Noemi..netko mu je napunio glavu protiv osmica😂 ..on ti je jos gori od mene.. samo ponavlja ko papiga kaj cuje okolo,a nis ne provjeri..(ja bar sve guglam pa onda panicarim😅😅..) -treba se rijesit macke..cuo sam da je opasno.. ne treba se kupat u moru..mama/baba se nisu..itd..itd.. 😥 Onda mu moram slat clanke pa mi i dalje ne vjeruje...ahhh
url=https://lilypie.com]
Ami, sigurno je i ostao glavicom dolje jer nema vise mjesta da radi velike zaokrete.. uživaj i kupanje se kad se super osjećaš..
moja požurila i sve nas iznendadila.. a najbolje je bilo kad sam došla iz bolnice i legla u svoj krevet prvo sam se namještala kao da imam trbuh, onda sam se sjetila bebinih javljanja iz trbuha i briznula u plac kao toga vise nema 😂 znam zvuci ludo al stvarno hormoni još vise podivljaju nego i trudnoći.. bar kod mene.. u biti sad je pad hormona.. sto je rekla jedna ginekologica kao da
je netko isključio trafo stanicu 😁 e takav je disbalans u organizmu..al se to brzo vrati u normalu..
Arizona, reci ti dragom da su mu krivo rekli za broj 8 😊. Za mačku, sigurno si se već raspitala al ako je cijepljena i od početka trudnoce s tobom mislim da nije nikakav problem ni za bebu.
Znaci hormoni divljaju i nakon.. joooj... ja sam se nadala da cu se konacno stabilizirat... vec sam sama sebi nepodnosljiva ponekad 😥..
Kaj se tice mace.. da..naravno.. raspitala sam se kod veterinara..ginekologa..guglala sve zivo.. kucna je..ne ide van.. redovno cijepljena..testirana na parazite par puta i jos jednom cim sam saznala da sam trudna..decko je preuzeo ciscenje wc-a😆... mislim joj zabraniti ulaz u nasu sobu kad dodjemo doma i naravno pazit cu maximalno.. nadam se da bude sve ok..maca je dobra..
Bas je Aknes pisala da ima macu i psa.. nadala sam se nekom savjetu jos od nje..bas me zanima kako se ekipica prilagodila na bebu😄😍
url=https://lilypie.com]
Noemi, zar moze biti gore od ovoga?? 😂 Sta se hormoona tiče? A ja sam sigurna da ce meni moj bušo falit ❤️❤️ Uglavnom danas mi se javila frendica da kako sam ja odgovaram evo dosli s plaze a ona meni kao a nebu ti to jos krenulo ja ono zastoo, pa njoj da je zadnjih dana bio takav pritisak dole kao da ce beba ispast i da nije mogla hodat kamoli ista drugo pa kao uzivaj jos malo nece to ehh😂😂
💙Bartol💙
Hej vidim da ste pisale za oblekicu..nama si na tecaji rekli obavezno kapica i body dugih rukava bez obzira ako je vani +30..ja sam joj pripremila body dugih rukava, hlacice koje imaju dolje kao carapice vec (ne znam kak drugacije opisat 😁) i malu pqmucnu dekicu za pokrit ju..a sto se ticw kqpice kad sam kupovala isto sam si pomislila ajme kako ce tolika glavica izac iz mene 🙄
Noemi ..ah ti hormoni danas bi stalno plakala ...a vjerujem da ce mi faliti njeni pokreti u trbuhu i ko zna koliko cu placljiva biti poslije poroda..
Nivami vjerujem da ti je dosadno..ajd jos malo proci ce to brzo...
12.08.2018. ❤
Mi u Rijeci moramo punu opremu za izlazak, sve dugo, kapica, AS. Ja sam pripremila 2 kompleta, ovisi kolika će bit beba.
Pa meni se čini da sam ja s hormonima ok kroz trudnoću, nisam neka razdražljiva, plačljiva i ne znam šta. Samo sam sad već živčana. Pogotovo jer me mama zivka svaki dan. Još mi danas komentira kao da se malo i je spustio trbuh. A on visoko, samo što ne ode još višlje 😂
Joj i sliku sam dužna. Sutra. Danas smo 39tt po uzv ilitiga 40+4 po ZM.
Dakle, tko se javlja za sutra? 😂 Ima li dobrovoljaca?
I evo jedna za laku noć 😁
Jutro cure 😊
Idem se spremat za TA! Javim... nadam se da budem bar jos malo otvorena.
Sretno ako jos koja ima pregled danas!
Mateya, cekamo novosti 😊😊
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, curke!
Marija, sretno na pregledu,drzim fige da se nekaj pokrece 🤞..
Ak ima jos koja pregled, sretno!
Mateya, nadam se da je beba vec u rukama!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji