocetku obavezno najava eventualno kumovi da dođu, al ostali mogu i kasnije čak i ne zbog bebe nego zbog mene da se malo uhodamo dođemo k sebi bit ce puno bolje 😋al ne brini budes se snasla, ja isto mama mi odlazi i ja ostajem solo a snasle se budemo nekako cemo izgurat ak nis zvat cu je telefonom. Samo da nam bebači dođu 😍😍 mene prije neke kontrakcije drmale iz trbuha, mozda od stresa i plakanja tko zna 🙄 sad sam se legla i stalo je! 

💙Bartol💙

ami25
    15. Kolovoz 2018. 19:37

Issa bas mi je zao da je preminula ☹️☹️ Nazalost malo je takvih, al barem ste uzivali svi skupa zao mi je da nece docekat ovog unuka! 😩

💙Bartol💙

Arizona
    15. Kolovoz 2018. 20:37

Isssa bas je maaalo takvih.. steta kaj vise nije s vama.. ali vjerujem da vas cuva i pazi svejedno☺
    Ami budemo mi to i ja vjerujem/nadam se.. vec sam rekla frendici koja ce mu inace biti kuma da mi se mora javiti u bilo koje doba dana i noci.. hahaha..ona je nazalost u Svabiji ali ima dvoje djece i kroz cijelu trudnocu je uz mene..rjesava moju paniku..daje savjete..a i doci ce na godisnji blizu vrlo skoro pa se nadam i u posjetu..valjda budem rodila do onda😅
    Jedva cekam pregled sutra da cujem ima li kakvih novosti..nestrpljiva saaaam...

15. Kolovoz 2018. 20:58

Eto mene od svekrve 😁 ja se isto ne mogu požaliti na nju. Bilo je teških perioda nakon što je svekar umro, i dalje ih zna biti povremeno, ali uvijek je međusobno poštovanje pa ni nema problema, barem između nas dvije 😁 prije se sa sinom posvađa nego samnom 😂 al je zato s curom od drugog sina na ratnoj nozi. 
    Ali svejedno, rekli smo da ne bi živjeli ni sa mojima ni sa njegovom mamom. 
    Nego, krećemo mi od nje prema doma i pita nas ako ćemo mrkve i mi kažemo da ne treba. I na putu doma sretnemo konje 😁 morala sam je zvat da ipak oćemo mrkvu, muž se okrenuo da se vratimo po to da možemo hraniti konje 😂 rekla nam je da nismo normalni.

Marijaa30
    15. Kolovoz 2018. 21:00

Issa, malo je takvih... sad pazi na vas od gore 😇😇
    Arizona, sretno sutra! Drzim fige da se nesto pomaknulo!
    Kuma mojeg malca ide pred kraj mjeseca u Kinu, sad je doma. Obje se nadamo da ce ga stici vidjeti. Vraca se s deckom u 11.mj, onda bi ga i krstili. To mi je frendica od malih nogu.

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    15. Kolovoz 2018. 21:09

Bok cure da vas pozdravim! Vidim pricate o zajednickom zivotu s njegovim/svojima...najbolje je svako za sebe i tocka...Issa predivno sto si imala takvu svekrvu malo ih je...ja moram isto svoju pohvalit da je predivna i da se doista ne zeli mijesati u nase zivote.
    Ja sam danas imala kao malo jace kontrakcije sa bolovima kao pred mengu ... iscjedak poslije jutra je bio tu i tamo prozirno rozkasti...curka je ludovala maloprije u trbuhu pod cijelom misom...al nece ocito jos van..lijepo joj je..ceka valjda subotu i tatin rodendan 🤗 sutra ujutro opet idemo na kontrolu..bas me zanima sta ce reci..sretno i drugima koji sutra imaju pregled..

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI